Karesidenan Kediri
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ( share & all about ) NGANJUK - Part 2
Total Views: 3865 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 5 of 28 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›

ervan_fahren - 24/09/2012 12:06 PM
#81

@indef
huahuahua...
lah gag entuk uncalan2 cendol ko gath wingi lan wingi2nane tah kang??
aku kae nate entuk 50,
nyooh ke tak uncali
isze - 24/09/2012 12:21 PM
#82

salmek all
enek sp ae ki sing sik mangkal?




Paws:Paws:Paws:Paws:Paws:
arieswd - 24/09/2012 12:25 PM
#83

Quote:
Original Posted By ind3ff
tutup page 4 dhiseks shakehand2

dino senin...
hari yg membosankan,, capedes wayahE sik prei kuduNe \(
cendolku sik 22 ae,, gak eneng sing pengin meneh_i aq ta..??cendolb


iyo masgan bener banget senin itu membosankan tapi aku lagi cuti iki wuenak tenan leyeh2 nang umah ngakak
isze - 24/09/2012 02:00 PM
#84

Quote:
Original Posted By arieswd
iyo masgan bener banget senin itu membosankan tapi aku lagi cuti iki wuenak tenan leyeh2 nang umah ngakak


waah nek bos ky sampean kapan ae iso cuti pakpuhmalu:
pakpuh, duwe kenalan cewek ayu single anak tunggale wong sugih ga?
ind3ff - 24/09/2012 03:38 PM
#85

Quote:
Original Posted By ervan_fahren
@indef
huahuahua...
lah gag entuk uncalan2 cendol ko gath wingi lan wingi2nane tah kang??
aku kae nate entuk 50,
nyooh ke tak uncali

ora oleh blas mung,, donat tok \(
okeh suwunh yow D
Quote:
Original Posted By isze
salmek all
enek sp ae ki sing sik mangkal?




Paws:Paws:Paws:Paws:Paws:

seeppp suwun cendolE cendolb kapan2 es degan po es teh yow ngakaks
Quote:
Original Posted By arieswd
iyo masgan bener banget senin itu membosankan tapi aku lagi cuti iki wuenak tenan leyeh2 nang umah ngakak

beh cuti,, penakE \(
sing penak ncen usaha dewe,, yen kesel turu siks ngakaks hammers
dhinendrakaskus - 24/09/2012 06:18 PM
#86

Quote:
Original Posted By arieswd
woalah ngunu ta D maksute.. mangkane ndang dikebut nek posting mosok aku wes ISO dirimu jik kaskus holic ae ngakak


ngaskus iku santai wae...
sing penting BATAKU NDI batas

Quote:
Original Posted By isze
( share & all about ) NGANJUK - Part 2
nais ingpoh gan
keep posting ya








mlayu sek sakdurunge disunat TS engacir:


JUNKER!!!!!
SERBU army:
exclamati DhinendraKaskus Was Here exclamati
( share & all about ) NGANJUK - Part 2
isze - 24/09/2012 06:27 PM
#87

Quote:
Original Posted By ind3ff

seeppp suwun cendolE cendolb kapan2 es degan po es teh yow ngakaks


sego padang om.. piye?
santai aja, parkir sing mbayar aq wae lahD

Quote:
Original Posted By dhinendrakaskus

JUNKER!!!!!
SERBU army:


ampun gays\(
cuma bercanda kok\(
aq masih pengen kentut normal gays\(

ngacir:
dhinendrakaskus - 24/09/2012 06:33 PM
#88

Quote:
Original Posted By isze

ampun gays\(
cuma bercanda kok\(
aq masih pengen kentut normal gays\(

ngacir:


lah...lak kentut gak normal piye hammer:

Quote:
Original Posted By isze
sego padang om.. piye?
santai aja, parkir sing mbayar aq wae lahDngacir:


aku melok bayar parkir ngakak

Mampir Ke Thread ane ya gan D

exclamati DhinendraKaskus Was Here exclamati
( share & all about ) NGANJUK - Part 2
arieswd - 24/09/2012 06:47 PM
#89

Quote:
Original Posted By isze
waah nek bos ky sampean kapan ae iso cuti pakpuhmalu:
pakpuh, duwe kenalan cewek ayu single anak tunggale wong sugih ga?

wkwkwkwk ngakak bos opo to, aku mbabu iki D . lapo masgan arep golek bojo to malus
Quote:
Original Posted By ind3ff
ora oleh blas mung,, donat tok \(
okeh suwunh yow D

seeppp suwun cendolE cendolb kapan2 es degan po es teh yow ngakaks

beh cuti,, penakE \(
sing penak ncen usaha dewe,, yen kesel turu siks ngakaks hammers

tenan kui masgan \( tapi usaha butuh modal ngakak tak milu wong sik ae aku
Quote:
Original Posted By dhinendrakaskus
ngaskus iku santai wae...
sing penting BATAKU NDI batas


JUNKER!!!!!
SERBU army:
exclamati DhinendraKaskus Was Here exclamati
( share & all about ) NGANJUK - Part 2


ngkosik to Le jik ngantri iki cendole \(
arieswd - 24/09/2012 07:52 PM
#90

sepi...sepi :ngacir podo nang endi kabeh iki wong2 woiiiiiii :dp
ervan_fahren - 24/09/2012 08:48 PM
#91

@ariswd
lagi akehh garapan pakdhe....
pusiang kihh.. golek ruko cilik2an ndk jogja ra pethuk2..
arieswd - 24/09/2012 10:40 PM
#92

Quote:
Original Posted By ervan_fahren
@ariswd
lagi akehh garapan pakdhe....
pusiang kihh.. golek ruko cilik2an ndk jogja ra pethuk2..


emang arep bukak usaha opo tole ngakak wes bosen jadi artis to :cool
ervan_fahren - 25/09/2012 12:23 AM
#93

biasaaaa.....
GalauPreneur (judul bukuku sing insyAllah terbit 4thn lagi)

buka warung sego pecel ndk jogja..
lak ruh nu ndk jogja ki ra enek singg ueenaakk segopecele.
hhuufftt
arieswd - 25/09/2012 07:26 AM
#94

Quote:
Original Posted By ervan_fahren
biasaaaa.....
GalauPreneur (judul bukuku sing insyAllah terbit 4thn lagi)

buka warung sego pecel ndk jogja..
lak ruh nu ndk jogja ki ra enek singg ueenaakk segopecele.
hhuufftt


wkkwkwkw ngakak lidah gak bisa bohong ya p ,enak kui yo pecele wong nganjuk
isze - 25/09/2012 08:13 AM
#95

pagi gayskissing:kissing:kissing:
udah pada sarapan belum eeaaaa?kissing:kissing:kissing:

Quote:
Original Posted By dhinendrakaskus
lah...lak kentut gak normal piye hammer:



aku melok bayar parkir ngakak


aq yo ra ngerti puhtakuts
rung tau ditusbol garai aqtakuts

ojo melu bayar parkir..
ngko sing njogo pedah motore sopo ho?

Quote:
Original Posted By arieswd
wkwkwkwk ngakak bos opo to, aku mbabu iki D . lapo masgan arep golek bojo to malus


bojo q wes limo dewe ketambahan siji aq ra leren pakpuhmalu:

Quote:
Original Posted By ervan_fahren

buka warung sego pecel ndk jogja..
lak ruh nu ndk jogja ki ra enek singg ueenaakk segopecele.
hhuufftt


rica2 guk ae puhrecsel
ben menyakinkan, ditulisi halal muirecsel
ind3ff - 25/09/2012 10:01 AM
#96

Quote:
Original Posted By isze
sego padang om.. piye?
santai aja, parkir sing mbayar aq wae lahD

sego padang meh mbeh ndina \(
secara mertuo wong sumatra D
Quote:
Original Posted By arieswd

tenan kui masgan \( tapi usaha butuh modal ngakak tak milu wong sik ae aku
(

modal itu ada 2,, 1: finansial, 2:tekad. sing penting nduwe tekad sik lan awak sehat iku wes cukup dadi modal sing paling luarang :2thumbup
super sekaliiii ngakaks
Quote:
Original Posted By ervan_fahren
biasaaaa.....
GalauPreneur (judul bukuku sing insyAllah terbit 4thn lagi)

buka warung sego pecel ndk jogja..
lak ruh nu ndk jogja ki ra enek singg ueenaakk segopecele.
hhuufftt

sip wes,, ndang bukak,, sing ngedoli kudu sing ayu ojo :genit
isze - 25/09/2012 11:32 AM
#97

Quote:
Original Posted By ind3ff
sego padang meh mbeh ndina \(
secara mertuo wong sumatra D


oo..
cah melayu manis2 ga om?

If you like, you can add a score for this thread.
ind3ff - 25/09/2012 01:08 PM
#98

Quote:
Original Posted By isze
oo..
cah melayu manis2 ga om?

If you like, you can add a score for this thread.


nyapo melayu2..??___________ngacir: kesel ohk ngakaks
manis diwenehi gulo p
isze - 25/09/2012 04:53 PM
#99

Quote:
Original Posted By ind3ff
nyapo melayu2..??___________ngacir: kesel ohk ngakaks
manis diwenehi gulo p


wooo..
wong tuek ditakoni cah cilik imut jawabane kok nglanturmad:
tak kandakne adek q lho we ngko ommad:
ngacir:
arieswd - 25/09/2012 05:32 PM
#100

Quote:
Original Posted By isze


bojo q wes limo dewe ketambahan siji aq ra leren pakpuhmalu:



glanihhh masgan bojomu akehmen ngakak peh peneruse seh ijup iki D
Quote:
Original Posted By ind3ff


modal itu ada 2,, 1: finansial, 2:tekad. sing penting nduwe tekad sik lan awak sehat iku wes cukup dadi modal sing paling luarang :2thumbup
super sekaliiii ngakaks


wooo ngunu ta masgan bingung
Quote:
Original Posted By isze
wooo..
wong tuek ditakoni cah cilik imut jawabane kok nglanturmad:
tak kandakne adek q lho we ngko ommad:
ngacir:

cah cilik kok bojone 5 p opone wi seng cilik
Page 5 of 28 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ( share & all about ) NGANJUK - Part 2