Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8
Total Views: 12642 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 5 of 101 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›

panyumethe - 17/09/2012 09:45 PM
#81

Quote:
Original Posted By Lance117

kw lah ngakaks
nek ori ori urusan impor mengimpor biso ajar kalo pak lur D
-
kae mas erwin sing gek berjuang mas ngakaks


tak kiro
-
erwin mah biasa uring"an ngono nek weruh igo
-
padahal mesti :genits: maneh sisuke
Lance117 - 17/09/2012 09:45 PM
#82

Quote:
Original Posted By munyukalazz
ha iki ketok wingi gath ra nggatekke do ngmgke meh pindah omah

haio wes to mending nibg old wae..
aripho kok ra njedul ki?
gek belajar ke plg..haha



hayo gan wis old wae wis kepenak D
wah kae paling mergo wis kelas 12 ngakaks

Quote:
Original Posted By panyumethe
tak kiro
-
erwin mah biasa uring"an ngono nek weruh igo
-
padahal mesti :genits: maneh sisuke



wah nek ori ra kuat modale mas \(
wkwkwkw ra ngerti biasane je
wahhh esuke kumat neh takuts
panyumethe - 17/09/2012 09:52 PM
#83

Quote:
Original Posted By Lance117

hayo gan wis old wae wis kepenak D
wah kae paling mergo wis kelas 12 ngakaks




wah nek ori ra kuat modale mas \(
wkwkwkw ra ngerti biasane je
wahhh esuke kumat neh takuts

jebul koe dodolan to D
-
wingi aku golek" ngasi mumet hammers
-
kapan" tak order wes :genit
-
karang wong edan og ngakaks
Lance117 - 17/09/2012 09:55 PM
#84

Quote:
Original Posted By panyumethe
jebul koe dodolan to D
-
wingi aku golek" ngasi mumet hammers
-
kapan" tak order wes :genit
-
karang wong edan og ngakaks



ngono lhooo, nek wong kedu tak gawe murah wis rego 140 tak diskon dadi 150 ngakaks
golek golek jersey ori? o golek ning kolektor sing wis bosen ke lho D
-
wah ra melu melu nek kuwi ngakaks
untung wonge ra jedul shutup: eh ono gosip baru ki ngakaks mbak ratri ngakaks
panyumethe - 17/09/2012 09:57 PM
#85

Quote:
Original Posted By Lance117

ngono lhooo, nek wong kedu tak gawe murah wis rego 140 tak diskon dadi 150 ngakaks
golek golek jersey ori? o golek ning kolektor sing wis bosen ke lho D
-
wah ra melu melu nek kuwi ngakaks
untung wonge ra jedul shutup: eh ono gosip baru ki ngakaks mbak ratri ngakaks

eman e nek ori dinggo bal-balan ben dino hammers:
-
lha kui malah diunggahke capedes
-
nek rego konco ke dadi 100K p
-
huss ojo ngomongke ratri takuts
munyukalazz - 17/09/2012 09:58 PM
#86

Quote:
Original Posted By Lance117

hayo gan wis old wae wis kepenak D
wah kae paling mergo wis kelas 12 ngakaks




wah nek ori ra kuat modale mas \(
wkwkwkw ra ngerti biasane je
wahhh esuke kumat neh takuts


mengko top postinger part 8 lak kowe son...ngakak
Lance117 - 17/09/2012 09:59 PM
#87

Quote:
Original Posted By panyumethe
eman e nek ori dinggo bal-balan ben dino hammers:
-
lha kui malah diunggahke capedes
-
nek rego konco ke dadi 100K p
-
huss ojo ngomongke ratri takuts



bener ngakaks nek ngenggo kw tetep kroso dry-fit e nek pas futsalan cool:
wahhh nek 100 jenenge rugi capedes sing penting order ngramek e orderan, nek orderan sitik ra wani pesen ning supplier mengko rugi ning ongkir D
wahhh iyooo ayo lek pindah page takuts po di edit wae shutup:


Quote:
Original Posted By munyukalazz
mengko top postinger part 8 lak kowe son...ngakak



posting sisan garap PR to gan p
wis 9 bar matabelo: 11 bar tak sileh pasukane ki D
panyumethe - 17/09/2012 10:01 PM
#88

Quote:
Original Posted By munyukalazz
mengko top postinger part 8 lak kowe son...ngakak

wah masih ada mbahnya D
Quote:
Original Posted By Lance117

bener ngakaks nek ngenggo kw tetep kroso dry-fit e nek pas futsalan cool:
wahhh nek 100 jenenge rugi capedes sing penting order ngramek e orderan, nek orderan sitik ra wani pesen ning supplier mengko rugi ning ongkir D
wahhh iyooo ayo lek pindah page takuts po di edit wae shutup:





posting sisan garap PR to gan p

yo jenenge bakulan kan kudu untung D
-
dadi suplier dewe wae shutup:
-
aku ra melu-melu pokok e ngakaks ngacir:
Lance117 - 17/09/2012 10:03 PM
#89

Quote:
Original Posted By panyumethe
wah masih ada mbahnya D

yo jenenge bakulan kan kudu untung D
-
dadi suplier dewe wae shutup:
-
aku ra melu-melu pokok e ngakaks ngacir:



makane nek nawar ojo 100 ngakaks
nah pengen e ngono mas, tapi ra ngerti carane do pelit2 tak takoni tur mesti do ra gelem ngakaks googling we ra ono carane capedes
ayooo lek pindah page, ngko kae ne teko takuts
panyumethe - 17/09/2012 10:05 PM
#90

Quote:
Original Posted By Lance117

makane nek nawar ojo 100 ngakaks
nah pengen e ngono mas, tapi ra ngerti carane do pelit2 tak takoni tur mesti do ra gelem ngakaks googling we ra ono carane capedes
ayooo lek pindah page, ngko kae ne teko takuts


lha jenenge nawar to Peace:
-
nganggo cara indonesia to langsung perang ngakaks
-
yang penting ngerti alur e ben ora ketipu hammers
-
jek twiwitan kok think:
Lance117 - 17/09/2012 10:07 PM
#91

Quote:
Original Posted By panyumethe
lha jenenge nawar to Peace:
-
nganggo cara indonesia to langsung perang ngakaks
-
yang penting ngerti alur e ben ora ketipu hammers
-
jek twiwitan kok think:



nek kabeh nawar semono selot suwe lapak e iso kukut \(
wahhh cara indonesia i piye? matabelo:
golek website sing thailand e we angel hammers pas kae wis ngenggo google translate ngakaks regane malah larang tenan hammers
hayo mumpung gek twiwitan ro agil shutup:
panyumethe - 17/09/2012 10:12 PM
#92

Quote:
Original Posted By Lance117

nek kabeh nawar semono selot suwe lapak e iso kukut \(
wahhh cara indonesia i piye? matabelo:
golek website sing thailand e we angel hammers pas kae wis ngenggo google translate ngakaks regane malah larang tenan hammers
hayo mumpung gek twiwitan ro agil shutup:

ngakaks sing penting kekeluargaan hammers
-
yo jenenge dagang sing paling angel yo mengawaline D
-
wah mantau ternyata think:


wes tak pamit sek ngacir:
Lance117 - 17/09/2012 10:14 PM
#93

Quote:
Original Posted By panyumethe
ngakaks sing penting kekeluargaan hammers
-
yo jenenge dagang sing paling angel yo mengawaline D
-
wah mantau ternyata think:


wes tak pamit sek ngacir:



walahhhh nek sing tuku sedulur e kabeh iso rugi nuu berdukas
benerrr, angel tenan golek chanel \(
waduhhh kok pamit durung ganti page shutup: semoga ora memantau lah takuts
bigpapa79 - 17/09/2012 11:29 PM
#94

Malam-malam sendiri...sepi..sunyi..tiada yang menemani...

Pada kemana semua yak..udah pada bubu..

:mewek
cranbery - 17/09/2012 11:47 PM
#95

Quote:
Original Posted By guo_liang
males ngoleke o

yo wis ati2 o

oye
Quote:
Original Posted By munyukalazz
wah kok ra ana aku kang...:mewek
arip top scorer :selamat

iyo lk..
Quote:
Original Posted By arief...
manteb kuwi
1000 dewe e
:matabelo


:cool


di sunat pie?
weim - 18/09/2012 02:14 AM
#96

Wis pindahan jebule matabelo:

Lagi wae nyadar hammer:
BINAR.PERDANA - 18/09/2012 04:43 AM
#97

nek yahene ono wong pora yow ?
munyukalazz - 18/09/2012 06:44 AM
#98

enjunk kedu...
sun:
absen sek lah..coffee:
Quote:
Original Posted By cranbery
oye

iyo lk..


di sunat pie?

nek kesunat y plg akeh kesunate arip og...ngakak
Quote:
Original Posted By weim
Wis pindahan jebule matabelo:

Lagi wae nyadar hammer:

mpun ket winginane kok mas...D
Quote:
Original Posted By BINAR.PERDANA
nek yahene ono wong pora yow ?

ana aku kang....
:cool
arief... - 18/09/2012 06:50 AM
#99

selamat pagi semua
selamat mengawali aktivitas

jangan lupa selalu membaca basmalah
:angel
yudha961 - 18/09/2012 06:59 AM
#100

Quote:
Original Posted By arief...
selamat pagi semua
selamat mengawali aktivitas

jangan lupa selalu membaca basmalah
:angel


tumben koe yahmene ws tangi rip :genit





====================================
jogging sik ah ngacir:
Page 5 of 101 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8