Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 88 of 90 | ‹ First  < 83 84 85 86 87 88 89 90 > 

etro - 18/10/2012 04:23 PM
#1741

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
sami mang..abi ge aya kode nukitu naon nyak bingungs


asa wara'as


duka puguh mang
bade ebog heula ah mang
localhost12 - 18/10/2012 04:45 PM
#1742

Quote:
Original Posted By etro
ooo.. arah lebet ka perum nya?
desa utama na mah belok deui ka kiri sanes?



wilujeng siang mang

uhun kadinya mang. D
AnjarAsmara - 18/10/2012 04:46 PM
#1743

Quote:
Original Posted By etro
duka puguh mang
bade ebog heula ah mang


sami tunduh atuh ngacir:

asa wara'as
localhost12 - 18/10/2012 05:03 PM
#1744

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
sami tunduh atuh ngacir:

asa wara'as

kaskus nuju over load mang berdukas
OldMan_41 - 18/10/2012 06:21 PM
#1745

Nembe unlen deui \(
Asa langki ngepost ayeuna sayah eum, think:
diantev - 18/10/2012 06:31 PM
#1746

wilujeng sonten wargi2 sedoyo ......
kumaha daramang.... saralam tepangna we kangge wargi2 sadayana nya....
OldMan_41 - 18/10/2012 06:32 PM
#1747

Quote:
Original Posted By diantev
wilujeng sonten wargi2 sedoyo ......
kumaha daramang.... saralam tepangna we kangge wargi2 sadayana nya....


Alhamdulillah pangestu mang beer:
bade mulang hula, tos sepi kieu kantor teh takuts ngacir:
diantev - 18/10/2012 06:34 PM
#1748

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Alhamdulillah pangestu mang beer:
bade mulang hula, tos sepi kieu kantor teh takuts ngacir:


uhun mangga atuh mang sok kahade hati2 di jalanna nya mang
mun bade belok ka kiri sareng ka kanan nya mang D :toast
AnjarAsmara - 18/10/2012 08:13 PM
#1749

wilujeng weungi ah...kasbet di closed kitu teu tiasa dibuka ngakaks ngakaks ngakaks







asa wara'as
OldMan_41 - 18/10/2012 08:28 PM
#1750

Quote:
Original Posted By diantev
uhun mangga atuh mang sok kahade hati2 di jalanna nya mang
mun bade belok ka kiri sareng ka kanan nya mang D :toast


Abi biasana mun belok ka kenca mun teu katuhu mang,
Kumaha tah?? ngakaks

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
wilujeng weungi ah...kasbet di closed kitu teu tiasa dibuka ngakaks ngakaks ngakaks







asa wara'as


Muhun mang, di Lock heula dugi ka kaping 20, saurna mah kitu D
AnjarAsmara - 18/10/2012 08:31 PM
#1751

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Abi biasana mun belok ka kenca mun teu katuhu mang,
Kumaha tah?? ngakaks


Muhun mang, di Lock heula dugi ka kaping 20, saurna mah kitu D


enyalah puas..bongan di kasbet teu bisa ngitung post ngakaks
asa wara'as
AnjarAsmara - 18/10/2012 09:25 PM
#1752

nonton mimin di sunat ah ngacir:







asa wara'as
OldMan_41 - 18/10/2012 10:00 PM
#1753

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
enyalah puas..bongan di kasbet teu bisa ngitung post ngakaks
asa wara'as


ngakaks duka tah ngke mun tos dibuka deui mah hammer:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
nonton mimin di sunat ah ngacir:







asa wara'as


disunat deui?? atuh beak mang?? ngakaks
etro - 18/10/2012 10:37 PM
#1754

Quote:
Original Posted By localhost12
uhun kadinya mang. D


terang ka teguh?
warung nu di pengkolan

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
sami tunduh atuh ngacir:

asa wara'as


ebog mang

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Nembe unlen deui \(
Asa langki ngepost ayeuna sayah eum, think:


idem mang
abi nuju sibuk maen gim malus

Quote:
Original Posted By diantev
wilujeng sonten wargi2 sedoyo ......
kumaha daramang.... saralam tepangna we kangge wargi2 sadayana nya....


sae mang
kamana ungkul ieu teh
OldMan_41 - 18/10/2012 11:15 PM
#1755

Quote:
Original Posted By etro
terang ka teguh?
warung nu di pengkolan



ebog mang



idem mang
abi nuju sibuk maen gim malus



sae mang
kamana ungkul ieu teh


Duh tos tunduh ah mang,
bade obob hula,, sugan ngimpen sareng Jahe ngakaks
mangga mang dikantun ngacir:
AnjarAsmara - 18/10/2012 11:59 PM
#1756

Quote:
Original Posted By etro
terang ka teguh?
warung nu di pengkolan


ebog mang


idem mang
abi nuju sibuk maen gim malus


sae mang
kamana ungkul ieu teh


Quote:
Original Posted By OldMan_41
Duh tos tunduh ah mang,
bade obob hula,, sugan ngimpen sareng Jahe ngakaks
mangga mang dikantun ngacir:


di quote dulu sebelum bobo kisss
asa wara'as
andrypein - 19/10/2012 12:35 AM
#1757

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
di quote dulu sebelum bobo kisss
asa wara'as


Quote:
Original Posted By OldMan_41
Duh tos tunduh ah mang,
bade obob hula,, sugan ngimpen sareng Jahe ngakaks
mangga mang dikantun ngacir:


Quote:
Original Posted By etro
terang ka teguh?
warung nu di pengkolan



ebog mang



idem mang
abi nuju sibuk maen gim malus



sae mang
kamana ungkul ieu teh


Quote:
Original Posted By diantev
uhun mangga atuh mang sok kahade hati2 di jalanna nya mang
mun bade belok ka kiri sareng ka kanan nya mang D :toast


Quote:
Original Posted By localhost12
uhun kadinya mang. D


di kuot dulu semua
bab 4 rapih tanpa repisi langsung asese army:
kantun bab 5 tinggal ngeprin ngacir:
setor
bab 6 eun cool:
bikin jurnal berbusa:
rapih we linux2:
localhost12 - 19/10/2012 06:34 AM
#1758

Quote:
Original Posted By etro
terang ka teguh?
warung nu di pengkolan



ebog mang



idem mang
abi nuju sibuk maen gim malus



sae mang
kamana ungkul ieu teh

sa terang abi mah, di utama teu aya nu namina teguh, bingungs
Quote:
Original Posted By andrypein
di kuot dulu semua
bab 4 rapih tanpa repisi langsung asese army:
kantun bab 5 tinggal ngeprin ngacir:
setor
bab 6 eun cool:
bikin jurnal berbusa:
rapih we linux2:

selamat berjuang w ka mang TS D
OldMan_41 - 19/10/2012 08:17 AM
#1759

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
di quote dulu sebelum bobo kisss
asa wara'as


Dikuwot heula sebelum ibak ngakaks

Quote:
Original Posted By andrypein
di kuot dulu semua
bab 4 rapih tanpa repisi langsung asese army:
kantun bab 5 tinggal ngeprin ngacir:
setor
bab 6 eun cool:
bikin jurnal berbusa:
rapih we linux2:


Wah, gerakanna mantap yeuh :thumbup
lanjutkan mang, sing sukses lah D
AnjarAsmara - 19/10/2012 09:42 AM
#1760

Multi Quete..wilujeng enjing ah







asa wara'as
Page 88 of 90 | ‹ First  < 83 84 85 86 87 88 89 90 > 
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3