Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8
Total Views: 12642 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 44 of 101 | ‹ First  < 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >  Last ›

sandalpink - 28/09/2012 10:26 PM
#861

Quote:
Original Posted By yudha961

diusahakke tenan lho ben tambah kie personil sko porjo D


oke kang :toast


Quote:
Original Posted By BINAR.PERDANA
selamat malam kedu

ono sopo wae iki ?shakehand


aku kang :cool


kesel sodara2 cd
BINAR.PERDANA - 28/09/2012 10:25 PM
#862

Quote:
Original Posted By yudha961
kok sepi kie

ws podo kesel po think:













+1 Peace:

aq lg teko iki..
kok malah muni sepi ?


Quote:
Original Posted By panyumethe
mosok si
-
koe wes waras po kang? ngakaks

ah wanine ning omahe igo tok cd

njuk kon nangumae sopo?
nangumahmu yo wes bola bali
Quote:
Original Posted By fansteradhi
ono aku mas gan p
kok gek teko ki o

ritual ngusir mahod2 ngakaks

iyo iki gan
wingi2 lgi sibukmalu
fansteradhi - 28/09/2012 10:25 PM
#863

Quote:
Original Posted By Yoer.Soer
perkenalken saya anaknya dari Bapak ini
ID beliau telah norose:


Quote:
Original Posted By yudha961
aku ws pindah yoh ra ng jl.veteran ngakak


oalah iki mbah jempoel to ngakak

pindah ndi gan?
ng sebelah bangjo sik wisata hewan kae po? ngakaks
panyumethe - 28/09/2012 10:25 PM
#864

Quote:
Original Posted By fansteradhi
alhamdulillah berkat klinik TONGSENG


ono undangan gath ng gembira loka khusus domisili jl veteran ngakaks

wah gule ayam e sak porsi nek ngono ngakaks
Quote:
Original Posted By yudha961
mosok mahod ngusir mahod p

sibuk mikirke aku to malus


nek ikut brarti :genits


ket mau maho wae omongane
-
wes ora sehat kie cd
sandalpink - 28/09/2012 10:26 PM
#865

ngantuk, turu ah haha :ngacir
panyumethe - 28/09/2012 10:27 PM
#866

Quote:
Original Posted By BINAR.PERDANA
aq lg teko iki..
kok malah muni sepi ?



njuk kon nangumae sopo?
nangumahmu yo wes bola bali

iyo iki gan
wingi2 lgi sibukmalu

ning omahe bupati yo keno ngakaks
Quote:
Original Posted By sandalpink
ngantuk, turu ah haha :ngacir

ah ora dadi junker nek yahmene turu
-
monggo ditunggoni durene ngakak
fansteradhi - 28/09/2012 10:27 PM
#867

Quote:
Original Posted By BINAR.PERDANA
aq lg teko iki..
kok malah muni sepi ?



njuk kon nangumae sopo?
nangumahmu yo wes bola bali

iyo iki gan
wingi2 lgi sibukmalu

wes arep kukutan iki ngakaks
Quote:
Original Posted By yudha961
mosok mahod ngusir mahod p

sibuk mikirke aku to malus


nek ikut brarti :genits

siapa yg mahod ? o
mungkin ini
v
v
v
Quote:
Original Posted By panyumethe
ah alibi nek iki :cystg

gak ada fakta yang mengatakan
-
tetep hoax nek kui

kandani penulis puisi kok batas


modus +1 ngakaks
BINAR.PERDANA - 28/09/2012 10:29 PM
#868

Quote:
Original Posted By farfar82
ada IGO disini :cool

ah koe janda udu igo ngakak:
Quote:
Original Posted By sandalpink
oke kang :toast




aku kang :cool


kesel sodara2 cd

dingaren yahene metu?
kesel ngopo ?
Yoer.Soer - 28/09/2012 10:28 PM
#869

Quote:
Original Posted By fansteradhi
woh sesepuh ternyata o
la id ne ura balik po?


Quote:
Original Posted By yudha961
aku ws pindah yoh ra ng jl.veteran ngakak


oalah iki mbah jempoel to ngakak


Quote:
Original Posted By panyumethe
tetep wae iso tak pantau p

mambune wes jelas mbah ngakaks
-
wes balek cikarang rung?


jiakakakak
podo pangling jebul yak \(
berdukas

sue ra postil kepontal pontil berdukas
yudha961 - 28/09/2012 10:28 PM
#870

Quote:
Original Posted By panyumethe
tetep wae iso tak pantau p

mambune wes jelas mbah ngakaks
-
wes balek cikarang rung?

le mantau lewat erwin yo ngakaks
Quote:
Original Posted By sandalpink
oke kang :toast




aku kang :cool


kesel sodara2 cd

tenan lho ya D




Quote:
Original Posted By fansteradhi
pindah ndi gan?
ng sebelah bangjo sik wisata hewan kae po? ngakaks

ngendi kui aku malah ra ngerti ngakaks
Quote:
Original Posted By BINAR.PERDANA
aq lg teko iki..
kok malah muni sepi ?



njuk kon nangumae sopo?
nangumahmu yo wes bola bali

iyo iki gan
wingi2 lgi sibukmalu

paling oni koe dadi sepi nar ngakak
panyumethe - 28/09/2012 10:28 PM
#871

Quote:
Original Posted By fansteradhi
wes arep kukutan iki ngakaks

siapa yg mahod ? o
mungkin ini
v
v
v


modus +1 ngakaks


lha koe malah melu ngenyek aku to capedes
-
wah :genits e do kongkolan ki takuts
operationflash - 28/09/2012 10:29 PM
#872

kembali lagi :genits
bar golek materi malu:
fansteradhi - 28/09/2012 10:30 PM
#873

Quote:
Original Posted By sandalpink
ngantuk, turu ah haha :ngacir

lah mlah turu hammer:
Quote:
Original Posted By panyumethe
wah gule ayam e sak porsi nek ngono ngakaks


ket mau maho wae omongane
-
wes ora sehat kie cd


iyo nu,,perut kenyang hati pun senang
BINAR.PERDANA - 28/09/2012 10:30 PM
#874

Quote:
Original Posted By panyumethe
ning omahe bupati yo keno ngakaks

ah ora dadi junker nek yahmene turu
-
monggo ditunggoni durene ngakak

anake bupati raono sek gelem karo aq sih..

Quote:
Original Posted By fansteradhi
wes arep kukutan iki ngakaks

siapa yg mahod ? o
mungkin ini
v
v
v


modus +1 ngakaks

sek jam 8 kok kukut
engko wae lah
yudha961 - 28/09/2012 10:30 PM
#875

Quote:
Original Posted By Yoer.Soer
jiakakakak
podo pangling jebul yak \(
berdukas

sue ra postil kepontal pontil berdukas

maklum mbah ws tuo dadi kepontal pontal ngakak
Quote:
Original Posted By fansteradhi
wes arep kukutan iki ngakaks

siapa yg mahod ? o
mungkin ini
v
v
v


modus +1 ngakaks


yo kui karo koe ngakak
panyumethe - 28/09/2012 10:31 PM
#876

Quote:
Original Posted By Yoer.Soer
jiakakakak
podo pangling jebul yak \(
berdukas

sue ra postil kepontal pontil berdukas

lha ngono ben eling avatare
-
karang wes tuo shutup:
Quote:
Original Posted By yudha961
le mantau lewat erwin yo ngakaks

tenan lho ya D





ngendi kui aku malah ra ngerti ngakaks

paling oni koe dadi sepi nar ngakak

jangkrik hoax terus :dp
Quote:
Original Posted By operationflash
kembali lagi :genits
bar golek materi malu:

karepmu
Lance117 - 28/09/2012 10:28 PM
#877


mlipir kedu ahhhh D
rame tenan matabelo:
panyumethe - 28/09/2012 10:32 PM
#878

wes ah ndak dadi TOJ
-
saia pulang dulu kk ngacir:
fansteradhi - 28/09/2012 10:32 PM
#879

Quote:
Original Posted By panyumethe
lha koe malah melu ngenyek aku to capedes
-
wah :genits e do kongkolan ki takuts

aku rak melu2 p
Quote:
Original Posted By operationflash
kembali lagi :genits
bar golek maho malu:

wah medeni takut
Quote:
Original Posted By yudha961
le mantau lewat erwin yo ngakaks

tenan lho ya D





ngendi kui aku malah ra ngerti ngakaks

paling oni koe dadi sepi nar ngakak

wah berlagak pikun :nohope
Quote:
Original Posted By Yoer.Soer
jiakakakak
podo pangling jebul yak \(
berdukas

sue ra postil kepontal pontil berdukas

alon2 mbah D
pemanasan sik D
BINAR.PERDANA - 28/09/2012 10:32 PM
#880

Quote:
Original Posted By yudha961
le mantau lewat erwin yo ngakaks

tenan lho ya D





ngendi kui aku malah ra ngerti ngakaks

paling oni koe dadi sepi nar ngakak


karang ono aq
njuk rame kok priwe sih:genit
Page 44 of 101 | ‹ First  < 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8