Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8
Total Views: 12642 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 99 of 101 | ‹ First  < 94 95 96 97 98 99 100 101 > 

Lance117 - 15/10/2012 08:06 PM
#1961

Quote:
Original Posted By sandalpink
selamat malam kedu,
gimana kabar penghuninya?
ono leh OL ra ki
cd



yooo tak kancani p
penghunine gek do ngepes koyone D
cranbery - 15/10/2012 08:28 PM
#1962

Quote:
Original Posted By arief...
sori cint
ini baru aja pulang sekolah
jadi gak bisa ikut ngepes bareng
:sorry


nge pes di mana kakakak?
saiki po?
ucenkembung - 15/10/2012 08:54 PM
#1963

Quote:
Original Posted By cranbery
nge pes di mana kakakak?
saiki po?


Selamat yo mas ustadz..........
Wis dw momongan.............
๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8
sandalpink - 15/10/2012 09:04 PM
#1964

Quote:
Original Posted By Lance117

yooo tak kancani p
penghunine gek do ngepes koyone D


weleh, ngePES nengndi kang?
aku kok ra d jak ya?
cd
ucenkembung - 16/10/2012 07:41 AM
#1965

Sundul seks esuk2.........
-----
sudul ro hura yo hura ono kacek'e................nohope:
operationflash - 16/10/2012 09:19 AM
#1966

Quote:
Original Posted By ucenkembung
Sundul seks esuk2.........
-----
sudul ro hura yo hura ono kacek'e................nohope:


ngerti ra ono kaceke ngpo di sundu :dp
alibi +1 ngakaks

ngacir:
operationflash - 16/10/2012 09:21 AM
#1967

Quote:
Original Posted By ucenkembung
Sundul seks esuk2.........
-----
sudul ro hura yo hura ono kacek'e................nohope:


ngerti ra ono kaceke ngpo di sundu :dp
alibi +1 ngakaks

ngacir:
ucenkembung - 16/10/2012 09:36 AM
#1968

Quote:
Original Posted By operationflash
ngerti ra ono kaceke ngpo di sundu :dp
alibi +1 ngakaks

ngacir:


Quote:
Original Posted By operationflash
ngerti ra ono kaceke ngpo di sundu :dp
alibi +1 ngakaks

ngacir:


Timbang pean malah tusbol.........ehh dobols..........๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8





DPeace:
guo_liang - 16/10/2012 09:52 AM
#1969

sugeng enjunk kedu o

numpang lingguh wae linux2:
arief... - 16/10/2012 12:43 PM
#1970

uhuk
selamat siang
:travel
sandalpink - 16/10/2012 04:36 PM
#1971

ayo, sopo seng meh BarCen mbek aku
:cool
timpuk duluan, ane timpuk ente
+1 thok tp hehe
malu

sugeng sonten kedu
operationflash - 16/10/2012 05:21 PM
#1972

sugeng sonten D
ana sapa bae kiyelah jan,sepine ra umum nohope:
sacrosact - 16/10/2012 05:46 PM
#1973

Quote:
Original Posted By operationflash
sugeng sonten D
ana sapa bae kiyelah jan,sepine ra umum nohope:


rame no tala o
gen rame genit:
Lance117 - 16/10/2012 06:01 PM
#1974


sugeng sore keduu D



Quote:
Original Posted By operationflash
sugeng sonten D
ana sapa bae kiyelah jan,sepine ra umum nohope:


Quote:
Original Posted By sacrosact
rame no tala o
gen rame genit:


Quote:
Original Posted By sandalpink
ayo, sopo seng meh BarCen mbek aku
:cool
timpuk duluan, ane timpuk ente
+1 thok tp hehe
malu

sugeng sonten kedu


kuot kabeh sing ono D
ehh aku meh takoonn, ekonomi managemen sing dipelajari opo si? malu:
G.O.O.G.L.E - 16/10/2012 09:53 PM
#1975

pengunine wis nyar kabeh malu:


do ra kenal mesti karo aku malu:
Lance117 - 16/10/2012 09:54 PM
#1976

Quote:
Original Posted By G.O.O.G.L.E
pengunine wis nyar kabeh malu:


do ra kenal mesti karo aku malu:



widih sesepuh matabelo:
kula mbten kenal o
salken riyin D soni shakehand
sandalpink - 16/10/2012 10:38 PM
#1977

Quote:
Original Posted By Lance117

sugeng sore keduu D


kuot kabeh sing ono D
ehh aku meh takoonn, ekonomi managemen sing dipelajari opo si? malu:


seng d pelajari ki kpie dadi manajer yang baik, efekrif dan efisien
ngerti bedane efektif mbek efisien ra kang?
malu
aku yo rodok lali2
ngakak

njuk belajar nggarap sesuatu nganggo ukuran. pokoke ngono2 kui lah
yudha961 - 16/10/2012 11:29 PM
#1978

Quote:
Original Posted By G.O.O.G.L.E
pengunine wis nyar kabeh malu:


do ra kenal mesti karo aku malu:


tumben koe mentungul ngakaks

yo sukurlah nek sik biso postil ngakaks
operationflash - 17/10/2012 07:33 AM
#1979

sugeng enjing
monggo sami ngunjuk kopi,lajeng monggo sami sare melih ngakaks
Yoer.Soer - 17/10/2012 08:03 AM
#1980

suwe ora postil isuk2 malu:
kangen juragan kopi pak ret genit:
-
(utange mbiyen rung disaur yakhammer: o)
Page 99 of 101 | ‹ First  < 94 95 96 97 98 99 100 101 > 
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8