Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8
Total Views: 12642 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 39 of 101 | ‹ First  < 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 >  Last ›

sandalpink - 28/09/2012 09:37 PM
#761

Quote:
Original Posted By operationflash
tak udang latip wae yo D
lha kuliah ng yujo kosmu ngndi?

ssk jm9
pye arep mlu ra?


oke kang D
kos neng ngarep maskam UGM kang. neng kuningan

jam 9 meh nengndi?
farfar82 - 28/09/2012 09:38 PM
#762

selangsmat mala keduuu

kisskisskiss
panyumethe - 28/09/2012 09:38 PM
#763

Quote:
Original Posted By yudha961
pengen netral yo ng kantor polisi po ng posko yo biso to o

tp nek korbane meneng ae yo ws o


emange koe :genits

yo menungso kabeh nduwe hammers
Quote:
Original Posted By sandalpink
aku lanang kang cd
mosok ono seng maho neng kene

ngakaks siapa tau ada kucing dibalik tempurung gila:
yudha961 - 28/09/2012 09:40 PM
#764

Quote:
Original Posted By sandalpink
aku lanang kang cd
mosok ono seng maho neng kene


lha kui panyumete maho :genit

ngati2 lho kui pacare erwin/oprationflash takut
sandalpink - 28/09/2012 09:40 PM
#765

tak tinggal mangan sek ah :ngacir
yudha961 - 28/09/2012 09:42 PM
#766

Quote:
Original Posted By panyumethe
yo menungso kabeh nduwe hammers

ngakaks siapa tau ada kucing dibalik tempurung gila:

koe kan ra ndue ngakak
Quote:
Original Posted By farfar82
selangsmat mala keduuu

kisskisskiss


malam kk peluk

gmn kbrnya kiss
panyumethe - 28/09/2012 09:41 PM
#767

Quote:
Original Posted By yudha961
aku ra kuliah kok kang malus

koe sik kuliah po o

ssk manukmu sing ditembak ngakak

cemburu eaaaaa :genit

asem jek orisinil ojo capedes
-
ogah :dp
Quote:
Original Posted By farfar82
selangsmat mala keduuu

kisskisskiss

mbaknya genit:
-
long time no see D
Quote:
Original Posted By sandalpink
tak tinggal mangan sek ah :ngacir

malah lungo ki pie cd
sandalpink - 28/09/2012 09:41 PM
#768

Quote:
Original Posted By yudha961
iyo po, kyne drg deh D

kaligesingmu ngendi eek:


kaliharjo kang. deso pertama nek seko pwr. deso ngesor dewe
panyumethe - 28/09/2012 09:43 PM
#769

Quote:
Original Posted By yudha961
koe kan ra ndue ngakak


malam kk peluk

gmn kbrnya kiss


nduwe opo ke eek:
-
malah lali mbahas opo mau hammers
yudha961 - 28/09/2012 09:44 PM
#770

Quote:
Original Posted By sandalpink
tak tinggal mangan sek ah :ngacir


monggo kang thumbup:

alon2 ae ndak keselek D
fansteradhi - 28/09/2012 09:45 PM
#771

sue gak post nang kene \(
ono sik kuot ra yo iki hammer:
yudha961 - 28/09/2012 09:46 PM
#772

Quote:
Original Posted By sandalpink
kaliharjo kang. deso pertama nek seko pwr. deso ngesor dewe

ra ngerti aku ngakaks

aku biasane nek dolan ng pandan paling nduwur cerak balai deso D
Quote:
Original Posted By panyumethe
asem jek orisinil ojo capedes
-
ogah :dp

mbaknya genit:
-
long time no see D

malah lungo ki pie cd

jarene erwin ws ra orisinil ngakaks
Quote:
Original Posted By panyumethe
nduwe opo ke eek:
-
malah lali mbahas opo mau hammers


ndue manuk shutup:
sandalpink - 28/09/2012 09:47 PM
#773

Quote:
Original Posted By panyumethe

malah lungo ki pie cd


ngelih kang


Quote:
Original Posted By yudha961
lha kui panyumete maho :genit

ngati2 lho kui pacare erwin/oprationflash takut


koe wes tau karo mas erwin berarti kang?


Quote:
Original Posted By panyumethe

ngakaks siapa tau ada kucing dibalik tempurung gila:
opo maksude kang?
farfar82 - 28/09/2012 09:49 PM
#774

Quote:
Original Posted By yudha961
koe kan ra ndue ngakak


malam kk peluk

gmn kbrnya kiss


mlam jugaa kk

baikkk alhamdulilah .
mandan rame ki yoo kiss
Quote:
Original Posted By panyumethe
asem jek orisinil ojo capedes
-
ogah :dp

mbaknya genit:
-
long time no see D

malah lungo ki pie cd



ehh mas'ee

lg opo mas'e malus
yudha961 - 28/09/2012 09:49 PM
#775

Quote:
Original Posted By sandalpink
ngelih kang




koe wes tau karo mas erwin berarti kang?


opo maksude kang?


ra tau takuts

kono koe nek arp nyoba ngakaks
panyumethe - 28/09/2012 09:49 PM
#776

Quote:
Original Posted By fansteradhi
sue gak post nang kene \(
ono sik kuot ra yo iki hammer:

kudu +5 sek karo aku ki army:
Quote:
Original Posted By yudha961
ra ngerti aku ngakaks

aku biasane nek dolan ng pandan paling nduwur cerak balai deso D

jarene erwin ws ra orisinil ngakaks


ndue manuk shutup:

wah ternyata situ main sama erwin to
-
tobat mas tobat norose:
fansteradhi - 28/09/2012 09:50 PM
#777

Quote:
Original Posted By panyumethe
kudu +5 sek karo aku ki army:

wah ternyata situ main sama erwin to
-
tobat mas tobat norose:


lah kudune sampeyan +5 ge aku
wes pulbar ngunu hammer:
yudha961 - 28/09/2012 09:50 PM
#778

Quote:
Original Posted By farfar82
mlam jugaa kk

baikkk alhamdulilah .
mandan rame ki yoo kiss



ehh mas'ee

lg opo mas'e malus


iyo kie ono aku dadi rame D

mau binar ng nggonmu po mbak eek:
panyumethe - 28/09/2012 09:50 PM
#779

Quote:
Original Posted By sandalpink
ngelih kang




koe wes tau karo mas erwin berarti kang?


opo maksude kang?

kene traktir aku sisan genit:
Quote:
Original Posted By farfar82
mlam jugaa kk

baikkk alhamdulilah .
mandan rame ki yoo kiss



ehh mas'ee

lg opo mas'e malus

lagi rondo kie o
-
biasa shift petang hammers
sandalpink - 28/09/2012 09:51 PM
#780

Quote:
Original Posted By yudha961
monggo kang thumbup:

alon2 ae ndak keselek D


oke kang


Quote:
Original Posted By yudha961
ra ngerti aku ngakaks

aku biasane nek dolan ng pandan paling nduwur cerak balai deso D
golek wedus kang?
Page 39 of 101 | ‹ First  < 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8