Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8
Total Views: 12642 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 100 of 101 | ‹ First  < 95 96 97 98 99 100 101 > 

yomuzha69 - 17/10/2012 09:20 AM
#1981

tumben rak ngebut2an ngacir2

Enjing sedoyo kemawon \)
guo_liang - 17/10/2012 10:12 AM
#1982

sugeng enjunk kedu o

yuk di gawe rame eek:
rizky kiki - 17/10/2012 10:56 AM
#1983

Quote:
Original Posted By guo_liang
sugeng enjunk kedu o

yuk di gawe rame eek:


ayo kang

lg ra rame po ki gawean e??
NO-DOUBT - 17/10/2012 11:19 AM
#1984

met siang semuanya \)
nyubi ijin gabung ya malu:






Gathering Akbar Kaskus Regional Yogyakartailoveindonesias
sandalpink - 17/10/2012 06:17 PM
#1985

Quote:
semakin lama, semaklin sepi
cd
pdhal durung tanggal tuo. kudune modem.e durung entek
hammer
po malah podo sinau gara2 UTS
ngakak
Lance117 - 17/10/2012 07:56 PM
#1986

Quote:
Original Posted By sandalpink
seng d pelajari ki kpie dadi manajer yang baik, efekrif dan efisien
ngerti bedane efektif mbek efisien ra kang?
malu
aku yo rodok lali2
ngakak

njuk belajar nggarap sesuatu nganggo ukuran. pokoke ngono2 kui lah



owalahhhh ngono to D
eh manager kuwi ono ilmu menghandle perusahaan ndak an?
koyo cash flow, ngatur bunga ne investor dkk? D
ucenkembung - 17/10/2012 08:12 PM
#1987

Quote:
Original Posted By Lance117

owalahhhh ngono to D
eh manager kuwi ono ilmu menghandle perusahaan ndak an?
koyo cash flow, ngatur bunga ne investor dkk? D


Nek manager bal yo bedo maneh.........hammer:
Lance117 - 17/10/2012 08:17 PM
#1988

Quote:
Original Posted By ucenkembung
Nek manager bal yo bedo maneh.........hammer:



ekonomi managemen kok pak rt D
menawi manager bal lak nglatih bal2 an :bola
operationflash - 17/10/2012 09:05 PM
#1989

sulamek mlm D
ono wong ra ki?
Lance117 - 17/10/2012 09:09 PM
#1990

Quote:
Original Posted By operationflash
sulamek mlm D
ono wong ra ki?


ono akuuuuuu D
piye mas win bisnis computer e? D

-
kaskus ning gonku galau tenan
dong dong kepenuhan dong dong lancer capedes
operationflash - 17/10/2012 09:39 PM
#1991

Quote:
Original Posted By Lance117
ono akuuuuuu D
piye mas win bisnis computer e? D

-
kaskus ning gonku galau tenan
dong dong kepenuhan dong dong lancer capedes


drg gik mbangun og D
nganggo OON udu?
ki OON ne gik kumat yak.e msk fb mung mtu gmbr separo :dp
Lance117 - 17/10/2012 09:40 PM
#1992

Quote:
Original Posted By operationflash
drg gik mbangun og D
nganggo OON udu?
ki OON ne gik kumat yak.e msk fb mung mtu gmbr separo :dp



owalaahh D
nek wis dadi kan iso lobby lobby ssk nek kuliah sopo ngerti entuk murah Yb
aku kan ngenggo spidol ngacir:
operationflash - 17/10/2012 09:54 PM
#1993

Quote:
Original Posted By Lance117

owalaahh D
nek wis dadi kan iso lobby lobby ssk nek kuliah sopo ngerti entuk murah Yb
aku kan ngenggo spidol ngacir:


gmpang D
ohh iyo ding nganggo spidol hammer
nek toko mah kdu nggo spidol,ndak dagangane macet,kan maen online juga D
Lance117 - 17/10/2012 10:02 PM
#1994

Quote:
Original Posted By operationflash
gmpang D
ohh iyo ding nganggo spidol hammer
nek toko mah kdu nggo spidol,ndak dagangane macet,kan maen online juga D



asikkkkk D
weseeee ora fast net wae po nek kejangkau D koyone luwih menjamin D
sandalpink - 17/10/2012 10:51 PM
#1995

Quote:
Original Posted By Lance117

owalahhhh ngono to D
eh manager kuwi ono ilmu menghandle perusahaan ndak an?
koyo cash flow, ngatur bunga ne investor dkk? D


anu kang. nek manajemen dewe ki d cabang2ke jek.an
ono keuangan, SDM mbek pemasaran. lha kui tugase yo bedo2 D

nek seng menghandel perusahaan ki jenenge manajer. kui sopo wae iso ra kudu sekolah manajemen hehe
nek ngatur bunga yo tergantung kebijakan
malu
sandalpink - 17/10/2012 11:01 PM
#1996

Quote:
Original Posted By Lance117

asikkkkk D
weseeee ora fast net wae po nek kejangkau D koyone luwih menjamin D


dodolan opo koe kang?
neng jogja wes ono fastnet hehe
eh, ki meh ono seng melu seng acara kaskuser jogja tgl 11 nov ra?
guo_liang - 18/10/2012 09:33 AM
#1997

sugeng enjunk kedu D

nyambut gawe maneh D
sandalpink - 18/10/2012 09:42 AM
#1998

Quote:
Original Posted By guo_liang
sugeng enjunk kedu D

nyambut gawe maneh D


nyambut gawe opo sampean kang?
aku nembe futsalan :thumbup
kuliah mlebu awan
guo_liang - 18/10/2012 09:46 AM
#1999

Quote:
Original Posted By sandalpink
nyambut gawe opo sampean kang?
aku nembe futsalan :thumbup
kuliah mlebu awan


dadi kuli kiye o

kudu sregep ben cepet mundak gajine o
yomuzha69 - 18/10/2012 10:37 AM
#2000

Alex ndi ALex.. rak tau mampir ???
ndekem wae nek pluit' po think:
Page 100 of 101 | ‹ First  < 95 96 97 98 99 100 101 > 
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8