Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8
Total Views: 12642 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 45 of 101 | ‹ First  < 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 >  Last ›

Yoer.Soer - 28/09/2012 10:33 PM
#881

Quote:
Original Posted By operationflash
kembali lagi :genits
bar golek materi malu:

materinya pasti enak genit:
bagi2 dong o
Quote:
Original Posted By yudha961
maklum mbah ws tuo dadi kepontal pontal ngakak


yo kui karo koe ngakak


hammer:
tambah tuo tambah gayeng shutup:
le kerjo cool:
fansteradhi - 28/09/2012 10:37 PM
#882

Quote:
Original Posted By panyumethe
wes ah ndak dadi TOJ
-
saia pulang dulu kk ngacir:

wlah mlah bali o
ati2 ana grebegan maho ngakaks
Quote:
Original Posted By Lance117

mlipir kedu ahhhh D
rame tenan matabelo:

mandek sik ,,
tak sempritttt
Quote:
Original Posted By yudha961
maklum mbah ws tuo dadi kepontal pontal ngakak


yo kui aku mahone ngakak

ngakaks
Quote:
Original Posted By BINAR.PERDANA
anake bupati raono sek gelem karo aq sih..


sek jam 8 kok kukut
engko wae lah


penghunine akeh cah cilik iki ,,termasuk aku ngakaks
Yoer.Soer - 28/09/2012 10:36 PM
#883

Quote:
Original Posted By panyumethe
lha ngono ben eling avatare
-
karang wes tuo shutup:

jangkrik hoax terus :dp

karepmu

he eh o
tapi kan kul metal:
Quote:
Original Posted By Lance117

mlipir kedu ahhhh D
rame tenan matabelo:

eh mas lance *sok2 ngakrapi malu:
Quote:
Original Posted By fansteradhi
aku rak melu2 p

wah medeni takut

wah berlagak pikun :nohope

alon2 mbah D
pemanasan sik D

1, 2, 1, 2...
-
eh... sido sekolah nang tegal ???
operationflash - 28/09/2012 10:36 PM
#884

Quote:
Original Posted By panyumethe
wes ah ndak dadi TOJ
-
saia pulang dulu kk ngacir:

minggato wis sepet weruh raimu :dp
Quote:
Original Posted By fansteradhi
aku rak melu2 p

wah medeni takut

wah berlagak pikun :nohope

alon2 mbah D
pemanasan sik D


mainane editan :dp
Lance117 - 28/09/2012 10:38 PM
#885

Quote:
Original Posted By fansteradhi
wlah mlah bali o
ati2 ana grebegan maho ngakaks

mandek sik ,,
tak sempritttt

ngakaks

penghunine akeh cah cilik iki ,,termasuk aku ngakaks



mandeg apane? matabelo:


--
mas fahmi kok uwis ngejunk e? bingungs
TOJ ne isih aku kok mas ngakaks
fansteradhi - 28/09/2012 10:38 PM
#886

kok sepi iki
do di oyak satpol po yo ? hammers
BINAR.PERDANA - 28/09/2012 10:38 PM
#887

Quote:
Original Posted By fansteradhi
wlah mlah bali o
ati2 ana grebegan maho ngakaks

mandek sik ,,
tak sempritttt

ngakaks


penghunine akeh cah cilik iki ,,termasuk aku ngakaks


halah cah cilik po gede kan ra masalah
justru seng cilik2 kui seng iseh seneng2e
operationflash - 28/09/2012 10:39 PM
#888

Quote:
Original Posted By Yoer.Soer
materinya pasti enak genit:
bagi2 dong o


hammer:
tambah tuo tambah gayeng shutup:
le kerjo cool:

mbah inem ai lop yu pul :mewek
gmn kbrnya
tlong st ditrawang dong malu:
Quote:
Original Posted By Lance117

mandeg apane? matabelo:


--
mas fahmi kok uwis ngejunk e? bingungs
TOJ ne isih aku kok mas ngakaks


ewet timen to ki bocah
drg tau dibandhem maho yo :genits
Lance117 - 28/09/2012 10:41 PM
#889

Quote:
Original Posted By Yoer.Soer
he eh o
tapi kan kul metal:

eh mas lance *sok2 ngakrapi malu:

1, 2, 1, 2...
-
eh... sido sekolah nang tegal ???


salken mas shakehand
Quote:
Original Posted By operationflash
mbah inem ai lop yu pul :mewek
gmn kbrnya
tlong st ditrawang dong malu:

ewet timen to ki bocah
drg tau dibandhem maho yo :genits



aku salah opo meneh \(
mesti diseneni \(
fansteradhi - 28/09/2012 10:40 PM
#890

Quote:
Original Posted By Lance117

mandeg apane? matabelo:


--
mas fahmi kok uwis ngejunk e? bingungs
TOJ ne isih aku kok mas ngakaks

mandeg ora tinggal lungo ne ngepos p
_
tak susul sesuk p
Quote:
Original Posted By operationflash
minggato wis sepet weruh raimu :dp


mainane editan :dp

mainane skrinsut po ? ngakaks
Quote:
Original Posted By Yoer.Soer
he eh o
tapi kan kul metal:

eh mas lance *sok2 ngakrapi malu:

1, 2, 1, 2...
-
eh... sido sekolah nang tegal ???

ora sido ,,rak mlebu,,
ng jogja ngakaks
operationflash - 28/09/2012 10:40 PM
#891

Quote:
Original Posted By fansteradhi
kok sepi iki
do di oyak satpol po yo ? hammers

iyo do mlayu wedi dioyak satpol keple
ki germone
vvv
vv
v
Quote:
Original Posted By BINAR.PERDANA
halah cah cilik po gede kan ra masalah
justru seng cilik2 kui seng iseh seneng2e
operationflash - 28/09/2012 10:42 PM
#892

Quote:
Original Posted By Lance117

salken mas shakehand



aku salah opo meneh \(
mesti diseneni \(

tak seneni mergane radiwei nocan mad:
nocan dong temenya kan cantik2 malus
Quote:
Original Posted By fansteradhi
mandeg ora tinggal lungo ne ngepos p
_
tak susul sesuk p

mainane skrinsut po ? ngakaks

ora sido ,,rak mlebu,,
ng jogja ngakaks

arep mlu2 msti mad:
kampret batas warahane agung
fansteradhi - 28/09/2012 10:43 PM
#893

Quote:
Original Posted By BINAR.PERDANA
halah cah cilik po gede kan ra masalah
justru seng cilik2 kui seng iseh seneng2e

senengane cendol ngakaks
cendol seger iki mas D
Quote:
Original Posted By operationflash
iyo do mlayu wedi dioyak satpol keple
ki germone
vvv
vv
v


o ora melu2
Lance117 - 28/09/2012 10:43 PM
#894

Quote:
Original Posted By fansteradhi
mandeg ora tinggal lungo ne ngepos p
_
tak susul sesuk p

mainane skrinsut po ? ngakaks

ora sido ,,rak mlebu,,
ng jogja ngakaks



owalaahhh D
minggu ngarep aku mid hammer: monggo nek meh di susul p

Quote:
Original Posted By operationflash
tak seneni mergane radiwei nocan mad:
nocan dong temenya kan cantik2 malus

arep mlu2 msti mad:
kampret batas warahane agung



nocan e sopo? hammer:
lha kan gek ngincer sing ning galaxy kae to? ngakaks
Yoer.Soer - 28/09/2012 10:43 PM
#895

Quote:
Original Posted By operationflash
mbah inem ai lop yu pul :mewek
gmn kbrnya
tlong st ditrawang dong malu:


ewet timen to ki bocah
drg tau dibandhem maho yo :genits


halo \( \( \(
lama tak postil bareng yak iloveindonesias
-
ilmune wes luntur norose:
fansteradhi - 28/09/2012 10:44 PM
#896

Quote:
Original Posted By operationflash
tak seneni mergane radiwei nocan mad:
nocan dong temenya kan cantik2 malus

arep mlu2 msti mad:
kampret batas warahane agung


ngakaks
aku ajar otodidak
ngakaks
BINAR.PERDANA - 28/09/2012 10:44 PM
#897

Quote:
Original Posted By operationflash
iyo do mlayu wedi dioyak satpol keple
ki germone
vvv
vv
v


laiyo koe mahone :genit hahahahhaa ngakak
Yoer.Soer - 28/09/2012 10:46 PM
#898

Quote:
Original Posted By fansteradhi
mandeg ora tinggal lungo ne ngepos p
_
tak susul sesuk p

mainane skrinsut po ? ngakaks

ora sido ,,rak mlebu,,
ng jogja ngakaks


trus saiki nang ndi???
sak kampus ro ucup?
fansteradhi - 28/09/2012 10:47 PM
#899

Quote:
Original Posted By Lance117

owalaahhh D
minggu ngarep aku mid hammer: monggo nek meh di susul p




nocan e sopo? hammer:
lha kan gek ngincer sing ning galaxy kae to? ngakaks


sesama junker dilarang saling mendahului
hahahah
Lance117 - 28/09/2012 10:48 PM
#900

Quote:
Original Posted By fansteradhi
sesama junker dilarang saling mendahului
hahahah



benerrr D
sing penting melu ngramek e kedu D
tapi jare nek wis part 9 postingane di sunat \(
Page 45 of 101 | ‹ First  < 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8