Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 86 of 90 | ‹ First  < 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 > 

ndrahunter10 - 16/10/2012 06:40 PM
#1701

Quote:
Original Posted By andrypein
ALHAMDULILLAH HUJAAAAAAAAAAAAAN BADAAAAAAAAAAAAAG \(
tunduh teu tunduh bingung:


wahh nu leres mang, alhamdulillah atuh ngakak

didieu mah sedeng eung hujana alhamdulillah, halodo tos teu aya ayeunamh D

salam kenal mang shakehand
andrypein - 16/10/2012 07:40 PM
#1702

Quote:
Original Posted By ndrahunter10
wahh nu leres mang, alhamdulillah atuh ngakak

didieu mah sedeng eung hujana alhamdulillah, halodo tos teu aya ayeunamh D

salam kenal mang shakehand


salam kenal oge mang D
ti palih panumbangan nya?
muhun ke di apdet mang \)
nuju usum naon diditu?
AnjarAsmara - 16/10/2012 07:47 PM
#1703

wilujeng weungi ah..diabimah hujan angin takuts







asa wara'as
ndrahunter10 - 16/10/2012 08:18 PM
#1704

Wilujeung wengi ka sadayana ngakak
ndrahunter10 - 16/10/2012 08:19 PM
#1705

Quote:
Original Posted By andrypein


salam kenal oge mang D
ti palih panumbangan nya?
muhun ke di apdet mang \)
nuju usum naon diditu?


Ti panumbangana pisan kang, alun alun panumbangan ngakak

Nuju Usum hujan ayeunamah ngakak

Ti STIMIK kang ?
ndrahunter10 - 16/10/2012 08:51 PM
#1706

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
wilujeng weungi ah..diabimah hujan angin takuts







asa wara'as


Waas kmha kang ??
sararieun puguh kang hujan angin teh, ageung teu angin na :cool


etro - 17/10/2012 12:17 AM
#1707

wilujeng wengi heula sakedap
asa teu parurun nanaon ieu teh
localhost12 - 17/10/2012 07:09 AM
#1708

wilujeng enjing ka sadayana !! coffee: army:
daramang ? bingungs
dikantun heula ah, bade nyiar elmu ngacir:
AnjarAsmara - 17/10/2012 10:16 AM
#1709

Quote:
Original Posted By ndrahunter10
Waas kmha kang ??
sararieun puguh kang hujan angin teh, ageung teu angin na :cool


duka ageungnamah da teu katingal D

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng wengi heula sakedap
asa teu parurun nanaon ieu teh


Quote:
Original Posted By localhost12
wilujeng enjing ka sadayana !! coffee: army:
daramang ? bingungs
dikantun heula ah, bade nyiar elmu ngacir:


ngupi tiis mang coffee:
asa wara'as
etro - 17/10/2012 10:27 AM
#1710

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
duka ageungnamah da teu katingal D


ngupi tiis mang coffee:
asa wara'as


sami mang
wilujeng ngupi tiis

bilih aya nu peryogi perdana tri blackberry
tiasa kontak sim kuring
pangaos 117rb full service salami 6 sasih
OldMan_41 - 17/10/2012 10:51 AM
#1711

Ti kamari damelan meuni numpuk linux2:
Teu kabujeng kejang2 nohope:

Wilujeng enjunk sadayana ah D/
chuchay - 17/10/2012 10:58 AM
#1712

wilujeng enjing ciamis iloveindonesia
ngiring ngalangkung bade tapa D :travel
AnjarAsmara - 17/10/2012 12:31 PM
#1713

Quote:
Original Posted By etro
sami mang
wilujeng ngupi tiis

bilih aya nu peryogi perdana tri blackberry
tiasa kontak sim kuring
pangaos 117rb full service salami 6 sasih


blackberry naon mang...sami sareng buah kersen

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Ti kamari damelan meuni numpuk linux2:
Teu kabujeng kejang2 nohope:

Wilujeng enjunk sadayana ah D/


sami mang..kuring ge penting gawe numpuk di kamar kisss

Quote:
Original Posted By chuchay
wilujeng enjing ciamis iloveindonesia
ngiring ngalangkung bade tapa D :travel


enjing mang..aya hujan di parigi..korsel bubar atuh \)
asa wara'as
etro - 17/10/2012 12:36 PM
#1714

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Ti kamari damelan meuni numpuk linux2:
Teu kabujeng kejang2 nohope:

Wilujeng enjunk sadayana ah D/


sami mang
maen gim ti kamari meni resep
dugikeun teu ngaskus

Quote:
Original Posted By chuchay
wilujeng enjing ciamis iloveindonesia
ngiring ngalangkung bade tapa D :travel


wilujeng enjing mang

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
blackberry naon mang...sami sareng buah kersen

sami mang..kuring ge penting gawe numpuk di kamar kisss

enjing mang..aya hujan di parigi..korsel bubar atuh \)
asa wara'as


sarupaning bubuahan mang
OldMan_41 - 17/10/2012 02:10 PM
#1715

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
blackberry naon mang...sami sareng buah kersen



sami mang..kuring ge penting gawe numpuk di kamar kisss



enjing mang..aya hujan di parigi..korsel bubar atuh \)
asa wara'as


ngakaks ari mang anjar mah enak atuh p
abi mah bgadang wae yeuh kamari 2 wengi dugi ka tabuh 3 teras nohope:

Quote:
Original Posted By etro
sami mang
maen gim ti kamari meni resep
dugikeun teu ngaskus



wilujeng enjing mang



sarupaning bubuahan mang


Wah, gim naun deui mang?? think:
Abi mah teu aya waktos kanggo ngagim \(
paling oge Texas Holdem Poker weh nu enteng hammer:
AnjarAsmara - 17/10/2012 02:34 PM
#1716

Quote:
Original Posted By etro
sami mang
maen gim ti kamari meni resep
dugikeun teu ngaskus


wilujeng enjing mang


sarupaning bubuahan mang


naon wae nu aramis D

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngakaks ari mang anjar mah enak atuh p
abi mah bgadang wae yeuh kamari 2 wengi dugi ka tabuh 3 teras nohope:


Wah, gim naun deui mang?? think:
Abi mah teu aya waktos kanggo ngagim \(
paling oge Texas Holdem Poker weh nu enteng hammer:


kade mang bilih panyakit kiver takuts
asa wara'as
OldMan_41 - 17/10/2012 03:39 PM
#1717

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
naon wae nu aramis D



kade mang bilih panyakit kiver takuts
asa wara'as


kiver atanapi liver mang?? think:
da kumaha deui, tuntutan sebagai seorang kuli \(
AnjarAsmara - 17/10/2012 03:54 PM
#1718

Quote:
Original Posted By OldMan_41
kiver atanapi liver mang?? think:
da kumaha deui, tuntutan sebagai seorang kuli \(


hun leres...awalna sok tina maag tuluy jadi kiver sanes libero mang D

asa wara'as
OldMan_41 - 17/10/2012 04:27 PM
#1719

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
hun leres...awalna sok tina maag tuluy jadi kiver sanes libero mang D

asa wara'as


kaleresan abi sok janten kiver mang pami maen Futsal, kumaha atuh nya??? ngakaks
AnjarAsmara - 17/10/2012 05:19 PM
#1720

Quote:
Original Posted By OldMan_41
kaleresan abi sok janten kiver mang pami maen Futsal, kumaha atuh nya??? ngakaks


gentos atuh tina kiver..cobi posisi penyerang wasit mang thumbup: thumbup:


asa wara'as
Page 86 of 90 | ‹ First  < 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 > 
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3