Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8
Total Views: 12642 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 96 of 101 | ‹ First  < 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 > 

sandalpink - 12/10/2012 11:21 PM
#1901

Quote:
Original Posted By operationflash
pingin ipun matabelo:
sugih duit brarti ki eek:


pancen nggenah nganggo old kang
hammer
sugih utang kang
cd
operationflash - 12/10/2012 11:22 PM
#1902

Quote:
Original Posted By sandalpink
ra mung ket wingi kang,
ket mbien
ra penak.e nganggo iPhone opo kang?

ra penake regane sing marai rapenak ngakaks

Quote:
Original Posted By sandalpink
pancen nggenah nganggo old kang
hammer
sugih utang kang
cd

ngrti ngno,ngpo nggo beta :capedes
sandalpink - 12/10/2012 11:24 PM
#1903

Quote:
Original Posted By operationflash
ra penake regane sing marai rapenak ngakaks


ngrti ngno,ngpo nggo beta :capedes


ojo mikir rego kang
kabeh yo ngerti nek regone semono
cd
maksude ki hp.ne penak pora?
karo nokiyem po anjorit kpie
ngakak

nganggo beta ben postinge nambah
malu

nganggo OLD malah banter bgt ki posting.e
operationflash - 12/10/2012 11:29 PM
#1904

Quote:
Original Posted By sandalpink
ojo mikir rego kang
kabeh yo ngerti nek regone semono
cd
maksude ki hp.ne penak pora?
karo nokiyem po anjorit kpie
ngakak

nganggo beta ben postinge nambah
malu

nganggo OLD malah banter bgt ki posting.e

yo penak,mergane larang,barang mewah
ngango ipun nek ng mall wis koyo bos2 besar cool:
tapi sakjek urip,ak rung tau duwe ipun :mewek

ipun lebih istimewa,mewah,,nek mslh sopwer gem pdo wae kok
tergantung kesenngan si,tpi wong kan milih android kebanyakn,rgane luih terjangkau tapi wis bso nganggo hp android apik D
sandalpink - 12/10/2012 11:32 PM
#1905

Quote:
Original Posted By operationflash
yo penak,mergane larang,barang mewah
ngango ipun nek ng mall wis koyo bos2 besar cool:
tapi sakjek urip,ak rung tau duwe ipun :mewek

ipun lebih istimewa,mewah,,nek mslh sopwer gem pdo wae kok
tergantung kesenngan si,tpi wong kan milih android kebanyakn,rgane luih terjangkau tapi wis bso nganggo hp android apik D


lha kae seng mbok dol nggone sopo kang?
cd
tak kiro malah nggonmu
operationflash - 12/10/2012 11:36 PM
#1906

Quote:
Original Posted By sandalpink
lha kae seng mbok dol nggone sopo kang?
cd
tak kiro malah nggonmu


ki wong radongan banget :dp
maksute tak nggo dwe ngakaks
kwi mah dagangan,nganggo sdno rongdno,bare kdol ngakaks

ngrti ipun5 rgne pirl eek:
10jtaan :dp
mnding nggo tku motor bso ditumpaki ngakaks
sandalpink - 12/10/2012 11:38 PM
#1907

Quote:
Original Posted By operationflash
ki wong radongan banget :dp
maksute tak nggo dwe ngakaks
kwi mah dagangan,nganggo sdno rongdno,bare kdol ngakaks

ngrti ipun5 rgne pirl eek:
10jtaan :dp
mnding nggo tku motor bso ditumpaki ngakaks


sori kang, rodo lola
ngakak
koe berarti sok dodolan ngono kui kang?
aku mbok golekke hp murah kang
iphone 5 skitar 11,5 kang
:thumbup
operationflash - 12/10/2012 11:39 PM
#1908

Quote:
Original Posted By sandalpink
sori kang, rodo lola
ngakak
koe berarti sok dodolan ngono kui kang?
aku mbok golekke hp murah kang
iphone 5 skitar 11,5 kang
:thumbup


aku mah oleh rgo 10jt luwih sitik p
kwi mah kelarangen ngakaks

golek layar gejrot wae D
sandalpink - 12/10/2012 11:44 PM
#1909

Quote:
Original Posted By operationflash
aku mah oleh rgo 10jt luwih sitik p
kwi mah kelarangen ngakaks

golek layar gejrot wae D


aku mbok golekke hp kang
lagek butuh hp ki, hp.ku rusak
seng murah hehe

weh, oleh murah tmen kang. pie kui carane? mesti BM
sandalpink - 12/10/2012 11:56 PM
#1910

weleh, nengndi ki kang erwing kok malah ngilang
cd
aku dw.an tunggu kene ki
cranbery - 13/10/2012 12:03 AM
#1911

Quote:
Original Posted By Yoer.Soer
sue jan ra nguot id iki lo genit:
-gimana kabar?


apik mbah
tak bubu sik yah :ngacir
yudha961 - 13/10/2012 12:36 AM
#1912

absen sik Paws:

adalah klenger bar ngepit tekan parangtritis :dp
ucenkembung - 13/10/2012 06:48 AM
#1913

Tak buka'e lawange.......
Ben njur do mlebu.............
๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8
operationflash - 13/10/2012 06:50 AM
#1914

sulamek pagi
ngupi sik men mripate ngejreng coffee:
mgko mbengi jatahe entuk kopi gratis pak caching ngakaks
rizky kiki - 13/10/2012 10:44 AM
#1915

Quote:
Original Posted By operationflash
sulamek pagi
ngupi sik men mripate ngejreng coffee:
mgko mbengi jatahe entuk kopi gratis pak caching ngakaks


wah jare bar ulang tahun ki
traktiran e dnk
sandalpink - 13/10/2012 01:46 PM
#1916

Quote:
Original Posted By yudha961
absen sik Paws:

adalah klenger bar ngepit tekan parangtritis :dp


weh, sampean hobi ngepit tho kang
:toast
aku sok meng kaliurang

selamat siang kedu, aku bali kampung purworejo tercinta
:cool
sandalpink - 13/10/2012 01:54 PM
#1917

Quote:
Original Posted By ucenkembung
Tak buka'e lawange.......
Ben njur do mlebu.............
๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8


mung mbukak thok kang, bar kui malah d tinggal lungo
hammer

Quote:
Original Posted By operationflash
sulamek pagi
ngupi sik men mripate ngejreng coffee:
mgko mbengi jatahe entuk kopi gratis pak caching ngakaks


koe mau mbengi maah ninggal aku turu ki kpie kang
cd
yudha961 - 13/10/2012 08:55 PM
#1918
sundul seks
Quote:
Original Posted By sandalpink
weh, sampean hobi ngepit tho kang
:toast
aku sok meng kaliurang

selamat siang kedu, aku bali kampung purworejo tercinta
:cool


ora hoby kok D

malah klenger kie awake bar pit2an hammer:
arief... - 13/10/2012 09:47 PM
#1919

uhuk
ayo merapat ke "warung galau" cacaban
ada yang baru lo
ngakak

spesaial grand opening

https://path.com/p/4fZyIc
sandalpink - 13/10/2012 09:49 PM
#1920

Quote:
Original Posted By yudha961
ora hoby kok D

malah klenger kie awake bar pit2an hammer:


ealah, tak kiro hobi pit2an ko kang
cd
liyane do malem mingguan ya
bingung:

Quote:
Original Posted By arief...
uhuk
ayo merapat ke "warung galau" cacaban
ada yang baru lo
ngakak

spesaial grand opening

https://path.com/p/4fZyIc


nang ngendi kui kang?
bingung
Page 96 of 101 | ‹ First  < 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 > 
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8