Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8
Total Views: 12642 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 34 of 101 | ‹ First  < 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >  Last ›

godkillerx - 27/09/2012 10:22 PM
#661

Quote:
Original Posted By Lance117

heem nopo yo kok ganti beta :mewek



ndalu mas D
salken dulu shakehand




tak kancani D


suwun mas..
-
salken juga..

asli pundi mas..? malu:
Lance117 - 27/09/2012 10:24 PM
#662

Quote:
Original Posted By godkillerx
suwun mas..
-
salken juga..

asli pundi mas..? malu:



asli magelang mas D
sampeyan pundi? malu:
godkillerx - 27/09/2012 10:25 PM
#663

wah sepiii tenan ikiii.... bingung:
-
mana iki si erwin... aku ga dikuwot maneh.... :mewek;
godkillerx - 27/09/2012 10:27 PM
#664

Quote:
Original Posted By Lance117

asli magelang mas D
sampeyan pundi? malu:


podo mas... malu:
-
sampeyan magelange pundi mas..?
nek aku ning prayudan.. malu:
Lance117 - 27/09/2012 10:28 PM
#665

Quote:
Original Posted By godkillerx
podo mas... malu:
-
sampeyan magelange pundi mas..?
nek aku ning prayudan.. malu:



walah aku ning kaligoro D
prayudan, bumi prayudan cedak metrosquare? bingungs

pamit sik wis ngantukkk moon:
nandanando13 - 27/09/2012 10:31 PM
#666

Quote:
Original Posted By Lance117


heem nopo yo kok ganti beta :mewek



ndalu mas D
salken dulu shakehand




tak kancani D

siap lah D
Quote:
Original Posted By operationflash


keman aj kmu ho :genits
lm ndak jumpa :genits

hoooo nyariin aku tah kamu kisss

lagi galau gara2 10 situs najiss
godkillerx - 27/09/2012 10:32 PM
#667

Quote:
Original Posted By Lance117

walah aku ning kaligoro D
prayudan, bumi prayudan cedak metrosquare? bingungs

pamit sik wis ngantukkk moon:


yup... adalah benar sekali... D
-
monggo mas..

aku ta jaga kandang sing ning kene... bingung:
operationflash - 27/09/2012 10:32 PM
#668

sory nmbe madang D
sepertinya ada yg cri daku ni malu:
godkillerx - 27/09/2012 10:38 PM
#669

Quote:
Original Posted By operationflash
sory nmbe madang D
sepertinya ada yg cri daku ni malu:


madange suwi tenan cak.... mad:
-
piye kabare ..?
nandanando13 - 27/09/2012 10:40 PM
#670

Quote:
Original Posted By godkillerx
wah sepiii tenan ikiii.... bingung:
-
mana iki si erwin... aku ga dikuwot maneh.... :mewek;


tak kuote kene ngakaks

salken ya gan D
operationflash - 27/09/2012 10:41 PM
#671

Quote:
Original Posted By godkillerx
madange suwi tenan cak.... mad:
-
piye kabare ..?

eitss ada cintaku kiss
kmn aj kmu,ga prnh keliatan
udh nikah ya malu:
Quote:
Original Posted By nandanando13
tak kuote kene ngakaks

salken ya gan D


kuotanku radbls
bls sik ndo mad:
godkillerx - 27/09/2012 10:45 PM
#672

Quote:
Original Posted By operationflash
eitss ada cintaku kiss
kmn aj kmu,ga prnh keliatan
udh nikah ya malu:


kuotanku radbls
bls sik ndo mad:

aku terdampar ni kota seberang... :mewek
-
iyoo malu:
kapan koe nyusul win... D

Quote:
Original Posted By nandanando13
tak kuote kene ngakaks

salken ya gan D

haiii...
-
salken balik dari nuibie gan... malu:
nandanando13 - 27/09/2012 10:49 PM
#673

Quote:
Original Posted By operationflash

eitss ada cintaku kiss
kmn aj kmu,ga prnh keliatan
udh nikah ya malu:


kuotanku radbls
bls sik ndo mad:

uweesss ndeeee capedes

delok sek neng page sedurunge :bettys
nandanando13 - 27/09/2012 10:50 PM
#674

Quote:
Original Posted By godkillerx

aku terdampar ni kota seberang... :mewek
-
iyoo malu:
kapan koe nyusul win... D


haiii...
-
salken balik dari nuibie gan... malu:


wakakak nek tenanan nubie bagi2 balok e kang ngakaks

kwe wong ndi e kang ??bingung:
operationflash - 27/09/2012 10:51 PM
#675

Quote:
Original Posted By godkillerx
aku terdampar ni kota seberang... :mewek
-
iyoo malu:
kapan koe nyusul win... D


haiii...
-
salken balik dari nuibie gan... malu:


ihh wis nikah ra ngundang2 mad:
jhtnya dikau
godkillerx - 27/09/2012 10:59 PM
#676

Quote:
Original Posted By nandanando13
wakakak nek tenanan nubie bagi2 balok e kang ngakaks

kwe wong ndi e kang ??bingung:

aku orang magelang kang.. malu:
-
sampeyan asli pundi ?

nek arep balokk.. njaluuuk iki...
v
v
v
v
v sehari bisa 5 balok takut:
Quote:
Original Posted By operationflash
ihh wis nikah ra ngundang2 mad:
jhtnya dikau


azzzz... wis ta undang liwat FB
-
wong ning forum FB kedu ae cinoe wis woro2 kok... malu:
keblingers - 27/09/2012 11:00 PM
#677

Quote:
Original Posted By operationflash
ihh wis nikah ra ngundang2 mad:
jhtnya dikau


kamyu patah hati ya norose:
tenang masih banyak pria diluar sana yang bisa kamu gauli #eh shutup:
ngacir:
operationflash - 27/09/2012 11:00 PM
#678

Quote:
Original Posted By godkillerx
aku orang magelang kang.. malu:
-
sampeyan asli pundi ?

nek arep balokk.. njaluuuk iki...
v
v
v
v
v sehari bisa 5 balok takut:


azzzz... wis ta undang liwat FB
-
wong ning forum FB kedu ae cinoe wis woro2 kok... malu:


lah ak og ra ngrti to mad:
emg kpn le nikah?
wis diparingi momongan drg?
godkillerx - 27/09/2012 11:03 PM
#679

Quote:
Original Posted By keblingers
kamyu patah hati ya norose:
tenang masih banyak pria diluar sana yang bisa kamu gauli #eh shutup:
ngacir:

kakakkk... :mewek

Quote:
Original Posted By operationflash
lah ak og ra ngrti to mad:
emg kpn le nikah?
wis diparingi momongan drg?

wis bulan juni win... malu:
-
durung kie.. doa kan saja yaa... D
keblingers - 27/09/2012 11:05 PM
#680

Quote:
Original Posted By godkillerx
kakakkk... :mewek


jangan suruh saya nungging lagi ya kakak :mewek
apa kabar gan? keluarganya sehat2 sahaja kan?
Page 34 of 101 | ‹ First  < 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8