Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8
Total Views: 12642 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 43 of 101 | ‹ First  < 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 >  Last ›

panyumethe - 28/09/2012 10:17 PM
#841

Quote:
Original Posted By yudha961
sebelahe tp njobo pager

nek koe ng njerone ngakak

kamsutku kesibukan sehari hari p


koe to sing ws jadian tp diam2 ngakak

wah memutar balikan fakta
-
lha wingi kae sing berduaan ning telkom sopo ngakaks
fansteradhi - 28/09/2012 10:18 PM
#842

Quote:
Original Posted By Yoer.Soer
Ikutan postil boleh kan om ya malu:
nubi berat niki o


Quote:
Original Posted By yudha961
sebelahe tp njobo pager

nek koe ng njerone ngakak

kamsutku kesibukan sehari hari p


koe to sing ws jadian tp diam2 ngakak

dadi petugas kantor p
Quote:
Original Posted By panyumethe
nubi jenggoten yo kang ngakaks
-
monggo mawon D

lha koe kui sing mancing hammers

biasane mancing IGO udu maho :dp
BINAR.PERDANA - 28/09/2012 10:18 PM
#843

selamat malam kedu

ono sopo wae iki ?shakehand
yudha961 - 28/09/2012 10:18 PM
#844

kok sepi kie

ws podo kesel po think:













+1 Peace:
panyumethe - 28/09/2012 10:18 PM
#845

Quote:
Original Posted By sandalpink

pie kang carane? ajari tah
malus
sedekah cendolbig kang ngakak

yo sesok tak kei ilmune
-
mending sedekah ning masjid ngakaks
Quote:
Original Posted By yudha961
koe lg ritual po kok mambu menyan takut

monggo gan

aku yo nubi kok o

diusahakke tenan lho ben tambah kie personil sko porjo D


kan wonge sering curhat tentang koe ngakak

wah nek iki :hoax banget
fansteradhi - 28/09/2012 10:19 PM
#846

kudu sinau capcay maneh ki
capcayne mumetke mads
panyumethe - 28/09/2012 10:19 PM
#847

Quote:
Original Posted By fansteradhi
dadi petugas kantor p

biasane mancing IGO udu maho :dp

mosok si
-
koe wes waras po kang? ngakaks
Quote:
Original Posted By BINAR.PERDANA
selamat malam kedu

ono sopo wae iki ?shakehand

ah wanine ning omahe igo tok cd
yudha961 - 28/09/2012 10:20 PM
#848

Quote:
Original Posted By BINAR.PERDANA
selamat malam kedu

ono sopo wae iki ?shakehand

ono pria tampan :cool
Quote:
Original Posted By fansteradhi
dadi petugas kantor p

biasane mancing IGO udu maho :dp

iyo dadi penghunine to ngakak
Quote:
Original Posted By panyumethe
wah memutar balikan fakta
-
lha wingi kae sing berduaan ning telkom sopo ngakaks

ora memutar balikkan tp bicara fakta ngakak
farfar82 - 28/09/2012 10:20 PM
#849

Quote:
Original Posted By fansteradhi
mlayu wae sist ben sehat ngakaks

ambu2 menyan o

walah saiki mlah gantian sik ngeres :nohope

iki frustasi sik MGL ra entuk po ? ngakaks


kesel kk nek mlayu2 p

Quote:
Original Posted By panyumethe
nek aku curhat neng segala tempat kok :dp
-
film aadc kan seko curhatanku hammers



wow wow wow

penulis ceritane ya mas
Quote:
Original Posted By yudha961
sebelahe tp njobo pager

nek koe ng njerone ngakak

kamsutku kesibukan sehari hari p


koe to sing ws jadian tp diam2 ngakak


tebak jel mas aqu sibuk ngopo ? :cool
fansteradhi - 28/09/2012 10:20 PM
#850

Quote:
Original Posted By BINAR.PERDANA
selamat malam kedu

ono sopo wae iki ?shakehand

ono aku mas gan p
kok gek teko ki o
Quote:
Original Posted By yudha961
koe lg ritual po kok mambu menyan takut

monggo gan

aku yo nubi kok o

diusahakke tenan lho ben tambah kie personil sko porjo D


kan wonge sering curhat tentang koe ngakak

ritual ngusir mahod2 ngakaks
yudha961 - 28/09/2012 10:21 PM
#851

Quote:
Original Posted By panyumethe
yo sesok tak kei ilmune
-
mending sedekah ning masjid ngakaks

wah nek iki :hoax banget


lha koe kan jarang OL

dadi ra ngerti ngakak
panyumethe - 28/09/2012 10:21 PM
#852

Quote:
Original Posted By yudha961
kok sepi kie

ws podo kesel po think:













+1 Peace:

:dp sekali cara ini
-
tapi kalo ikut boleh lah siul:
farfar82 - 28/09/2012 10:21 PM
#853

Quote:
Original Posted By BINAR.PERDANA
selamat malam kedu

ono sopo wae iki ?shakehand


ada IGO disini :cool
Yoer.Soer - 28/09/2012 10:22 PM
#854

Quote:
Original Posted By fansteradhi
monggo gan
aku yo newbie kok
salim sik shakehand


Quote:
Original Posted By panyumethe
nubi jenggoten yo kang ngakaks
-
monggo mawon D

lha koe kui sing mancing hammers


Quote:
Original Posted By farfar82
mari mari sini diramaikan kiss


perkenalken saya anaknya dari Bapak ini
ID beliau telah norose:
fansteradhi - 28/09/2012 10:22 PM
#855

Quote:
Original Posted By panyumethe
mosok si
-
koe wes waras po kang? ngakaks

ah wanine ning omahe igo tok cd

alhamdulillah berkat klinik TONGSENG
Quote:
Original Posted By yudha961
ono pria tampan :cool

iyo dadi penghunine to ngakak

ora memutar balikkan tp bicara fakta ngakak


ono undangan gath ng gembira loka khusus domisili jl veteran ngakaks
yudha961 - 28/09/2012 10:22 PM
#856

Quote:
Original Posted By fansteradhi
ono aku mas gan p
kok gek teko ki o

ritual ngusir mahod2 ngakaks

mosok mahod ngusir mahod p
Quote:
Original Posted By farfar82
kesel kk nek mlayu2 p




wow wow wow

penulis ceritane ya mas


tebak jel mas aqu sibuk ngopo ? :cool

sibuk mikirke aku to malus
Quote:
Original Posted By panyumethe
:dp sekali cara ini
-
tapi kalo ikut boleh lah siul:


nek ikut brarti :genits
panyumethe - 28/09/2012 10:22 PM
#857

Quote:
Original Posted By fansteradhi
kudu sinau capcay maneh ki
capcayne mumetke mads

ah alibi nek iki :cystg
Quote:
Original Posted By yudha961
ono pria tampan :cool

iyo dadi penghunine to ngakak

ora memutar balikkan tp bicara fakta ngakak

gak ada fakta yang mengatakan
-
tetep hoax nek kui
Quote:
Original Posted By farfar82
kesel kk nek mlayu2 p




wow wow wow

penulis ceritane ya mas


tebak jel mas aqu sibuk ngopo ? :cool

kandani penulis puisi kok batas
fansteradhi - 28/09/2012 10:24 PM
#858

Quote:
Original Posted By Yoer.Soer
perkenalken saya anaknya dari Bapak ini
ID beliau telah norose:


woh sesepuh ternyata o
la id ne ura balik po?
yudha961 - 28/09/2012 10:24 PM
#859

Quote:
Original Posted By fansteradhi
alhamdulillah berkat klinik TONGSENG


ono undangan gath ng gembira loka khusus domisili jl veteran ngakaks

aku ws pindah yoh ra ng jl.veteran ngakak
Quote:
Original Posted By Yoer.Soer
perkenalken saya anaknya dari Bapak ini
ID beliau telah norose:


oalah iki mbah jempoel to ngakak
panyumethe - 28/09/2012 10:24 PM
#860

Quote:
Original Posted By yudha961
lha koe kan jarang OL

dadi ra ngerti ngakak

tetep wae iso tak pantau p
Quote:
Original Posted By Yoer.Soer
perkenalken saya anaknya dari Bapak ini
ID beliau telah norose:

mambune wes jelas mbah ngakaks
-
wes balek cikarang rung?
Page 43 of 101 | ‹ First  < 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8