Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 9 of 90 | ‹ First  < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >  Last ›

AnjarAsmara - 10/09/2012 12:18 PM
#161

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngakaks ari tos hobi mah kumaha nya mang, damelan ge dinomor duakeun, ngakaks




Tah eta puguh mang, maenya kedah ngamodal deui kangge ka salon na,
kacipta seep sabaraha tah kanggo mermak na, ngakaks



tah kitu mang leres pisan..ton kecanduan ngakaks

Quote:
Original Posted By arleys10
aya mang...
neng kun kun anu mirip agnes monika katabrak mobil trus kaseret motor trus kalindes kareta trus dipasihan nyawa keneh masih bisa napas D
kabayang teu eta teh ku amang ngakak



waduh..hoream mang ngabayangkeun oge..depe mang takuts
tiasa di poles mang..sugan we wowcantik
arleys10 - 10/09/2012 12:20 PM
#162

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Bade dibayangkeun oge teu kabayang mang think:

teu kedah dibayangkeun pami sesah mah mang.....
langsung COD wae mang ngakak
Quote:
Original Posted By OldMan_41
Palih mana mang nu aya salon berlogo kitu?? malu:
Bade mampir lah abi ;)


sueur mang..
daerah bogor seueur anu kitu..
pami di daerah puncak mah anu kitu logona aya dinu icalan kupi D
arleys10 - 10/09/2012 12:23 PM
#163

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
tah kitu mang leres pisan..ton kecanduan ngakaks




waduh..hoream mang ngabayangkeun oge..depe mang takuts
tiasa di poles mang..sugan we wowcantik


milarian sareng mang oldmand tah mang....
caket ieuh lin bumina D
OldMan_41 - 10/09/2012 12:26 PM
#164

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
tah kitu mang leres pisan..ton kecanduan ngakaks




waduh..hoream mang ngabayangkeun oge..depe mang takuts
tiasa di poles mang..sugan we wowcantik


Komo ngangge donat mah, ngepost teh lancar jaya nya mang., ngakaks

Quote:
Original Posted By arleys10
teu kedah dibayangkeun pami sesah mah mang.....
langsung COD wae mang ngakak


sueur mang..
daerah bogor seueur anu kitu..
pami di daerah puncak mah anu kitu logona aya dinu icalan kupi D


bade COD ge mikir2 heula asana mang, ngakaks hammer:

Tebih eum kedah ka bogor heula mah \(
arleys10 - 10/09/2012 12:33 PM
#165

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Komo ngangge donat mah, ngepost teh lancar jaya nya mang., ngakaks



bade COD ge mikir2 heula asana mang, ngakaks hammer:

Tebih eum kedah ka bogor heula mah \(


atuh pas wik enan mang bari momotoran ka puncak D
OldMan_41 - 10/09/2012 12:37 PM
#166

Quote:
Original Posted By arleys10
atuh pas wik enan mang bari momotoran ka puncak D


Pami momotoran tebih cangkeng na anu teu kiat mang puguh, nohope:

neng kun kun anu pang geulis na model kumaha mang ayana?? ngakaks
arleys10 - 10/09/2012 12:39 PM
#167

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Pami momotoran tebih cangkeng na anu teu kiat mang puguh, nohope:

neng kun kun anu pang geulis na model kumaha mang ayana?? ngakaks


jalur wengi mang momotoranna...
pami siang mah kepet bujur bisa bisa kapanggang jok motor D

eta pang geulisna anu mirip agnes tea mang D
OldMan_41 - 10/09/2012 12:44 PM
#168

Quote:
Original Posted By arleys10
jalur wengi mang momotoranna...
pami siang mah kepet bujur bisa bisa kapanggang jok motor D

eta pang geulisna anu mirip agnes tea mang D


jalur siang jalur wengi sami wae mang, basa kamari mudik oge meuni ripuh cangkeng nohope:

beuh, anu panggeulisna model agnes tadi? kumaha anu panggoreng na tah takuts
arleys10 - 10/09/2012 12:48 PM
#169

Quote:
Original Posted By OldMan_41
jalur siang jalur wengi sami wae mang, basa kamari mudik oge meuni ripuh cangkeng nohope:

beuh, anu panggeulisna model agnes tadi? kumaha anu panggoreng na tah takuts


abi genan mudik ti bandung ka tangerang hula, trus lanjut rombongan ka banjar ti tangerang...
mantab pisan mang.....
pararegel awal tapi resep D
OldMan_41 - 10/09/2012 12:54 PM
#170

Quote:
Original Posted By arleys10
abi genan mudik ti bandung ka tangerang hula, trus lanjut rombongan ka banjar ti tangerang...
mantab pisan mang.....
pararegel awal tapi resep D


Sakinten atuh ari rombongan mah mang, aya batur na,
Abi mah Tegal - Ciamis single fighter \(
arleys10 - 10/09/2012 12:56 PM
#171

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Sakinten atuh ari rombongan mah mang, aya batur na,
Abi mah Tegal - Ciamis single fighter \(


tegal mah atuh caket mang...
hehehehehehe D
abi mah sareng rombongan grup cengoz brother... mayann aya 22 motor ti tangerangna D
AnjarAsmara - 10/09/2012 01:06 PM
#172

Quote:
Original Posted By arleys10
milarian sareng mang oldmand tah mang....
caket ieuh lin bumina D



mang omen di takerang mang hammers

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Komo ngangge donat mah, ngepost teh lancar jaya nya mang., ngakaks




bade COD ge mikir2 heula asana mang, ngakaks hammer:

Tebih eum kedah ka bogor heula mah \(



tah leres kitu mang...jatah sabulan kudu ISO ngakaks
OldMan_41 - 10/09/2012 01:19 PM
#173

Quote:
Original Posted By arleys10
tegal mah atuh caket mang...
hehehehehehe D
abi mah sareng rombongan grup cengoz brother... mayann aya 22 motor ti tangerangna D


sami wae mang, Tegal - Ciamis pami kana mobil sekitar 6 jam
kamari kana motor dikebut mung 4,5 jam hammer:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
mang omen di takerang mang hammers




tah leres kitu mang...jatah sabulan kudu ISO ngakaks


Boro ning sabulan, 2 minggon oge kedah na mah tiasa mang, ;)
AnjarAsmara - 10/09/2012 01:31 PM
#174

Quote:
Original Posted By OldMan_41
sami wae mang, Tegal - Ciamis pami kana mobil sekitar 6 jam
kamari kana motor dikebut mung 4,5 jam hammer:




Boro ning sabulan, 2 minggon oge kedah na mah tiasa mang, ;)



males kuring mah mang barinage ieu prime ID bisi di bandos takuts
OldMan_41 - 10/09/2012 01:30 PM
#175

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
males kuring mah mang barinage ieu prime ID bisi di bandos takuts


ngakaks asal ngejang na sesuai rules mah aman2 wae mang, o
chuchay - 10/09/2012 01:36 PM
#176

dikantun 4 dinten tos ngalih geuning iloveindonesiasiloveindonesias
SR deui ha ngacir:
OldMan_41 - 10/09/2012 01:40 PM
#177

Quote:
Original Posted By chuchay
dikantun 4 dinten tos ngalih geuning iloveindonesiasiloveindonesias
SR deui ha ngacir:


Muhun mang o
dikantun heula ku abi ge ah, ngacir:
AnjarAsmara - 10/09/2012 01:45 PM
#178

Quote:
Original Posted By chuchay
dikantun 4 dinten tos ngalih geuning iloveindonesiasiloveindonesias
SR deui ha ngacir:



di parigi aya korsel mang ngakaks
OldMan_41 - 10/09/2012 02:14 PM
#179

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
di parigi aya korsel mang ngakaks


korsel? jadi inget pas jaman budak alit,
dugi ka ngamuk2 hoyong numpak korsel, :matabelo
AnjarAsmara - 10/09/2012 02:19 PM
#180

Quote:
Original Posted By OldMan_41
korsel? jadi inget pas jaman budak alit,
dugi ka ngamuk2 hoyong numpak korsel, :matabelo



ieu ge budak ngamuk wae puguh mang hoyong ka korsel sakieu keur baroke oge hammers
Page 9 of 90 | ‹ First  < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3