Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8
Total Views: 12642 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 38 of 101 | ‹ First  < 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >  Last ›

sandalpink - 28/09/2012 09:25 PM
#741

Quote:
Original Posted By operationflash
mbok nek ono kmpl2 gathering melu yo,men porjo tambh rame D
ssk pameran lho ng jec tgl 29 ndang tku,msti murah D

jenenge spo kw,glm tak undang maho :genits


oke kang, sesok tak usahakan hhehe. seng wingi2 ki isin malu
jenengku Latief. sok d undang Tip, Teb dll karepe lah


Quote:
Original Posted By yudha961
halo mbah malus

salim sik shakehand


nek mangkal kan koe nek aku ngumpul :cool



salim kang shakehand
sangoni kene, ndi angpau.ne
nek aku rapat kang :cool koe kumpul sapi cd
operationflash - 28/09/2012 09:26 PM
#742

Quote:
Original Posted By yudha961
arp melu po pie :genits

ssk sido ktemu raja po eek:


aku kan awane arp beburu :cool
Spoiler for nembak
๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8


mgune tetep sdo mbedil to eek:
ak tak melu mgune wae
yudha961 - 28/09/2012 09:26 PM
#743

Quote:
Original Posted By arief...
durung ngerti
iseh bimbang ki


lha kok bimbang D

lha le ktemu yo karo korbane to o
arief... - 28/09/2012 09:26 PM
#744

Quote:
Original Posted By panyumethe
lha koyo pns wae setu prei cd
-
prei ngopo ?


kabeh guru sekolahku podo neng boyolali
podo eneng pengarahan
:cool
panyumethe - 28/09/2012 09:28 PM
#745

Quote:
Original Posted By yudha961
arp melu po pie :genits

ssk sido ktemu raja po eek:


aku kan awane arp beburu :cool
Spoiler for nembak
๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8

arep berburu opo nglindek wong adus ngakaks
Quote:
Original Posted By yudha961
yo cb sesuk tp kayane aku ra biso melu hammer:

sing kangen kan koe :genit


weleh :dp
yudha961 - 28/09/2012 09:28 PM
#746

Quote:
Original Posted By operationflash
mgune tetep sdo mbedil to eek:
ak tak melu mgune wae

nek koncoku rung bali yo sido :armys

ssk tak sms ae cekpms
Quote:
Original Posted By sandalpink
oke kang, sesok tak usahakan hhehe. seng wingi2 ki isin malu
jenengku Latief. sok d undang Tip, Teb dll karepe lah




salim kang shakehand
sangoni kene, ndi angpau.ne
nek aku rapat kang :cool koe kumpul sapi cd


tak sangoni doa ae yo ngakaks

omahmu ngendi to lek eek:
yudha961 - 28/09/2012 09:30 PM
#747
Kepenuhan
Quote:
Original Posted By operationflash
mgune tetep sdo mbedil to eek:
ak tak melu mgune wae

nek koncoku rung bali yo sido :armys

ssk tak sms ae cekpms
Quote:
Original Posted By sandalpink
oke kang, sesok tak usahakan hhehe. seng wingi2 ki isin malu
jenengku Latief. sok d undang Tip, Teb dll karepe lah




salim kang shakehand
sangoni kene, ndi angpau.ne
nek aku rapat kang :cool koe kumpul sapi cd


tak sangoni doa ae yo ngakaks

omahmu ngendi to lek eek:
panyumethe - 28/09/2012 09:30 PM
#748

Quote:
Original Posted By arief...
kabeh guru sekolahku podo neng boyolali
podo eneng pengarahan
:cool


wah plesir paling ah
-
mosok kabeh ora ono sing mulang capedes
sandalpink - 28/09/2012 09:31 PM
#749

Quote:
Original Posted By yudha961

tak sangoni doa ae yo ngakaks

omahmu ngendi to lek eek:


kaligesing kang :cool
perasaan mau aku wes ngomong nek kaligesing purworejo cd
yudha961 - 28/09/2012 09:31 PM
#750

Quote:
Original Posted By panyumethe
arep berburu opo nglindek wong adus ngakaks


weleh :dp


manuk+bajing :cool

akeh ng daerah nggonku :cool
panyumethe - 28/09/2012 09:31 PM
#751

Quote:
Original Posted By yudha961
nek koncoku rung bali yo sido :armys

ssk tak sms ae cekpms


tak sangoni doa ae yo ngakaks

omahmu ngendi to lek eek:


kokean duso koe kang makane tuyulen ngakaks
arief... - 28/09/2012 09:32 PM
#752

Quote:
Original Posted By yudha961
lha kok bimbang D

lha le ktemu yo karo korbane to o


mosok korban e kon neng magelang
ra netral nuh tempat e
yudha961 - 28/09/2012 09:32 PM
#753

Quote:
Original Posted By sandalpink
kaligesing kang :cool
perasaan mau aku wes ngomong nek kaligesing purworejo cd


iyo po, kyne drg deh D

kaligesingmu ngendi eek:
operationflash - 28/09/2012 09:32 PM
#754

Quote:
Original Posted By sandalpink
oke kang, sesok tak usahakan hhehe. seng wingi2 ki isin malu
jenengku Latief. sok d undang Tip, Teb dll karepe lah





salim kang shakehand
sangoni kene, ndi angpau.ne
nek aku rapat kang :cool koe kumpul sapi cd

tak udang latip wae yo D
lha kuliah ng yujo kosmu ngndi?
Quote:
Original Posted By arief...
kabeh guru sekolahku podo neng boyolali
podo eneng pengarahan
:cool

ssk jm9
pye arep mlu ra?
panyumethe - 28/09/2012 09:32 PM
#755

kok erwin karo yudha podo" nakoke omahe sandalpink to?
-
opo arep rebutan ngapel po? ngakak
panyumethe - 28/09/2012 09:34 PM
#756

Quote:
Original Posted By yudha961
manuk+bajing :cool

akeh ng daerah nggonku :cool

manuk sing ning kolor? :dp
Quote:
Original Posted By arief...
mosok korban e kon neng magelang
ra netral nuh tempat e

sing penting ojo dewe
-
nggowo konco sing luweh tuo seko koe
-
nek iso yo skipean ben jelas think:
sandalpink - 28/09/2012 09:34 PM
#757

[QUOTE=yudha961;753768218]kuliah nengndi kang?
bingung
yudha961 - 28/09/2012 09:34 PM
#758

Quote:
Original Posted By arief...
mosok korban e kon neng magelang
ra netral nuh tempat e

pengen netral yo ng kantor polisi po ng posko yo biso to o

tp nek korbane meneng ae yo ws o
Quote:
Original Posted By panyumethe
kokean duso koe kang makane tuyulen ngakaks


emange koe :genits
sandalpink - 28/09/2012 09:36 PM
#759

Quote:
Original Posted By panyumethe
kok erwin karo yudha podo" nakoke omahe sandalpink to?
-
opo arep rebutan ngapel po? ngakak


aku lanang kang cd
mosok ono seng maho neng kene
yudha961 - 28/09/2012 09:37 PM
#760

Quote:
Original Posted By yudha961
kuliah nengndi kang?
bingung

aku ra kuliah kok kang malus

koe sik kuliah po o
Quote:
Original Posted By panyumethe
manuk sing ning kolor? :dp

sing penting ojo dewe
-
nggowo konco sing luweh tuo seko koe
-
nek iso yo skipean ben jelas think:

ssk manukmu sing ditembak ngakak
Quote:
Original Posted By panyumethe
kok erwin karo yudha podo" nakoke omahe sandalpink to?
-
opo arep rebutan ngapel po? ngakak

cemburu eaaaaa :genit
Page 38 of 101 | ‹ First  < 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8