Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ★合★Kaskuser Regional Majalengka[Prime ID Only]★合★
Total Views: 9066 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 27 of 53 | ‹ First  < 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >  Last ›

prabudasamuka - 25/09/2012 11:47 AM
#521

Quote:
Original Posted By deia
geus lila hayang koas kaskus tapi can aya nu pas desaina kana hate, mun gambar eta dijadikeun kaos keren sigana nya?nungguan izin ti TSna hela geus di PM tadi..prime-na saha nya?lain jelema biasa di kaskus sigana

ah si dagu mah belegug batur mah hayang boga forum siga kieu lain urus sing bener di dagor kuduna teh


wah..hese kang lamun neangan prime na D
enya TSna ciga na lain BSH oge..biasa na mun BSH bahasa na sok teu paruguh malah sok indikasi caper D
milu nyieun ah kang D
deia - 25/09/2012 11:58 AM
#522

Quote:
Original Posted By prabudasamuka
wah..hese kang lamun neangan prime na D
enya TSna ciga na lain BSH oge..biasa na mun BSH bahasa na sok teu paruguh malah sok indikasi caper D
milu nyieun ah kang D


hayu...ke cuang neangan nu alus hela tukang nyieun kaosna..eweuh nu kenal kitu?
bahasa jeung struktur penyampaiana terpelajar,tapi kumaha mun si TS teu ngabales atawa teu mere izin?bae ah ngan nyetak 2 siki iyeuh nya jaba lain komersil ngakak hajar we teu di izinan ge
prabudasamuka - 25/09/2012 12:00 PM
#523

Quote:
Original Posted By deia
hayu...ke cuang neangan nu alus hela tukang nyieun kaosna..eweuh nu kenal kitu?
bahasa jeung struktur penyampaiana terpelajar,tapi kumaha mun si TS teu ngabales atawa teu mere izin?bae ah ngan nyetak 2 siki iyeuh nya jaba lain komersil ngakak hajar we teu di izinan ge


wakakak..maksa ngakak
langsung jleb tanpa unak anek basa basi D
deia - 25/09/2012 12:07 PM
#524

Quote:
Original Posted By prabudasamuka
wakakak..maksa ngakak
langsung jleb tanpa unak anek basa basi D


tapi tepat sasaran nya? daripada urang di ksp teh ukur reserped,numpang duduk, nonton sinetron hallah teu make mikir padu ngilu ngepost we
prabudasamuka - 25/09/2012 12:10 PM
#525

Quote:
Original Posted By deia
tapi tepat sasaran nya? daripada urang di ksp teh ukur reserped,numpang duduk, nonton sinetron hallah teu make mikir padu ngilu ngepost we


bener kang tepat sasaran D

tapi sinarieun eta di trit hampir euweuh nu oot sabari pika seueuleun postingan na ngakak
deia - 25/09/2012 12:12 PM
#526

Quote:
Original Posted By prabudasamuka
bener kang tepat sasaran D

tapi sinarieun eta di trit hampir euweuh nu oot sabari pika seueuleun postingan na ngakak


era ku TS
sumpah pasti era jeung pasti TS lain jelema sembarangan ngakak

lain bah ari ente kiwari ngaskus bari naon?
prabudasamuka - 25/09/2012 12:13 PM
#527

Quote:
Original Posted By deia
era ku TS
sumpah pasti era jeung pasti TS lain jelema sembarangan ngakak

lain bah ari ente kiwari ngaskus bari naon?


teu sabari nanaon...keur istirahat weh balik ti pabrik daripada gogoleran sare kang D
deia - 25/09/2012 12:16 PM
#528

Quote:
Original Posted By prabudasamuka
teu sabari nanaon...keur istirahat weh balik ti pabrik daripada gogoleran sare kang D


resep boga gawe nyak...daripada kami kieu we tiap poe ti isuk nepi ka peuting isuk deui peuting deui kieu we...
*bari ngubek2 neangan nu bisa sablon satuan+bahan alus ah yuk
deia - 25/09/2012 12:29 PM
#529

bah tapi eta teh 2 gambar..alusna kumaha nya?
depan 1 belakang 1 kitu?asa rame teuing nya?alusna mah jadi 1 gambar simpen di tukang..hareupna cukup logo kaskus we leutik
prabudasamuka - 25/09/2012 12:35 PM
#530

Quote:
Original Posted By deia
bah tapi eta teh 2 gambar..alusna kumaha nya?
depan 1 belakang 1 kitu?asa rame teuing nya?alusna mah jadi 1 gambar simpen di tukang..hareupna cukup logo kaskus we leutik


mending depan satu belakang satu kang D

ngarah teu patarumpuk D
deia - 25/09/2012 12:37 PM
#531

Quote:
Original Posted By prabudasamuka
mending depan satu belakang satu kang D

ngarah teu patarumpuk D


moal rame teuing kang?
prabudasamuka - 25/09/2012 12:39 PM
#532

Quote:
Original Posted By deia
moal rame teuing kang?


cobaan weh tanya ka tukang kaos na D
deia - 25/09/2012 02:32 PM
#533

Quote:
Original Posted By prabudasamuka
cobaan weh tanya ka tukang kaos na D


eta gambar moal bisa dirubah supaya teu loba teuing warna kitu?
indraa57 - 25/09/2012 03:43 PM
#534

Quote:
Original Posted By prabudasamuka
cobaan weh tanya ka tukang kaos na D

ada yg punya gosip baru neh kayaknyagenit: soal kritikan yah....
Quote:
Original Posted By deia
eta gambar moal bisa dirubah supaya teu loba teuing warna kitu?

:matabelo wah persiapan posting design kayaknya nih
deia - 25/09/2012 03:52 PM
#535

Quote:
Original Posted By indraa57
ada yg punya gosip baru neh kayaknyagenit: soal kritikan yah....

:matabelo wah persiapan posting design kayaknya nih


iya gan
tapi bukan desain reg majalengka iyeu mah desain pamanggih ngakak
fezzie83 - 25/09/2012 03:58 PM
#536

Quote:
Original Posted By deia
iya gan
tapi bukan desain reg majalengka iyeu mah desain pamanggih ngakak

manggih timana kang ??
deia - 25/09/2012 04:11 PM
#537

Quote:
Original Posted By fezzie83
manggih timana kang ??


ti trit kritik dan saran untuk kaskus ngakak
iyeu gambarna
http://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=752659146&postcount=516
indraa57 - 25/09/2012 04:16 PM
#538

Quote:
Original Posted By deia
iya gan
tapi bukan desain reg majalengka iyeu mah desain pamanggih ngakak


boleh order tuh kayaknya genit: lumayan daripada gda ngakak
deia - 25/09/2012 04:20 PM
#539

Quote:
Original Posted By indraa57
boleh order tuh kayaknya genit: lumayan daripada gda ngakak


ini lagi tahap diskusi ama pihak pendor, tapi masalahnya si TS belum replay buat ngasi izin..
kalo desain kaya gitu perlu izin dari kaskus ga sih?ah kayanya engga deh orang ini buat dipake sendiri bukan buat dijual ngakak
indraa57 - 25/09/2012 04:26 PM
#540

Quote:
Original Posted By deia
ini lagi tahap diskusi ama pihak pendor, tapi masalahnya si TS belum replay buat ngasi izin..
kalo desain kaya gitu perlu izin dari kaskus ga sih?ah kayanya engga deh orang ini buat dipake sendiri bukan buat dijual ngakak


selama itu bukan untuk di komersilkan/hanya untuk sendiri ane rasa sah2 ja gan terkecuali kalo buat di jual mungkin ada tuntutan dari pendor hammer
Page 27 of 53 | ‹ First  < 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ★合★Kaskuser Regional Majalengka[Prime ID Only]★合★