Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 85 of 90 | ‹ First  < 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 > 

OldMan_41 - 15/10/2012 01:12 PM
#1681

Quote:
Original Posted By Zories
muhun kang, paling ge ribut hayang turun hujan , geus lami can turun hujan deui di karawang mah \(
nembe uih damel shift weungi kang \)


Sami di Tegal oge mang,
Ti kamari panas na pohara ari hujan teu turun2 nohope:
Teu tunduh kitu mang, langsung onlen?? think:

Quote:
Original Posted By etro
bilih aya nu teu ka kuwot hapuntenna
sok error di abi mah

dikantun heula
bade gath heula
sugan kenging hadiah


Gath mana deui yeuh mang?? D
sok lah mudah2an Tiger na geura dongkap Peace:

Quote:
Original Posted By Sanuk
nuju di bumi mangmalus
walah eta si mamang nonton film kartunngakaks


naha teu tiasa ngaquotebingungs



qenyot artis heulakissing:



junker Lintas Regional :matabelo

ngakak


Da ari dinteun minggon mah wayahna Nongton Dragon Ball sareng Larva mang malu:
Sanuk - 15/10/2012 01:29 PM
#1682

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Sami di Tegal oge mang,
Ti kamari panas na pohara ari hujan teu turun2 nohope:
Teu tunduh kitu mang, langsung onlen?? think:


Gath mana deui yeuh mang?? D
sok lah mudah2an Tiger na geura dongkap Peace:


Da ari dinteun minggon mah wayahna Nongton Dragon Ball sareng Larva mang malu:


tos dugi ka mana nonton dragon ball nathink:

saya mah baru nyampe super saiya anu ka 4 apa nu ka 6 nyak hilap daihammers
OldMan_41 - 15/10/2012 02:32 PM
#1683

Quote:
Original Posted By Sanuk
tos dugi ka mana nonton dragon ball nathink:

saya mah baru nyampe super saiya anu ka 4 apa nu ka 6 nyak hilap daihammers


nonton dragon ball na dina tipi mang,
sanes anu movie \(

super saiya dugi ka 6 kitu mang?? confused:
AnjarAsmara - 15/10/2012 02:41 PM
#1684

wilujeng siang ah..di quote sadayana..obo hula tunduh ngacir:







asa wara'as
Leapz4fun - 15/10/2012 04:08 PM
#1685

absen heula ah gan D.. cedeum2 kieu ngeunahna ngaleueut coffee: meh teu tunduh ngakaks

Spoiler for for sok mangga lebet gan!! aksesori komputer murah kanggo wargi ciamis!!!

===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
localhost12 - 15/10/2012 05:50 PM
#1686

selamat sore semuanya !!
Diguyur ku rain: tiris deui ayeuna mah. D
ndrahunter10 - 15/10/2012 06:36 PM
#1687

Ieu teh Regional Ciamis Leres ??? bingung

Abi tiaplih Panumbangan, Ciamis pastina ngakak

Aya kaskuser ti panumbangan :matabelo
localhost12 - 15/10/2012 07:21 PM
#1688

Quote:
Original Posted By ndrahunter10
Ieu teh Regional Ciamis Leres ??? bingungs

Abi tiaplih Panumbangan, Ciamis pastina ngakaks

Aya kaskuser ti panumbangan berdukas

uhun mang leres, ieu bumi ciamis nu di kaskus D
salam kenal ka urang panumbangan, kumaha daramang mang ? bingungs
etro - 16/10/2012 09:52 AM
#1689

wilujeng enjing ka sadayana
pagi2 sudah paciweuh
AnjarAsmara - 16/10/2012 10:06 AM
#1690

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng enjing ka sadayana
pagi2 sudah paciweuh


ngupi hula mang coffee:

asa wara'as
etro - 16/10/2012 10:10 AM
#1691

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
ngupi hula mang coffee:

asa wara'as


mangga mang
atoh mang
tos tiis deui di dieu mah
AnjarAsmara - 16/10/2012 10:16 AM
#1692

Quote:
Original Posted By etro
mangga mang
atoh mang
tos tiis deui di dieu mah


abimah ninyuh deui D
asa wara'as
Mr.Sandji - 16/10/2012 10:47 AM
#1693

Assalamu'alaikum
pertama, maaf saya pake ID baru krn ID lama kena hack. gmn kabar agan" regional ciamis semua?
kebetulan dah lama banget saya ga akses kaskus krn sibuk RL, tapi akhirnya saya ttp kembali ke regional ciamis krn ada satu hal terkait akun lama ID: UsofPirates

barusan ane dikontak sama seorang kaskuser yang kena tipu FJB setelah transaksi sm ID UsofPirates (itu prime ane yang kena hack terus disalah gunakan untuk enipu orang lain)

buat kang andry, list member reg ciamis ID: usofPirates mohon di remove dari daftar krn akun tersebut bukan saya lagi yang pegang..
oiya, mohon juga bantuannya buat laporan hal ini ke pihak kaskus agar ID UsofPirates di banned permanent aja.
untuk akses kaskus, saya pake ID ini aja.

mohon maaf sebelumnya saya jarang komunikasi sama agan sekalian krn sibuk RL \(

kalau ada perlu sm saya terkait masalah ini, fast response masih nomor lama 0817-54-111-90
Ucu Sofyan

Quote:
Mohon bantuannya untuk ikut melaporkan ID usofpirates \(
ini post saya di laporan FJB link
AnjarAsmara - 16/10/2012 11:10 AM
#1694

Quote:
Original Posted By Mr.Sandji
Assalamu'alaikum
pertama, maaf saya pake ID baru krn ID lama kena hack. gmn kabar agan" regional ciamis semua?
kebetulan dah lama banget saya ga akses kaskus krn sibuk RL, tapi akhirnya saya ttp kembali ke regional ciamis krn ada satu hal terkait akun lama ID: UsofPirates

barusan ane dikontak sama seorang kaskuser yang kena tipu FJB setelah transaksi sm ID UsofPirates (itu prime ane yang kena hack terus disalah gunakan untuk enipu orang lain)

buat kang andry, list member reg ciamis ID: usofPirates mohon di remove dari daftar krn akun tersebut bukan saya lagi yang pegang..
oiya, mohon juga bantuannya buat laporan hal ini ke pihak kaskus agar ID UsofPirates di banned permanent aja.
untuk akses kaskus, saya pake ID ini aja.

mohon maaf sebelumnya saya jarang komunikasi sama agan sekalian krn sibuk RL \(

kalau ada perlu sm saya terkait masalah ini, fast response masih nomor lama 0817-54-111-90
Ucu Sofyan


waduh UsofPirates aya nu hack mang berdukas eta avatar asa kantos pangadamelkeun ku kuring
asa wara'as
Mr.Sandji - 16/10/2012 11:16 AM
#1695

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
waduh UsofPirates aya nu hack mang berdukas eta avatar asa kantos pangadamelkeun ku kuring
asa wara'as


iya emng udah lama kena hack, abis itu ane nya sibuk di RL \(
nanti kalau ada kaskuser yg tertipu FJB melintas kemari dan nanyain akun UsofPirates, mohon bisa bantu jelaskan ya agan \)
hooh ni, avatar buatan akang bikin wa'as p
AFK deui kang, sementara info nya segitu dulu aja. kalau ane dibutuhin, bisa fast response di nomor di atas

buat kang andry, di remove aja list ID usofpirates dari regional, nanti kalau udah santei, ane ngariung deui pake ID ini \( \(

sayonara berdukas
OldMan_41 - 16/10/2012 12:19 PM
#1696

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng enjing ka sadayana
pagi2 sudah paciweuh


WIlujunk oge mang, nembe angkat macul yeuh abi mah nohope:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
ngupi hula mang coffee:

asa wara'as


Nyarap heula mang ka kantin ngacir:

Quote:
Original Posted By Mr.Sandji
Assalamu'alaikum
pertama, maaf saya pake ID baru krn ID lama kena hack. gmn kabar agan" regional ciamis semua?
kebetulan dah lama banget saya ga akses kaskus krn sibuk RL, tapi akhirnya saya ttp kembali ke regional ciamis krn ada satu hal terkait akun lama ID: UsofPirates

barusan ane dikontak sama seorang kaskuser yang kena tipu FJB setelah transaksi sm ID UsofPirates (itu prime ane yang kena hack terus disalah gunakan untuk enipu orang lain)

buat kang andry, list member reg ciamis ID: usofPirates mohon di remove dari daftar krn akun tersebut bukan saya lagi yang pegang..
oiya, mohon juga bantuannya buat laporan hal ini ke pihak kaskus agar ID UsofPirates di banned permanent aja.
untuk akses kaskus, saya pake ID ini aja.

mohon maaf sebelumnya saya jarang komunikasi sama agan sekalian krn sibuk RL \(

kalau ada perlu sm saya terkait masalah ini, fast response masih nomor lama 0817-54-111-90
Ucu Sofyan


Eleuh2 si akang, ning tiasa kitu nya??
Lapak FJB anu kanggo nipu ku hacker na nu palih mana mang?? bingungs

Quote:
Original Posted By Mr.Sandji
iya emng udah lama kena hack, abis itu ane nya sibuk di RL \(
nanti kalau ada kaskuser yg tertipu FJB melintas kemari dan nanyain akun UsofPirates, mohon bisa bantu jelaskan ya agan \)
hooh ni, avatar buatan akang bikin wa'as p
AFK deui kang, sementara info nya segitu dulu aja. kalau ane dibutuhin, bisa fast response di nomor di atas

buat kang andry, di remove aja list ID usofpirates dari regional, nanti kalau udah santei, ane ngariung deui pake ID ini \( \(

sayonara berdukas


Muhun mang, insyaalloh siap dibantos pami aya keluhan naun2 na, army:
etro - 16/10/2012 12:31 PM
#1697

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
waduh UsofPirates aya nu hack mang berdukas eta avatar asa kantos pangadamelkeun ku kuring
asa wara'as


jiga kasus tipayun
seueur anu di hek
OldMan_41 - 16/10/2012 01:42 PM
#1698

Quote:
Original Posted By etro
jiga kasus tipayun
seueur anu di hek


Kangge jaga2, password minimal aya 3 kombinasi,
password na kombinasi huruf kapital sareng alit, aya angkaan, aya simbol2 na oge think:
Teras rutin sasaih sakali gentos password thumbup:
andrypein - 16/10/2012 04:44 PM
#1699

ALHAMDULILLAH HUJAAAAAAAAAAAAAN BADAAAAAAAAAAAAAG \(
tunduh teu tunduh bingung:
ndrahunter10 - 16/10/2012 06:40 PM
#1700

Quote:
Original Posted By localhost12

uhun mang leres, ieu bumi ciamis nu di kaskus D
salam kenal ka urang panumbangan, kumaha daramang mang ? bingungs


Alhamdulillah damang kang,,
Ieu punteun nya newbie yeh ngiring ngariung najis

Page 85 of 90 | ‹ First  < 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 > 
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3