Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8
Total Views: 12642 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 98 of 101 | ‹ First  < 93 94 95 96 97 98 99 100 101 > 

Lance117 - 14/10/2012 10:21 PM
#1941

Quote:
Original Posted By ucenkembung
Alhamdulillah, mas ustadz KRENBERI wis entuk momongan.....
---
Mugi2 dados putri ingkang mituhu, miturut dumateng tiyang sepahipun. Migunani tumraping agami, nuso lan bongso. Amin.
----
asli lanang tenan saiki...........beer:


wahhh pak rt D
sugeng ndalu pak D
Quote:
Original Posted By sacrosact
xixixiix,.. wow melek an gun e mas sugeng matabelo:
-
ono acara opo gan kok melek an gun e mas geng

kapan nyusul mas :request



mas davidd D/
ono opo ki karo avane ngacir:
ucenkembung - 14/10/2012 10:47 PM
#1942

Quote:
Original Posted By sacrosact
xixixiix,.. wow melek an gun e mas sugeng matabelo:
-
ono acara opo gan kok melek an gun e mas geng


kapan nyusul mas :request

Blom brani mas......msh jomblo kok....o

Quote:
Original Posted By Lance117

wahhh pak rt D
sugeng ndalu pak D



mas davidd D/
ono opo ki karo avane ngacir:

Ndalu jg om.............o
shakehand
arie151106 - 14/10/2012 10:56 PM
#1943

Quote:
Original Posted By sandalpink
yowes koe nyumbang wae kang
malu
ngakak
walaupun jauh tetap bisa bersua (duite)

nek nyawer pas ketemu offline wae ngakak
Quote:
Original Posted By Lance117

selamat buat pak cranbery :selamat
semoga menjadi anak yang sholehah berbakti kepada orang tua D
-

selamat juga buat munyukalazz a.k.a Ghani yang ultah hari ini :selamat

weh akeh bancakan ketoke iki gan :genit:
Quote:
Original Posted By sacrosact
xixixiix,.. wow melek an gun e mas sugeng matabelo:
-
ono acara opo gan kok melek an gun e mas geng


kapan nyusul mas :request

kangen kangenan wae kkngakak
Quote:
Original Posted By ucenkembung
Alhamdulillah, mas ustadz KRENBERI wis entuk momongan.....
---
Mugi2 dados putri ingkang mituhu, miturut dumateng tiyang sepahipun. Migunani tumraping agami, nuso lan bongso. Amin.
----
asli lanang tenan saiki...........beer:


koyoke pernah ketemu id pean iki gan D
ucenkembung - 14/10/2012 10:59 PM
#1944

Quote:
Original Posted By arie151106
nek nyawer pas ketemu offline wae ngakak

weh akeh bancakan ketoke iki gan :genit:

kangen kangenan wae kkngakak


koyoke pernah ketemu id pean iki gan D


Iyo, inyong yo kayane tau ruh id pean.....D
Inyong mung dw id iki thok..........o
Nangdi2 yo nggo iki.............
arie151106 - 14/10/2012 11:05 PM
#1945

Quote:
Original Posted By ucenkembung
Iyo, inyong yo kayane tau ruh id pean.....D
Inyong mung dw id iki thok..........o
Nangdi2 yo nggo iki.............


nang sg gan ngakak

mbujuk iki nek mok id iki ae duwene ya shutup:
ucenkembung - 14/10/2012 11:09 PM
#1946

Quote:
Original Posted By arie151106
nang sg gan ngakak

mbujuk iki nek mok id iki ae duwene ya shutup:


Temenan kok.....
Sing liyane mbiyen muk silihan ae...........o
arie151106 - 14/10/2012 11:15 PM
#1947

Quote:
Original Posted By ucenkembung
Temenan kok.....
Sing liyane mbiyen muk silihan ae...........o


sek sring melu tuku tiket tha gan o

sgne we mati ngono :travel
ucenkembung - 15/10/2012 01:05 AM
#1948

Quote:
Original Posted By arie151106
sek sring melu tuku tiket tha gan o

sgne we mati ngono :travel


Mbiyen kang...........nggo iseng2,
iki ae nembe aktif meneh ng kaskus..........nohope:
operationflash - 15/10/2012 01:32 AM
#1949

nglilir gr2 adike tangi :dp
ono spo wae y bingung:
ucenkembung - 15/10/2012 07:10 AM
#1950

Quote:
Original Posted By operationflash
nglilir gr2 adike tangi :dp
ono spo wae y bingung:


Adhimu sing ndi...........????
-----
Ra percoyo nek iso tangi.............
๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8
yudha961 - 15/10/2012 07:22 AM
#1951

Quote:
Original Posted By operationflash
nglilir gr2 adike tangi :dp
ono spo wae y bingung:

emange adik mungilmu biso tangi po bingung
Quote:
Original Posted By ucenkembung
Adhimu sing ndi...........????
-----
Ra percoyo nek iso tangi.............
๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8


sugeng enjing pakcendols

sampun sarapan dereng pak ricebowl:
ucenkembung - 15/10/2012 07:24 AM
#1952

Quote:
Original Posted By yudha961
emange adik mungilmu biso tangi po bingung


sugeng enjing pakcendols

sampun sarapan dereng pak ricebowl:


Drg ngliwet je mas..........
Gek ngombe coffee: tubruk kie............D
arie151106 - 15/10/2012 09:02 AM
#1953

Quote:
Original Posted By ucenkembung
Mbiyen kang...........nggo iseng2,
iki ae nembe aktif meneh ng kaskus..........nohope:


wualah kang

berarti mari topo ya id iki :matabelo
guo_liang - 15/10/2012 10:18 AM
#1954

sugeng enjunk kedu o

wis ono sopo kiye bingung:
yomuzha69 - 15/10/2012 11:05 AM
#1955
ngebut'e jannn
Quote:
Original Posted By sandalpink
jarak kampus-kost mung 100meter kang
nek wajan bolic nyantol pora yoo
bingung


yen anyar seh jeh mayan yak'e.. yo jajalen sek to kang o

Mek Vagy Jelang Siank All sun:
Lance117 - 15/10/2012 05:01 PM
#1956


sugeng sore keduuu D
mlipir sek ah linux2:

sopo ngerti rame udan udan ngene rain:
hariskristianto - 15/10/2012 05:47 PM
#1957

Quote:
Original Posted By operationflash
nglilir gr2 adike tangi :dp
ono spo wae y bingung:


halo mas erwin maho jek galau kah? :afro:metal:
cranbery - 15/10/2012 06:28 PM
#1958

sugeng sonten kedu
enten sinten kemawon niki njih?
arief... - 15/10/2012 06:36 PM
#1959

Quote:
Original Posted By cranbery
sugeng sonten kedu
enten sinten kemawon niki njih?


sori cint
ini baru aja pulang sekolah
jadi gak bisa ikut ngepes bareng
:sorry
sandalpink - 15/10/2012 08:02 PM
#1960

selamat malam kedu,
gimana kabar penghuninya?
ono leh OL ra ki
cd
Page 98 of 101 | ‹ First  < 93 94 95 96 97 98 99 100 101 > 
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8