Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 89 of 90 | ‹ First  < 84 85 86 87 88 89 90 > 

OldMan_41 - 19/10/2012 11:17 AM
#1761

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
Multi Quete..wilujeng enjing ah







asa wara'as


Kuwot deui ku sayah mang D
nu sanes na mana atuh ieu?? think:
AnjarAsmara - 19/10/2012 11:35 AM
#1762

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Kuwot deui ku sayah mang D
nu sanes na mana atuh ieu?? think:


mojok mang tiris aya hujan takuts

asa wara'as
localhost12 - 19/10/2012 12:09 PM
#1763

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Dikuwot heula sebelum ibak ngakaks



Wah, gerakanna mantap yeuh :thumbup
lanjutkan mang, sing sukses lah D


Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
Multi Quete..wilujeng enjing ah







asa wara'as

ngiringan atuh ah, di quot heula sadayana. ngakaks
wilujeng siang, sakedap deui jum'atan. :bedug
AnjarAsmara - 19/10/2012 12:22 PM
#1764

Quote:
Original Posted By localhost12
ngiringan atuh ah, di quot heula sadayana. ngakaks
wilujeng siang, sakedap deui jum'atan. ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


ibak hula bade jumatan ngacir:

asa wara'as
OldMan_41 - 19/10/2012 01:37 PM
#1765

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
mojok mang tiris aya hujan takuts

asa wara'as


Bororaah tiris mang,
didieu mah panas na meuni ngajepret hammer:
bade milarian anu seger2 lah.. ngacir:

Quote:
Original Posted By localhost12
ngiringan atuh ah, di quot heula sadayana. ngakaks
wilujeng siang, sakedap deui jum'atan. :bedug


Tos bubar didieu mah mang p
sibiruthea - 19/10/2012 04:13 PM
#1766

wilujeng sonten baraya D
>>>>>
kumaha daramang D
>>>>>
cuaca tos mulai teu leres yeuh kedah rajin jaga kasehatan *hujan angin dor dar gelap
OldMan_41 - 19/10/2012 04:26 PM
#1767

Quote:
Original Posted By sibiruthea
wilujeng sonten baraya D
>>>>>
kumaha daramang D
>>>>>
cuaca tos mulai teu leres yeuh kedah rajin jaga kasehatan *hujan angin dor dar gelap


Wilujeng oge mang beer:
alhamdulillah samulihna kumaha?? o
langki ngepost geuning mang kamana wae?? D
localhost12 - 19/10/2012 04:40 PM
#1768

enjing persib vs purbalingga maen di stadio ciamis,
barade nonton moal ieu teh ? malus
sibiruthea - 19/10/2012 04:41 PM
#1769

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Wilujeng oge mang beer:
alhamdulillah samulihna kumaha?? o
langki ngepost geuning mang kamana wae?? D


alhamdulillah sae oge ang D
>>>>
sumuhun mang ayeuna mah di damel di lapangan jadi langki posting \(
>>>>
rada kesel oge ka si boss mindahkeun pidamelan abdi nu biasa di jero di pindahkeun ka lapangan jadi langki ngepost deh D
>>>
nuju naund mang D
localhost12 - 19/10/2012 04:52 PM
#1770

Quote:
Original Posted By sibiruthea
alhamdulillah sae oge ang D
>>>>
sumuhun mang ayeuna mah di damel di lapangan jadi langki posting \(
>>>>
rada kesel oge ka si boss mindahkeun pidamelan abdi nu biasa di jero di pindahkeun ka lapangan jadi langki ngepost deh D
>>>
nuju naund mang D

di damel dimana kitu mang ?
janten naon ? ngakaks
(hoyong wae terang)
sibiruthea - 19/10/2012 05:08 PM
#1771

Quote:
Original Posted By localhost12
di damel dimana kitu mang ?
janten naon ? ngakaks
(hoyong wae terang)


di kota orange mang D
>>>
biasa tukang antar jemput kertas D
OldMan_41 - 19/10/2012 05:15 PM
#1772

Quote:
Original Posted By localhost12
enjing persib vs purbalingga maen di stadio ciamis,
barade nonton moal ieu teh ? malus


Teu tiasa nongton mang \(
Padahal mah hoyong :mewek

Quote:
Original Posted By sibiruthea
alhamdulillah sae oge ang D
>>>>
sumuhun mang ayeuna mah di damel di lapangan jadi langki posting \(
>>>>
rada kesel oge ka si boss mindahkeun pidamelan abdi nu biasa di jero di pindahkeun ka lapangan jadi langki ngepost deh D
>>>
nuju naund mang D


ari kitu damel dina naun mang?? think:
abi malah hoyong dilapangan mang hammer:
sibiruthea - 19/10/2012 05:33 PM
#1773

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Teu tiasa nongton mang \(
Padahal mah hoyong :mewek



ari kitu damel dina naun mang?? think:
abi malah hoyong dilapangan mang hammer:


oh sumuhun nya enjing teh persib maen di stadion galuh ciamis nya D hanjakal simkuring damel di luar kota padahal mah hoyong nonton tim kebanggaan warga jawa barat \(
>>>>
biasa tukang antar jemput kertas mang tapi cape mang damel di lapangan mah D
localhost12 - 19/10/2012 05:42 PM
#1774

Quote:
Original Posted By sibiruthea
di kota orange mang D
>>>
biasa tukang antar jemput kertas D

oh. tebih pisan, asli na ti ciamis na palih mana ?
Quote:
Original Posted By OldMan_41
Teu tiasa nongton mang \(
Padahal mah hoyong :mewek



ari kitu damel dina naun mang?? think:
abi malah hoyong dilapangan mang hammer:

nuju damel oge di luar kota nya mang ? D
Quote:
Original Posted By sibiruthea
oh sumuhun nya enjing teh persib maen di stadion galuh ciamis nya D hanjakal simkuring damel di luar kota padahal mah hoyong nonton tim kebanggaan warga jawa barat \(
>>>>
biasa tukang antar jemput kertas mang tapi cape mang damel di lapangan mah D

anda kurang beruntung D
OldMan_41 - 19/10/2012 05:51 PM
#1775

Quote:
Original Posted By sibiruthea
oh sumuhun nya enjing teh persib maen di stadion galuh ciamis nya D hanjakal simkuring damel di luar kota padahal mah hoyong nonton tim kebanggaan warga jawa barat \(
>>>>
biasa tukang antar jemput kertas mang tapi cape mang damel di lapangan mah D


Asa enak dilapangan mang, teu bosen damel na think:
calik wae mah pegel cangkeng hammer:

Quote:
Original Posted By localhost12
oh. tebih pisan, asli na ti ciamis na palih mana ?

nuju damel oge di luar kota nya mang ? D

anda kurang beruntung D


Sumuhun mang D
etro - 19/10/2012 06:09 PM
#1776

wilujeng sonten
lumayan daripada teu ngepos
sibiruthea - 19/10/2012 06:11 PM
#1777

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Asa enak dilapangan mang, teu bosen damel na think:
calik wae mah pegel cangkeng hammer:



Sumuhun mang D


D emang eta bonusna loba tinggalieun bikini: D
OldMan_41 - 19/10/2012 06:54 PM
#1778

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng sonten
lumayan daripada teu ngepos


Mang etro nembe katingal timana wae?? think:

Quote:
Original Posted By sibiruthea
D emang eta bonusna loba tinggalieun bikini: D


ngakaks
muhun mang, pan pami di lapangan mah seueur kange sawangan ngakaks
AnjarAsmara - 19/10/2012 07:06 PM
#1779

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Bororaah tiris mang,
didieu mah panas na meuni ngajepret hammer:
bade milarian anu seger2 lah.. ngacir:


Tos bubar didieu mah mang p


didieumah nuju usum hujan mang

Quote:
Original Posted By sibiruthea
wilujeng sonten baraya D
>>>>>
kumaha daramang D
>>>>>
cuaca tos mulai teu leres yeuh kedah rajin jaga kasehatan *hujan angin dor dar gelap


weungi mang

Quote:
Original Posted By localhost12
enjing persib vs purbalingga maen di stadio ciamis,
barade nonton moal ieu teh ? malus


aya kana TV teu mang

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng sonten
lumayan daripada teu ngepos


weungi mang
asa wara'as
localhost12 - 19/10/2012 07:18 PM
#1780

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng sonten
lumayan daripada teu ngepos

lumayan +1 nya mang ? D
Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
didieumah nuju usum hujan mang



weungi mang



aya kana TV teu mang



weungi mang
asa wara'as

henteu di tayangkeun mang D
upami di kana TV keun, panginten tiket moal pajeng. ngakaks
daripada desak2an dina panto, mendingan enak dina TV. ngakaks
Page 89 of 90 | ‹ First  < 84 85 86 87 88 89 90 > 
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3