Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8
Total Views: 12642 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 42 of 101 | ‹ First  < 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 >  Last ›

yudha961 - 28/09/2012 10:08 PM
#821

Quote:
Original Posted By sandalpink
adoh tmen kang?
ngopo neng kono? mbok seng kota2 wae ngakak

nggonku ki yo kota lho hammer:

yo ra adoh lah D
Quote:
Original Posted By farfar82
tp rumput tetangga lebih hijau kk hammer

-ga nyambung postingku ngakak

ra nyambung yo disambung2ke mbak D

saiki lg sibuk ngopo mbako
Quote:
Original Posted By panyumethe
terus gue harus quot siapa?
-
kok ora dikuot :mewek


kono nguot yayangmu erwin :genit
fansteradhi - 28/09/2012 10:09 PM
#822

Quote:
Original Posted By panyumethe
terus gue harus quot siapa?
-
kok ora dikuot :mewek

kui nduwure di kuwot :mad
Quote:
Original Posted By yudha961
aku ra lulus lha ra tau ng kno kok ngakaks


kan hanya kalian berdua dan tuhan yg tau ngakak

ng sebelahe,,ngakaks
Quote:
Original Posted By panyumethe
wah ngeres tenan riko cd
-
kui ketuan :dp

aku isih cilik kok
ra reti ngunu kui p
panyumethe - 28/09/2012 10:09 PM
#823

Quote:
Original Posted By farfar82
nguyake nggo opo mas ? p


hahhaha , mosok sih ora oleh2

ngapusi kui mas'e D

terus gue harus gimana? *mendramatisir
-
cuma puisi yang bisa melepas kerinduan *jiah :dp
sandalpink - 28/09/2012 10:11 PM
#824

Quote:
Original Posted By panyumethe
terus gue harus quot siapa?
-
kok ora dikuot :mewek


podo kang, aku yo bingung meh nguote seng endi bingung
rame tenan njuk akeh bgt
yudha961 - 28/09/2012 10:11 PM
#825

Quote:
Original Posted By sandalpink
maturnuwun cendolbig kang

ssk nek ono acara ngumpul2 melu yo ben tambah rame D
Quote:
Original Posted By panyumethe
rumangsane ning ndalan ora ono wong po capedes
-
kan udu dalane mbah ku hammers

lha kan koe le liwat blusukan lewat dalan sing sepi ngakak
Quote:
Original Posted By fansteradhi
wah pengakuan terlarang
skrinsutt ngakaks


berbau editansil kie hammer
operationflash - 28/09/2012 10:11 PM
#826

Quote:
Original Posted By farfar82
haloooo kk erwin peluk


hallo beb kiss
kekasihmu mana kok ga keliatan malu:
panyumethe - 28/09/2012 10:11 PM
#827

Quote:
Original Posted By yudha961
nggonku ki yo kota lho hammer:

yo ra adoh lah D

ra nyambung yo disambung2ke mbak D

saiki lg sibuk ngopo mbako


kono nguot yayangmu erwin :genit

lha jare wes jadian karo koe kang ngakaks
Quote:
Original Posted By fansteradhi
kui nduwure di kuwot :mad

ng sebelahe,,ngakaks

aku isih cilik kok
ra reti ngunu kui p

mau ora ketok kok o
-
cilik anune yo kang shutup:
farfar82 - 28/09/2012 10:11 PM
#828

Quote:
Original Posted By yudha961
nggonku ki yo kota lho hammer:

yo ra adoh lah D

ra nyambung yo disambung2ke mbak D

saiki lg sibuk ngopo mbako


kono nguot yayangmu erwin :genit


sibuk nguot ki postingan kk hammer
Quote:
Original Posted By panyumethe
terus gue harus gimana? *mendramatisir
-
cuma puisi yang bisa melepas kerinduan *jiah :dp



wehhh curhat yo mas ? ngakak
farfar82 - 28/09/2012 10:12 PM
#829

Quote:
Original Posted By operationflash
hallo beb kiss
kekasihmu mana kok ga keliatan malu:


kok balesnya lamooo sekaliii

kekasih yg mana iki kk ? ngakak
panyumethe - 28/09/2012 10:12 PM
#830

Quote:
Original Posted By sandalpink
podo kang, aku yo bingung meh nguote seng endi bingung
rame tenan njuk akeh bgt

makane belajar speed posting karo aku army:
Quote:
Original Posted By yudha961
ssk nek ono acara ngumpul2 melu yo ben tambah rame D

lha kan koe le liwat blusukan lewat dalan sing sepi ngakak


berbau editansil kie hammer

asem ternyata koe mantau erwin to ngakak
sandalpink - 28/09/2012 10:13 PM
#831

Quote:
Original Posted By yudha961
ssk nek ono acara ngumpul2 melu yo ben tambah rame D



oke kang, insyaallah diusahakan hehe
Yoer.Soer - 28/09/2012 10:15 PM
#832

Ikutan postil boleh kan om ya malu:
nubi berat niki o
fansteradhi - 28/09/2012 10:13 PM
#833

Quote:
Original Posted By farfar82
nguyake nggo opo mas ? p


hahhaha , mosok sih ora oleh2

ngapusi kui mas'e D

mlayu wae sist ben sehat ngakaks
Quote:
Original Posted By yudha961
ssk nek ono acara ngumpul2 melu yo ben tambah rame D

lha kan koe le liwat blusukan lewat dalan sing sepi ngakak


berbau editansil kie hammer

ambu2 menyan o
Quote:
Original Posted By panyumethe
lha jare wes jadian karo koe kang ngakaks

mau ora ketok kok o
-
cilik anune yo kang shutup:

walah saiki mlah gantian sik ngeres :nohope
Quote:
Original Posted By operationflash
hallo beb kiss
kekasihmu mana kok ga keliatan malu:

iki frustasi sik MGL ra entuk po ? ngakaks
panyumethe - 28/09/2012 10:14 PM
#834

Quote:
Original Posted By farfar82
sibuk nguot ki postingan kk hammer



wehhh curhat yo mas ? ngakak

nek aku curhat neng segala tempat kok :dp
-
film aadc kan seko curhatanku hammers
yudha961 - 28/09/2012 10:14 PM
#835

Quote:
Original Posted By fansteradhi
kui nduwure di kuwot :mad

ng sebelahe,,ngakaks

aku isih cilik kok
ra reti ngunu kui p

sebelahe tp njobo pager

nek koe ng njerone ngakak
Quote:
Original Posted By farfar82
sibuk nguot ki postingan kk hammer



wehhh curhat yo mas ? ngakak

kamsutku kesibukan sehari hari p
Quote:
Original Posted By panyumethe
lha jare wes jadian karo koe kang ngakaks

mau ora ketok kok o
-
cilik anune yo kang shutup:


koe to sing ws jadian tp diam2 ngakak
fansteradhi - 28/09/2012 10:15 PM
#836

Quote:
Original Posted By Yoer.Soer
Ikutan postil boleh kan om ya malu:
nubi berat niki o


monggo gan
aku yo newbie kok
salim sik shakehand
sandalpink - 28/09/2012 10:15 PM
#837

Quote:
Original Posted By panyumethe
makane belajar speed posting karo aku army:




pie kang carane? ajari tah
malus
sedekah cendolbig kang ngakak
panyumethe - 28/09/2012 10:15 PM
#838

Quote:
Original Posted By Yoer.Soer
Ikutan postil boleh kan om ya malu:
nubi berat niki o

nubi jenggoten yo kang ngakaks
-
monggo mawon D
Quote:
Original Posted By fansteradhi
mlayu wae sist ben sehat ngakaks

ambu2 menyan o

walah saiki mlah gantian sik ngeres :nohope

iki frustasi sik MGL ra entuk po ? ngakaks

lha koe kui sing mancing hammers
farfar82 - 28/09/2012 10:16 PM
#839

Quote:
Original Posted By Yoer.Soer
Ikutan postil boleh kan om ya malu:
nubi berat niki o


mari mari sini diramaikan kiss
yudha961 - 28/09/2012 10:17 PM
#840

Quote:
Original Posted By fansteradhi
mlayu wae sist ben sehat ngakaks

ambu2 menyan o

walah saiki mlah gantian sik ngeres :nohope

iki frustasi sik MGL ra entuk po ? ngakaks

koe lg ritual po kok mambu menyan takut
Quote:
Original Posted By Yoer.Soer
Ikutan postil boleh kan om ya malu:
nubi berat niki o

monggo gan

aku yo nubi kok o
Quote:
Original Posted By sandalpink
oke kang, insyaallah diusahakan hehe

diusahakke tenan lho ben tambah kie personil sko porjo D
Quote:
Original Posted By panyumethe
makane belajar speed posting karo aku army:

asem ternyata koe mantau erwin to ngakak


kan wonge sering curhat tentang koe ngakak
Page 42 of 101 | ‹ First  < 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8