Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ★合★Kaskuser Regional Majalengka[Prime ID Only]★合★
Total Views: 9066 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 23 of 53 | ‹ First  < 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >  Last ›

kab.majalengka - 22/09/2012 11:11 PM
#441

Quote:
Original Posted By prabudasamuka
emang tarikolot aya sabaraha kang?bingungs

nu apal mah aya dua, tp duka tah aya deui teu na mah ngakak

ijin pamit kasadayana. "sukses kanggo kaskuser majalengka" beer:
deia - 22/09/2012 11:13 PM
#442

kela sakedap aya nu kenal ka rombongan si yani? biasana pami mlm minggu mangkalna di pasar cigasong atawa di pasar lama, pami bulan puasa sok jadi artis obrog2 dadakan
pepesjangkrik - 22/09/2012 11:20 PM
#443

Quote:
Original Posted By deia

3rb bonus freastea 1 botol bonus kartu perdana simpati 1 pcs
cukup nambah 4rb rupiah saja

ngakak sugan teh teu nambah kang .
kang mun misal op warnet hoyong gaduh pnghsln sampingan naon nya kang kira2na bingungs
achiecuy - 22/09/2012 11:24 PM
#444

Quote:
Original Posted By deia
kela sakedap aya nu kenal ka rombongan si yani? biasana pami mlm minggu mangkalna di pasar cigasong atawa di pasar lama, pami bulan puasa sok jadi artis obrog2 dadakan


ngakak emang ada apa gan ?
mungkin ane taw tuh gan ,
prabudasamuka - 22/09/2012 11:25 PM
#445

Quote:
Original Posted By deia
3rb bonus freastea 1 botol bonus kartu perdana simpati 1 pcs
cukup nambah 4rb rupiah saja


nyaeta can nepi ka CS geus dicegat ku satpam


anyir..parah tah satpam ngakak

Quote:
Original Posted By achiecuy
ngakak malam minggu masih ngasku, statusnya dipertanyakan

recsel seep gan , 1 suara mendukung


ngakak gak sekalian obor olimpiade kang di jadiin penerangan
recsel dinantikan kabarnya


hammers masa 12 ajah


oke D

Quote:
Original Posted By kab.majalengka
nu apal mah aya dua, tp duka tah aya deui teu na mah ngakak

ijin pamit kasadayana. "sukses kanggo kaskuser majalengka" beer:


sip kang ati ati di jalan D

Quote:
Original Posted By deia
kela sakedap aya nu kenal ka rombongan si yani? biasana pami mlm minggu mangkalna di pasar cigasong atawa di pasar lama, pami bulan puasa sok jadi artis obrog2 dadakan


tanya achie tuh orang cigasong D

Quote:
Original Posted By Hansip.Kota


ini kang :addfriends


oke..ke tekapeh ngacir:
indraa57 - 22/09/2012 11:26 PM
#446

perasaan ada yg sedang membicarakan bagbug, etateh sejenis inih bukan yah >>== :genit
mangga atuh bah di haturan.... adat na ju jombllo kolot jiga ane mah tos teu lakuberduka
prabudasamuka - 22/09/2012 11:27 PM
#447

Quote:
Original Posted By indraa57
perasaan ada yg sedang membicarakan bagbug, etateh sejenis inih bukan yah >>== :genit
mangga atuh bah di haturan.... adat na ju jombllo kolot jiga ane mah tos teu lakuberduka


bag bug naha jol na ka maho ngakak
deia - 22/09/2012 11:28 PM
#448

Quote:
Original Posted By pepesjangkrik
ngakak sugan teh teu nambah kang .
kang mun misal op warnet hoyong gaduh pnghsln sampingan naon nya kang kira2na bingungs

tah eta nu nuju dipilarian ku abdi ge kang ngakak

Quote:
Original Posted By achiecuy
ngakak emang ada apa gan ?
mungkin ane taw tuh gan ,

dulu pernah jadi penyelamat si yani pas PPL di majalengka kulon..
yani nama malem...nama siang ane lupa..kalo ga salah yadi
Quote:
Original Posted By prabudasamuka
anyir..parah tah satpam ngakak

oke D

sip kang ati ati di jalan D


tanya achie tuh orang cigasong D

oke..ke tekapeh ngacir:

sok api2 ka batur saperjuangan teh
prabudasamuka - 22/09/2012 11:30 PM
#449

Quote:
Original Posted By deia
tah eta nu nuju dipilarian ku abdi ge kang ngakak


dulu pernah jadi penyelamat si yani pas PPL di majalengka kulon..
yani nama malem...nama siang ane lupa..kalo ga salah yadi

sok api2 ka batur saperjuangan teh


hammer:
anjir maenan na nu gonta ganti ngaran :genit
prabudasamuka - 22/09/2012 11:31 PM
#450

dopost nohope:
indraa57 - 22/09/2012 11:34 PM
#451

Quote:
Original Posted By prabudasamuka
bag bug naha jol na ka maho ngakak

apanan ane mah teu ngartos bah naon ari bug teh malus
bah kalo bisa gathering k 2 na tahun baruan ja, ane jatah libur na dah abis kemarin:sorry
tadinya jatah libur 3 hari buat mudik ke majalengka pas gathering eh gx taunya ada halangan berduka
achiecuy - 22/09/2012 11:34 PM
#452

Quote:
Original Posted By indraa57
perasaan ada yg sedang membicarakan bagbug, etateh sejenis inih bukan yah >>== :genit
mangga atuh bah di haturan.... adat na ju jombllo kolot jiga ane mah tos teu lakuberduka

ngakak nongol ajah nich klo bahas gituan ...
Quote:
Original Posted By deia
tah eta nu nuju dipilarian ku abdi ge kang ngakak


dulu pernah jadi penyelamat si yani pas PPL di majalengka kulon..
yani nama malem...nama siang ane lupa..kalo ga salah yadi

sok api2 ka batur saperjuangan teh


:thumbup badannya agak keker kan gan..
sering make mio ijo
deia - 22/09/2012 11:35 PM
#453

Quote:
Original Posted By prabudasamuka
dopost nohope:


kitu2 ge baheula jadi penyelamat PPL ngakak
deia - 22/09/2012 11:36 PM
#454

Quote:
Original Posted By achiecuy
ngakak nongol ajah nich klo bahas gituan ...


:thumbup badannya agak keker kan gan..
sering make mio ijo


wuiiiidiiih hafal beneeer... ngakak
dulu blm jaman ada mio skrg mungkin iya seiring sukses di dunia tarik suara panggung ke panggung...terakhir ngekost di jalan belokan angkot 1C duh jalan naon nya poho
prabudasamuka - 22/09/2012 11:37 PM
#455

Quote:
Original Posted By indraa57
apanan ane mah teu ngartos bah naon ari bug teh malus
bah kalo bisa gathering k 2 na tahun baruan ja, ane jatah libur na dah abis kemarin:sorry
tadinya jatah libur 3 hari buat mudik ke majalengka pas gathering eh gx taunya ada halangan berduka


oke saran di tampung :addfriends
bug teh bahasa inggris nu harti na serangga hammer:

Quote:
Original Posted By deia
kitu2 ge baheula jadi penyelamat PPL ngakak

v
v
v
Quote:
Original Posted By achiecuy
ngakak nongol ajah nich klo bahas gituan ...


:thumbup badannya agak keker kan gan..
sering make mio ijo


matabelo: ngakaks
deia - 22/09/2012 11:48 PM
#456

asa rada tunduh iyeu teh...rek gogolehean hela persiapan nonton wayang dina MNC TV
mangga sadayana dikantun hela
Hansip.Kota - 23/09/2012 12:47 AM
#457

masih ada yg melek ngga yah think:
achiecuy - 23/09/2012 03:07 AM
#458

Quote:
Original Posted By deia
wuiiiidiiih hafal beneeer... ngakak
dulu blm jaman ada mio skrg mungkin iya seiring sukses di dunia tarik suara panggung ke panggung...terakhir ngekost di jalan belokan angkot 1C duh jalan naon nya poho

ngakak kagak taw gan klo masalah rumah atau yang lain2 , karena sering nongkrong di deket rumah ane jelas ane taw sedikit ...
Quote:
Original Posted By prabudasamuka
oke saran di tampung :addfriends
bug teh bahasa inggris nu harti na serangga hammer:


v
v
v


matabelo: ngakaks

ngakak apaan nich emot doang
Quote:
Original Posted By Hansip.Kota
masih ada yg melek ngga yah think:


:request masih ada ane
Hansip.Kota - 23/09/2012 06:40 AM
#459

Quote:
Original Posted By achiecuy
ngakak kagak taw gan klo masalah rumah atau yang lain2 , karena sering nongkrong di deket rumah ane jelas ane taw sedikit ...

ngakak apaan nich emot doang

:request masih ada ane


wah hebat ya masih melek :matabelo
deia - 23/09/2012 09:42 AM
#460

masih ada yang melek ga ya jam sgini :matabelo
Page 23 of 53 | ‹ First  < 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ★合★Kaskuser Regional Majalengka[Prime ID Only]★合★