Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8
Total Views: 12642 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 40 of 101 | ‹ First  < 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 >  Last ›

farfar82 - 28/09/2012 09:51 PM
#781

Quote:
Original Posted By yudha961
ra ngerti aku ngakaks

aku biasane nek dolan ng pandan paling nduwur cerak balai deso D

jarene erwin ws ra orisinil ngakaks


ndue manuk shutup:


Quote:
Original Posted By sandalpink
ngelih kang




koe wes tau karo mas erwin berarti kang?


opo maksude kang?


Quote:
Original Posted By yudha961
ra tau takuts

kono koe nek arp nyoba ngakaks



ki curhatan para mahos yooo ?? takut
fansteradhi - 28/09/2012 09:53 PM
#782

Quote:
Original Posted By yudha961
iyo kie ono aku dadi rame D

mau binar ng nggonmu po mbak eek:


Quote:
Original Posted By sandalpink
oke kang


golek wedus kang?


cancang sik
ndak do mlayu ngakaks
yudha961 - 28/09/2012 09:52 PM
#783

Quote:
Original Posted By panyumethe
kudu +5 sek karo aku ki army:

wah ternyata situ main sama erwin to
-
tobat mas tobat norose:


kan kamu yg main :genits

biasane kan ng jgj bareng :ngacir

ngakak
panyumethe - 28/09/2012 09:53 PM
#784

Quote:
Original Posted By fansteradhi
lah kudune sampeyan +5 ge aku
wes pulbar ngunu hammer:

lhoh kan mung editan kui malus
Quote:
Original Posted By farfar82
ki curhatan para mahos yooo ?? takut


ternyata belum tau capedes
-
doi kan udah jadian tadi :selamat
sandalpink - 28/09/2012 09:53 PM
#785

Quote:
Original Posted By panyumethe
kene traktir aku sisan genit:

lagi rondo kie o
-
biasa shift petang hammers
koe wae taktir aku haha, kan wes gajian


Quote:
Original Posted By fansteradhi
lah kudune sampeyan +5 ge aku
wes pulbar ngunu hammer:

aku wae seng di +5 kang. jek 1 thok ki hehe


Quote:
Original Posted By yudha961
ra tau takuts

kono koe nek arp nyoba ngakaks
hanya untuk kekasihku seorang kang najis
yudha961 - 28/09/2012 09:54 PM
#786

Quote:
Original Posted By fansteradhi
cancang sik
ndak do mlayu ngakaks

wuoh sesepuh muntilan kie takut
Quote:
Original Posted By farfar82
ki curhatan para mahos yooo ?? takut

iyo kui takuts


tp nek aku ora cool:
Quote:
Original Posted By sandalpink
oke kang


golek wedus kang?


ora D

dolan ng nggone koncoku D
panyumethe - 28/09/2012 09:54 PM
#787

Quote:
Original Posted By yudha961
kan kamu yg main :genits

biasane kan ng jgj bareng :ngacir

ngakak


kan mung nebeng cd
-
sing sok ngapeli neng omahe kan koe kang ngakaks
farfar82 - 28/09/2012 09:55 PM
#788

Quote:
Original Posted By yudha961
iyo kie ono aku dadi rame D

mau binar ng nggonmu po mbak eek:


wehh mas'e toh sing gawe rame ??hahhhaa

iyo mas mau dolan nggonku kui mas binar D
Quote:
Original Posted By panyumethe
kene traktir aku sisan genit:

lagi rondo kie o
-
biasa shift petang hammers


wowww rondoo :matabelo

rondo ne sopo om ? hammer
fansteradhi - 28/09/2012 09:55 PM
#789

Quote:
Original Posted By panyumethe
lhoh kan mung editan kui malus


ternyata belum tau capedes
-
doi kan udah jadian tadi :selamat

gonku mbok di editke mas :cool p
Quote:
Original Posted By sandalpink
koe wae taktir aku haha, kan wes gajian



aku wae seng di +5 kang. jek 1 thok ki hehe


hanya untuk kekasihku seorang kang najis

lah aku wae mung di wei iki ngakaks
Quote:
Original Posted By yudha961
wuoh sesepuh muntilan kie takut

iyo kui takuts


tp nek aku ora cool:


ora D

dolan ng nggone koncoku D

wuoh sesepuhe gembira loka takut
sandalpink - 28/09/2012 09:56 PM
#790

Quote:
Original Posted By yudha961

ora D
dolan ng nggone koncoku D

oh, jogjamu ngendi kang?
sedekah cendolbig neng aku kang malu
panyumethe - 28/09/2012 09:56 PM
#791

Quote:
Original Posted By sandalpink
koe wae taktir aku haha, kan wes gajian



aku wae seng di +5 kang. jek 1 thok ki hehe


hanya untuk kekasihku seorang kang najis


kerjo wae hurung gajian capedes
-
mengko tak kei alamte kang yudha wes ngakaks
fansteradhi - 28/09/2012 09:58 PM
#792

Quote:
Original Posted By farfar82
wehh mas'e toh sing gawe rame ??hahhhaa

iyo mas mau dolan nggonku kui mas binar D


wowww rondoo :matabelo

rondo ne sopo om ? hammer


halo sist D
aku kok ra di kuot \(
farfar82 - 28/09/2012 09:57 PM
#793

Quote:
Original Posted By panyumethe

ternyata belum tau capedes
-
doi kan udah jadian tadi :selamat



wowww :selamat
mari makan2 , hahhaha
Quote:
Original Posted By yudha961

iyo kui takuts


tp nek aku ora cool:




mosok seh mas ? :cystg
arief... - 28/09/2012 09:58 PM
#794

rame ne cah
:travel
sandalpink - 28/09/2012 09:58 PM
#795

Quote:
Original Posted By panyumethe
kerjo wae hurung gajian capedes
-
mengko tak kei alamte kang yudha wes ngakaks


lha kui shift2an barang ngopo bingung

ra butuh alamat kang ngakaks
panyumethe - 28/09/2012 09:58 PM
#796

Quote:
Original Posted By farfar82
wehh mas'e toh sing gawe rame ??hahhhaa

iyo mas mau dolan nggonku kui mas binar D


wowww rondoo :matabelo

rondo ne sopo om ? hammer

lha kok malah salah konotasi gila:
-
siskamling kamsude capedes
Quote:
Original Posted By fansteradhi
gonku mbok di editke mas :cool p

lah aku wae mung di wei iki ngakaks

wuoh sesepuhe gembira loka takut

wani piro? ngakaks
-
kui limited ngakaks
panyumethe - 28/09/2012 09:59 PM
#797

Quote:
Original Posted By farfar82
wowww :selamat
mari makan2 , hahhaha


mosok seh mas ? :cystg

pelit tapi ketoe shutup:
-
candle light dinner dewe paling kae ngakak
Quote:
Original Posted By arief...
rame ne cah
:travel

ora mandek boto batas
fansteradhi - 28/09/2012 10:00 PM
#798

Quote:
Original Posted By arief...
rame ne cah
:travel

sepi kok,,
cah cilik wayahe turu p
Quote:
Original Posted By panyumethe
lha kok malah salah konotasi gila:
-
siskamling kamsude capedes

wani piro? ngakaks
-
kui limited ngakaks

limited ge sesepuh sik ketok berumur ngakaks
sandalpink - 28/09/2012 10:00 PM
#799

Quote:
Original Posted By arief...
rame ne cah
:travel


alhamdulillah kang
:toast
yudha961 - 28/09/2012 10:00 PM
#800

Quote:
Original Posted By sandalpink
oh, jogjamu ngendi kang?
sedekah cendolbig neng aku kang malu

cek kolor cendols

aku ng umbulharo cerak terminal lama

dolano mrene cah kaskus porjo sering kumpul2 kok ng jogja D
Quote:
Original Posted By fansteradhi
gonku mbok di editke mas :cool p

lah aku wae mung di wei iki ngakaks

wuoh sesepuhe gembira loka takut

koe penghuni gembira loka po kok ngerti aku sesepuh kono ngakaks
Quote:
Original Posted By farfar82
wehh mas'e toh sing gawe rame ??hahhhaa

iyo mas mau dolan nggonku kui mas binar D


wowww rondoo :matabelo

rondo ne sopo om ? hammer

pie kabare mas husein mbak

saiki kok jarang nongol
Quote:
Original Posted By panyumethe
kan mung nebeng cd
-
sing sok ngapeli neng omahe kan koe kang ngakaks


nebeng tp kan karo mesra2an ng ndalan ngakak
Page 40 of 101 | ‹ First  < 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8