Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8
Total Views: 12642 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 26 of 101 | ‹ First  < 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >  Last ›

radja - 25/09/2012 04:56 PM
#501

Quote:
Original Posted By Lance117

sore mas D
hehe aku yo nyaranke gsm wae kok D, tapi koncoku ngenggo smartfren entuk sinyal hsdpa ning omahe matabelo:
aku omah rodo ndeso dadi speedy sampun alhamdulillah D

sampean saiki gwo krtu tere mas? pake trik gak? ng umahku plosok smartfren y ttep entuk sinyal hsdpa , tapi kcpatan e ga skenceng gsm o
Quote:
Original Posted By bigpapa79
Sugeng sonten mlipir wengi....

Gimn kbr hri ini msh tetap semangka....

:toast


sore jg mas \)
masih semangat dong o
bigpapa79 - 25/09/2012 04:58 PM
#502

Quote:
Original Posted By Lance117

sugeng sonten pak ndut D
tetep harus semangat pagi cool:


lgi dimn neh
Lance117 - 25/09/2012 04:59 PM
#503

Quote:
Original Posted By radja
sampean saiki gwo krtu tere mas? pake trik gak? ng umahku plosok smartfren y ttep entuk sinyal hsdpa , tapi kcpatan e ga skenceng gsm o

sore jg mas \)
masih semangat dong o



wah aku ora ngenggo modem gms/cdma mas, aku langganan speedy D
nek trik trik coba tanya arief dot dot dot Peace:
owalahhh, durung tau tau ne ngenggo modem sing ngenggo kertu ngono e malu:

Quote:
Original Posted By bigpapa79
lgi dimn neh



di rumah aja pak D
radja - 25/09/2012 05:02 PM
#504

Quote:
Original Posted By Lance117

wah aku ora ngenggo modem gms/cdma mas, aku langganan speedy D
nek trik trik coba tanya arief dot dot dot Peace:
owalahhh, durung tau tau ne ngenggo modem sing ngenggo kertu ngono e malu:

[/COLOR][/B]


oalah , tak kira pake modem e mas malus
Lance117 - 25/09/2012 05:05 PM
#505

Quote:
Original Posted By radja
oalah , tak kira pake modem e mas malus



wah kalo pake modem sinyal edge hammer:
langganan ket durung ono modem modem an mbiyen dadi malah keterusan D
sandalpink - 25/09/2012 05:10 PM
#506

Quote:
Original Posted By Lance117

aku ra di kuottt berdukas
mending Tri AON kang o dadi gsm mawon, cdma yo rapopo koyo smartpren D


sori kang :toast
eh nek tri AON ki letoy lola pora kui mas? aku khawatir.e njuk mung muter2 ra muncul2
cendolbig kang malu

Quote:
Original Posted By radja
sore jg mas D

sore mas, adus sek mas :P

woalah , aku to o tak kira magelang e ngakaks
lha mas e saiki dmna to? kpan ki nikah e D

aku jek kuliah neng jogja mas, nikah skitar 7 th maneh, dongake, amin malu


gwo GSM wae mas , penak kok , smartfren ng ganten ra gelem mlaku blas e capedes aku saiki njur gwo ajis :genits


koncoku nen jogja nganggo smartfren oleh EVDO kang

Quote:
Original Posted By Lance117

sore mas D
hehe aku yo nyaranke gsm wae kok D, tapi koncoku ngenggo smartfren entuk sinyal hsdpa ning omahe matabelo:
aku omah rodo ndeso dadi speedy sampun alhamdulillah D


oke oke kang, saran tak tampung maturnuwun.
tp seng unlimited sebulan ki mung smartfren
Lance117 - 25/09/2012 05:12 PM
#507

Quote:
Original Posted By sandalpink
sori kang :toast
eh nek tri AON ki letoy lola pora kui mas? aku khawatir.e njuk mung muter2 ra muncul2
cendolbig kang malu


koncoku nen jogja nganggo smartfren oleh EVDO kang


oke oke kang, saran tak tampung maturnuwun.
tp seng unlimited sebulan ki mung smartfren



rapopo kok D
nek aku delok arip ngenet sing 10 situs gratis ora lemot kok D
ya nek kuwi kan kembali ke kebutuhan masing masing D
operationflash - 25/09/2012 07:53 PM
#508

sugeng ndalu D
tasih wonten tiyang sae mboten niki malu:
yudha961 - 25/09/2012 07:59 PM
#509

Quote:
Original Posted By operationflash
sugeng ndalu D
tasih wonten tiyang sae mboten niki malu:


ada saia pak :cool

dah mandi belum pak o
cinnoe - 25/09/2012 08:01 PM
#510

melu2 jagongan kene sek achhhh........

up up up up
Lance117 - 25/09/2012 08:06 PM
#511

Quote:
Original Posted By operationflash
sugeng ndalu D
tasih wonten tiyang sae mboten niki malu:




Quote:
Original Posted By yudha961
ada saia pak :cool

dah mandi belum pak o




Quote:
Original Posted By cinnoe
melu2 jagongan kene sek achhhh........

up up up up



kuot kabehhh D
sugen ndaluu D
cinnoe - 25/09/2012 08:08 PM
#512

Quote:
Original Posted By Lance117

kuot kabehhh D
sugen ndaluu D


iki mesti mantau trus ngakaks

hahahaha
Lance117 - 25/09/2012 08:18 PM
#513

Quote:
Original Posted By cinnoe
iki mesti mantau trus ngakaks

hahahaha



mantau piye jal? Peace:
kan ben kedu rame Yb
cinnoe - 25/09/2012 08:13 PM
#514

Quote:
Original Posted By Lance117

mantau piye jal? Peace:
kan ben kedu rame Yb


hyoo,
di oyak kae post e arieffff
yudha961 - 25/09/2012 08:14 PM
#515

Quote:
Original Posted By cinnoe
melu2 jagongan kene sek achhhh........

up up up up

erwin ng gonmu po eek:
Quote:
Original Posted By Lance117

kuot kabehhh D
sugen ndaluu D


ndalu gan moon:
yuliusagungp - 25/09/2012 08:19 PM
#516

mayemb...o
mampir mrene sik ah..o
Lance117 - 25/09/2012 08:26 PM
#517

Quote:
Original Posted By cinnoe
hyoo,
di oyak kae post e arieffff



ora meh ngoyak kok D
sing penting fullbar D

Quote:
Original Posted By yudha961
erwin ng gonmu po eek:



ndalu gan moon:



ndaluuu D
gek grebeg mas erwin po? Peace:

Quote:
Original Posted By yuliusagungp
mayemb...o
mampir mrene sik ah..o



monggoo shakehand
yuliusagungp - 25/09/2012 08:30 PM
#518

Quote:
Original Posted By yudha961
erwin ng gonmu po eek:


ndalu gan moon:

wah..
ana apa kiye nggoleki erwinho army:
Quote:
Original Posted By Lance117

ora meh ngoyak kok D
sing penting fullbar D




ndaluuu D
gek grebeg mas erwin po? Peace:




monggoo shakehand


suwun gan o
yudha961 - 25/09/2012 08:36 PM
#519

Quote:
Original Posted By Lance117

ora meh ngoyak kok D
sing penting fullbar D




ndaluuu D
gek grebeg mas erwin po? Peace:




monggoo shakehand
ora D

aku lg menunggu Kedatangane ng jogja kie arp tak palak ngakaks

Quote:
Original Posted By yuliusagungp
wah..
ana apa kiye nggoleki erwinho army:


suwun gan o


erwin lg memperjuangkan cintanya ng mglg ngakaks
yuliusagungp - 25/09/2012 08:41 PM
#520

Quote:
Original Posted By yudha961
ora D

aku lg menunggu Kedatangane ng jogja kie arp tak palak ngakaks



erwin lg memperjuangkan cintanya ng mglg ngakaks


oalah...
cintane lanang mesthi :berbusas
Page 26 of 101 | ‹ First  < 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8