Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 87 of 90 | ‹ First  < 82 83 84 85 86 87 88 89 90 > 

localhost12 - 17/10/2012 05:49 PM
#1721

wilujeng sonten, ciamsi hujan wae ayeuna mah. berdukas
Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
duka ageungnamah da teu katingal D





ngupi tiis mang coffee:
asa wara'as

maenya coffee: tiis mang ? nyeri lambut atuh nuang na oge ? capedes
ndrahunter10 - 17/10/2012 05:51 PM
#1722

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


duka ageungnamah da teu katingal D




Jhhahah enya nya paling ge karasakeun nya mang ngakak

osok kopdar tara mang ?
ndrahunter10 - 17/10/2012 05:52 PM
#1723

Quote:
Original Posted By localhost12
wilujeng sonten, ciamsi hujan wae ayeuna mah. berdukas

maenya coffee: tiis mang ? nyeri lambut atuh nuang na oge ? capedes


Ngopi tiis mah atuh ngaleguk KOPIKAP ngakak
AnjarAsmara - 17/10/2012 06:21 PM
#1724

Quote:
Original Posted By localhost12
wilujeng sonten, ciamsi hujan wae ayeuna mah. berdukas

maenya coffee: tiis mang ? nyeri lambut atuh nuang na oge ? capedes


ngangge es batu D

Quote:
Original Posted By ndrahunter10
Jhhahah enya nya paling ge karasakeun nya mang ngakak

osok kopdar tara mang ?


tacan nyobian kopdar mang hammers duka iraha tah bade ngayakeun deui
asa wara'as
OldMan_41 - 17/10/2012 06:42 PM
#1725

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
gentos atuh tina kiver..cobi posisi penyerang wasit mang thumbup: thumbup:


asa wara'as


Teu kiat lumpat na mang, sok areungap puguh nohope:
mening nungguan bola weh, D

hari yg sibuk hammer:
Dikantun mulang hula ah ngacir:
etro - 17/10/2012 07:10 PM
#1726

dikuwot heula sadaya
wilujeng wengi ka sadayana
localhost12 - 17/10/2012 07:38 PM
#1727

Quote:
Original Posted By ndrahunter10
Ngopi tiis mah atuh ngaleguk KOPIKAP ngakak


Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
ngangge es batu D



tacan nyobian kopdar mang hammers duka iraha tah bade ngayakeun deui
asa wara'as

hayu atuh cuang kopdar, abi ge teu acan ngiringan tah, sigana abi nu pang anom na didieu, masih SMK D
Quote:
Original Posted By etro
dikuwot heula sadaya
wilujeng wengi ka sadayana

ciamis diguyur hujan terus, asa tariis dampal sampean ieu teh. berdukas
mudah2an mah guludug na hnteu ageung. palaur antena hotspot dibumi kabentar. berdukas
etro - 17/10/2012 07:48 PM
#1728

Quote:
Original Posted By localhost12
hayu atuh cuang kopdar, abi ge teu acan ngiringan tah, sigana abi nu pang anom na didieu, masih SMK D

ciamis diguyur hujan terus, asa tariis dampal sampean ieu teh. berdukas
mudah2an mah guludug na hnteu ageung. palaur antena hotspot dibumi kabentar. berdukas


supados teu tiris mah caketan hotspot mang
moal tiris geura
malah cenderung panas D
localhost12 - 17/10/2012 08:21 PM
#1729

Quote:
Original Posted By etro
supados teu tiris mah caketan hotspot mang
moal tiris geura
malah cenderung panas D

kedah nangkeup kompor nya mang ? D
manawi di daerah cijeungjing/sekitarnya aya nu minat pasang internet wireless ti abdi, cekpms w. malus
ndrahunter10 - 17/10/2012 08:31 PM
#1730

Sepi gening nya bingung
etro - 17/10/2012 08:45 PM
#1731

Quote:
Original Posted By localhost12
kedah nangkeup kompor nya mang ? D
manawi di daerah cijeungjing/sekitarnya aya nu minat pasang internet wireless ti abdi, cekpms w. malus


mamang lokalhos aya dimana kitu?

Quote:
Original Posted By ndrahunter10
Sepi gening nya bingung


nyeungeut mercon geura mang
dijamin rame D
localhost12 - 18/10/2012 12:06 AM
#1732

Quote:
Original Posted By etro
mamang lokalhos aya dimana kitu?



nyeungeut mercon geura mang
dijamin rame D

ai localhost mah istilah dina jaringan mang D
ai abi mah asli ti desa utama. ti cijantung ka lebet. D
etro - 18/10/2012 12:35 AM
#1733

Quote:
Original Posted By localhost12
ai localhost mah istilah dina jaringan mang D
ai abi mah asli ti desa utama. ti cijantung ka lebet. D


aeh geuningan caket nya
lebetna anu ti perum atanapi anu ti caket MI?
localhost12 - 18/10/2012 02:04 AM
#1734

Quote:
Original Posted By etro
aeh geuningan caket nya
lebetna anu ti perum atanapi anu ti caket MI?

hnteu kadinya mang,
terang cijantung ? tah upami arah ti kodim mah, pas per-4an belok ka kiri, tah ka desa utama teh didinya. teras w kalebet. ke upami ningali antena hotspot jangkung, berarti eta bumi abi. D
localhost12 - 18/10/2012 07:30 AM
#1735

wilujeng kanggo sadayana coffee: heula ah. ngebul keneh + 234 army:
sabari lulungu . D
OldMan_41 - 18/10/2012 09:33 AM
#1736

Quote:
Original Posted By etro
dikuwot heula sadaya
wilujeng wengi ka sadayana


Quote:
Original Posted By ndrahunter10
Sepi gening nya bingung


Quote:
Original Posted By localhost12
wilujeng kanggo sadayana coffee: heula ah. ngebul keneh + 234 army:
sabari lulungu . D


Kuwot hula sadaya siul:
Wilujeng beraktipitas, anu nguli wiuljeng nguli,, anu nyiar elmu wilujeng nyiar elmu, beer:
Teu kenging hilap nyarap heula ngacir:
AnjarAsmara - 18/10/2012 11:18 AM
#1737

di quote sadaya..wilujeng huhujanan







asa wara'as
etro - 18/10/2012 12:11 PM
#1738

Quote:
Original Posted By localhost12
hnteu kadinya mang,
terang cijantung ? tah upami arah ti kodim mah, pas per-4an belok ka kiri, tah ka desa utama teh didinya. teras w kalebet. ke upami ningali antena hotspot jangkung, berarti eta bumi abi. D


ooo.. arah lebet ka perum nya?
desa utama na mah belok deui ka kiri sanes?

Quote:
Original Posted By localhost12
wilujeng kanggo sadayana coffee: heula ah. ngebul keneh + 234 army:
sabari lulungu . D


wilujeng siang mang

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Kuwot hula sadaya siul:
Wilujeng beraktipitas, anu nguli wiuljeng nguli,, anu nyiar elmu wilujeng nyiar elmu, beer:
Teu kenging hilap nyarap heula ngacir:


Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
di quote sadaya..wilujeng huhujanan

idem




asa wara'as
etro - 18/10/2012 12:46 PM
#1739

mendakan deui nu aneh

Quote:
Unable to add cookies, header already sent.
File: /home/kaskus/public_html/includes/class_core.php
Line: 3289
AnjarAsmara - 18/10/2012 12:55 PM
#1740

Quote:
Original Posted By etro
mendakan deui nu aneh


sami mang..abi ge aya kode nukitu naon nyak bingungs


asa wara'as
Page 87 of 90 | ‹ First  < 82 83 84 85 86 87 88 89 90 > 
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3