Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8
Total Views: 12642 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 37 of 101 | ‹ First  < 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >  Last ›

yudha961 - 28/09/2012 09:17 PM
#721

jarene rame o

ssk bengi nongkrong ng alun2 glm ra o
operationflash - 28/09/2012 09:17 PM
#722

Quote:
Original Posted By sandalpink
rondo ra yahmene kang cd
kurang mbengi


nengke wae rak meneng
wong rdo sarao kwi og :dp
panyumethe - 28/09/2012 09:17 PM
#723

Quote:
Original Posted By sandalpink
rondo ra yahmene kang cd
kurang mbengi

aku shift isyak tekan jam 10 kok hammers
Quote:
Original Posted By operationflash
ewet mad:
ora mangkal po kw?

wes mau mangkal ning galaxy futsal ngakaks
-
endi ps e mad:
sandalpink - 28/09/2012 09:20 PM
#724

Quote:
Original Posted By operationflash
riko porjone ndi to eek:
tak undang spo ki malu:


kaligesing kang, sakdurunge curug hehe
tapi yo adoh deng. aku jek daerah ngesor dewe


Quote:
Original Posted By operationflash
bukane kwalik kwi
nak ng kos bso ol,ng umh ra bso ol kagets:


haha, lha nang kos ra ono modem kang
nek nang ngomah malah ono modem. durung tuku modem aku
nunggu pameran akhir bulan iki cd
operationflash - 28/09/2012 09:19 PM
#725

Quote:
Original Posted By yudha961
jarene rame o

ssk bengi nongkrong ng alun2 glm ra o


arep mangkal po kmpl :genits
Quote:
Original Posted By panyumethe
aku shift isyak tekan jam 10 kok hammers

wes mau mangkal ning galaxy futsal ngakaks
-
endi ps e mad:

cangkeman mad:
senengane nggosip,kyo cew :dp
pantes wae fans berat smashblast :genits
yudha961 - 28/09/2012 09:19 PM
#726

Quote:
Original Posted By operationflash
nengke wae rak meneng
wong rdo sarao kwi og :dp


Quote:
Original Posted By panyumethe
aku shift isyak tekan jam 10 kok hammers

wes mau mangkal ning galaxy futsal ngakaks
-
endi ps e mad:


ngopo kie podo ribut :genit
arief... - 28/09/2012 09:19 PM
#727

Quote:
Quote:
Original Posted By yudha961
jarene rame o

ssk bengi nongkrong ng alun2 glm ra o

Quote:
Original Posted By operationflash
nengke wae rak meneng
wong rdo sarao kwi og :dp

Quote:
Original Posted By panyumethe
aku shift isyak tekan jam 10 kok hammers

wes mau mangkal ning galaxy futsal ngakaks
-
endi ps e mad:

satu keluarga kumpul
:matabelo
panyumethe - 28/09/2012 09:20 PM
#728

Quote:
Original Posted By yudha961
jarene rame o

ssk bengi nongkrong ng alun2 glm ra o

lha nek ono aku mesti rame kok
-
wong sore ono karnaval ngopo ngenteni mbengi gila:
Quote:
Original Posted By operationflash
arep mangkal po kmpl :genits

cangkeman mad:
senengane nggosip,kyo cew :dp
pantes wae fans berat smashblast :genits


ngakaks lha aku cerito udu gosip
-
koe kui to sing ngidola
yudha961 - 28/09/2012 09:20 PM
#729

Quote:
Original Posted By sandalpink
kaligesing kang, sakdurunge curug hehe
tapi yo adoh deng. aku jek daerah ngesor dewe




haha, lha nang kos ra ono modem kang
nek nang ngomah malah ono modem. durung tuku modem aku
nunggu pameran akhir bulan iki cd

halo mbah malus

salim sik shakehand
Quote:
Original Posted By operationflash
arep mangkal po kmpl :genits

cangkeman mad:
senengane nggosip,kyo cew :dp
pantes wae fans berat smashblast :genits


nek mangkal kan koe nek aku ngumpul :cool
operationflash - 28/09/2012 09:20 PM
#730

Quote:
Original Posted By sandalpink
kaligesing kang, sakdurunge curug hehe
tapi yo adoh deng. aku jek daerah ngesor dewe




haha, lha nang kos ra ono modem kang
nek nang ngomah malah ono modem. durung tuku modem aku
nunggu pameran akhir bulan iki cd


mbok nek ono kmpl2 gathering melu yo,men porjo tambh rame D
ssk pameran lho ng jec tgl 29 ndang tku,msti murah D

jenenge spo kw,glm tak undang maho :genits
sandalpink - 28/09/2012 09:22 PM
#731

Quote:
Original Posted By operationflash
nengke wae rak meneng
wong rdo sarao kwi og :dp


oke kang
haha ngakak


Quote:
Original Posted By yudha961
jarene rame o

ssk bengi nongkrong ng alun2 glm ra o


nntn karnaval bareng2 wae pie?
nek gelem ngajak bocah2 sisan


Quote:
Original Posted By panyumethe
aku shift isyak tekan jam 10 kok hammers

wes mau mangkal ning galaxy futsal ngakaks
-
endi ps e mad:

owalah, tak kiro bar kui njuk mangkal nang GSH kang
haha ngakak
panyumethe - 28/09/2012 09:22 PM
#732

Quote:
Original Posted By yudha961
ngopo kie podo ribut :genit

kae kangen karo koe kang erwin ngakak
Quote:
Original Posted By arief...
satu keluarga kumpul
:matabelo

keluarga cemara kok genit:
-
kono sinau didukani bapak e lho
operationflash - 28/09/2012 09:22 PM
#733

Quote:
Original Posted By panyumethe
lha nek ono aku mesti rame kok
-
wong sore ono karnaval ngopo ngenteni mbengi gila:


ngakaks lha aku cerito udu gosip
-
koe kui to sing ngidola


crito tapi ra bener pdo wae gosip peak cd

indonesian idol po p
arief... - 28/09/2012 09:23 PM
#734

Quote:
Original Posted By panyumethe
kae kangen karo koe kang erwin ngakak

keluarga cemara kok genit:
-
kono sinau didukani bapak e lho


sesok prei kok
ngopo sinau
:cool
yudha961 - 28/09/2012 09:25 PM
#735

Quote:
Original Posted By arief...
satu keluarga kumpul
:matabelo

arp melu po pie :genits

ssk sido ktemu raja po eek:
Quote:
Original Posted By panyumethe
lha nek ono aku mesti rame kok
-
wong sore ono karnaval ngopo ngenteni mbengi gila:


ngakaks lha aku cerito udu gosip
-
koe kui to sing ngidola


aku kan awane arp beburu :cool
Spoiler for nembak
๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8
operationflash - 28/09/2012 09:24 PM
#736

Quote:
Original Posted By sandalpink
oke kang
haha ngakak




nntn karnaval bareng2 wae pie?
nek gelem ngajak bocah2 sisan



owalah, tak kiro bar kui njuk mangkal nang GSH kang
haha ngakak


rdo mengsol kwi uteke nohope:
maklum bar nabrak tembok,ddi rdo koplak wonge \)
panyumethe - 28/09/2012 09:24 PM
#737

Quote:
Original Posted By sandalpink
oke kang
haha ngakak




nntn karnaval bareng2 wae pie?
nek gelem ngajak bocah2 sisan



owalah, tak kiro bar kui njuk mangkal nang GSH kang
haha ngakak

ngopo ning gsh? bingungs
-
nggolek jangkrik po :dp
Quote:
Original Posted By operationflash
crito tapi ra bener pdo wae gosip peak cd

indonesian idol po p

lha opo ngerti koe?
-
maho idol nek koe ngakaks
yudha961 - 28/09/2012 09:24 PM
#738

Quote:
Original Posted By sandalpink
oke kang
haha ngakak




nntn karnaval bareng2 wae pie?
nek gelem ngajak bocah2 sisan



owalah, tak kiro bar kui njuk mangkal nang GSH kang
haha ngakak

yo cb sesuk tp kayane aku ra biso melu hammer:
Quote:
Original Posted By panyumethe
kae kangen karo koe kang erwin ngakak

keluarga cemara kok genit:
-
kono sinau didukani bapak e lho

sing kangen kan koe :genit
arief... - 28/09/2012 09:25 PM
#739

Quote:
Original Posted By yudha961
arp melu po pie :genits

ssk sido ktemu raja po eek:


aku kan awane arp beburu :cool
Spoiler for nembak
๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8


durung ngerti
iseh bimbang ki
panyumethe - 28/09/2012 09:25 PM
#740

Quote:
Original Posted By arief...
sesok prei kok
ngopo sinau
:cool


lha koyo pns wae setu prei cd
-
prei ngopo ?
Page 37 of 101 | ‹ First  < 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8