Yogyakarta
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Yogyakarta > Tongkrongan Sesi Curhat (Tema: Persiapan Menempuh Hidup Baru)
Total Views: 10230 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 8 of 83 | ‹ First  < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >  Last ›

mrjack - 27/09/2012 06:27 PM
#141

masa depan siapa yang tau arahnya kemana, tapi setidaknya ketika masa depan itu pasti, bukan besok dan besoknya nanti tapi tentukan hari ini juga bagaimana alurnya o
LadyOfSorrows - 27/09/2012 06:31 PM
#142

Quote:
Original Posted By heermaanth
Mari kita tentukan masa depan kita sebagai wujud meraih masa depan yang bahagia. \)

Tidak harus bermimpi tidak harus berharap akan tetapi bekerja keras dan berusaha adalah wujud konsistensi kita terhadap diri kita agar kita menjadi seseorang mampu meraih kesuksesan.
Sukses bukanlah materi tapi sukses adalah hasil positif dari apa yang kita lakukan dan kerjakan. :thumbup

Mari bersama sama menjadikan bangsa indonesia ini menjadi bangsa yang makmur, adil, dan beradap. iloveindonesia


Quote:
Original Posted By heermaanth
Sudah hampir 6 tahun saya belajar psikolog secara otodidak D


wogh..:matabelo

jos tenan mas dirimu :matabelo

aq gur 4 taun e D
kudu berguru karo kw ki :matabelo

Quote:
Original Posted By igoor
opo perlu tak beri suntikan semangat wowcantik


ga suka disuntik \(

Quote:
Original Posted By raraqyut


yup .. nek diniati apik insyaallah hasile yo apik .. D

marvelan sik .. ngacir:


niate apik tp usahane thumbdown: yo hasile ketoke ora apik yak hammer:

Quote:
Original Posted By alund
sante, belum waktunya army:

nek aku kurang putih sithik za cool:
gari mutihke njuk mesti nggantheng tenan aku cool:
njuk dengan gampang mencapai masa depan cool:


nek kowe gur kurang madyang sithik kok o


sing ra gampang ki le nggawe kw putih kui ::bookmarks

Quote:
Original Posted By mrjack
masa depan siapa yang tau arahnya kemana, tapi setidaknya ketika masa depan itu pasti, bukan besok dan besoknya nanti tapi tentukan hari ini juga bagaimana alurnya o


manusia berusaha, tuhan yg berkehendak iloveindonesias
igoor - 27/09/2012 06:32 PM
#143

Quote:
Original Posted By LadyOfSorrows
wogh..:matabelo

jos tenan mas dirimu :matabelo

aq gur 4 taun e D
kudu berguru karo kw ki :matabelo



ga suka disuntik \(



niate apik tp usahane thumbdown: yo hasile ketoke ora apik yak hammer:



sing ra gampang ki le nggawe kw putih kui ::bookmarks



manusia berusaha, tuhan yg berkehendak iloveindonesias
podo neknu mbak o
mrjack - 27/09/2012 06:38 PM
#144

Quote:
Original Posted By LadyOfSorrows
wogh..:matabelo

jos tenan mas dirimu :matabelo

aq gur 4 taun e D
kudu berguru karo kw ki :matabelo



ga suka disuntik \(



niate apik tp usahane thumbdown: yo hasile ketoke ora apik yak hammer:



sing ra gampang ki le nggawe kw putih kui ::bookmarks



manusia berusaha, tuhan yg berkehendak iloveindonesias


he eh memang manusia itu yang berusaha, Tuhan yang berkehendak ,

tapi apa usaha manusia itu?

mungkin yang dimaksud adalah berusaha agar alurnya tidak melenceng jauh dengan cara menentukan point point dalam setiap langkah yang diambil dengan beberapa pertimbangan yang sekiranya sedikit resiko dalam gagal meraih masa depan ;)
LadyOfSorrows - 27/09/2012 06:43 PM
#145

Quote:
Original Posted By igoor
podo neknu mbak o


ra seneng disuntik, senenge nyuntik hammer:

Quote:
Original Posted By mrjack
he eh memang manusia itu yang berusaha, Tuhan yang berkehendak ,

tapi apa usaha manusia itu?

mungkin yang adalah berusaha agar alurnya tidak melenceng jauh dengan cara menentukan point point dalam setiap langkah yang diambil dengan beberapa pertimbangan yang sekiranya sedikit resiko dalam gagal meraih masa depan ;)


wah, bahasane abot kk \(
ra iso bales e, ra pinter merangkai kata2 e aq malu




========================================================

nyambi nonton film rekomendasine mas reza, Pengabdi Setan linux2:
heermaanth - 27/09/2012 06:44 PM
#146

Quote:
Original Posted By LadyOfSorrows
wogh..:matabelo

jos tenan mas dirimu :matabelo

aq gur 4 taun e D
kudu berguru karo kw ki :matabelo



ga suka disuntik \(



niate apik tp usahane thumbdown: yo hasile ketoke ora apik yak hammer:



sing ra gampang ki le nggawe kw putih kui ::bookmarks



manusia berusaha, tuhan yg berkehendak iloveindonesias


Belajar tidak harus membaca teks dan menguraikannya to mbak \)
Terkadang manusia juga banyak salahnya mbak, makanya kita melakukan kesalahan karena sebagai pelajaran buat kita. D

Jadi tua itu pasti, jadi dewasa adalah pilihan. Masa depan kalo bukan kita yang menentukan sopo meneh D
mrjack - 27/09/2012 06:52 PM
#147

Quote:
Original Posted By LadyOfSorrows
ra seneng disuntik, senenge nyuntik hammer:



wah, bahasane abot kk \(
ra iso bales e, ra pinter merangkai kata2 e aq malu




========================================================

nyambi nonton film rekomendasine mas reza, Pengabdi Setan linux2:

intinya berhati hatilah tiap jalan yang kita tempuh buat menentukan masa depan ;)

wes tau ndelok iki rung film indonesia :
-skandal
-tebus
-i know what you did on facebook
-surat kecil untuk tuhan
-tanda tanya
-pulau hantu 3 ngakaks

Quote:
Original Posted By heermaanth
Belajar tidak harus membaca teks dan menguraikannya to mbak \)
Terkadang manusia juga banyak salahnya mbak, makanya kita melakukan kesalahan karena sebagai pelajaran buat kita. D

Jadi tua itu pasti, jadi dewasa adalah pilihan. Masa depan kalo bukan kita yang menentukan sopo meneh D


setiap pelajaran yang diambil tentu kapasitas setiap orang berbeda,
makanya diperlukan sebuah kedewasaan buat mengambil sikap

kalau kata mas yang bilang dewasa itu pilihan dan tua itu pasti tapi dewasa itu juga tidak lepas dari kata seberapa tua kita ;)
LadyOfSorrows - 27/09/2012 06:54 PM
#148

Quote:
Original Posted By heermaanth
Belajar tidak harus membaca teks dan menguraikannya to mbak \)
Terkadang manusia juga banyak salahnya mbak, makanya kita melakukan kesalahan karena sebagai pelajaran buat kita. D

Jadi tua itu pasti, jadi dewasa adalah pilihan. Masa depan kalo bukan kita yang menentukan sopo meneh D


Quote:
Original Posted By mrjack
intinya berhati hatilah tiap jalan yang kita tempuh buat menentukan masa depan ;)

wes tau ndelok iki rung film indonesia :
-skandal
-tebus
-i know what you did on facebook
-surat kecil untuk tuhan
-tanda tanya
-pulau hantu 3 ngakaks



setiap pelajaran yang diambil tentu kapasitas setiap orang berbeda,
makanya diperlukan sebuah kedewasaan buat mengambil sikap

kalau kata mas yang bilang dewasa itu pilihan dan tua itu pasti tapi dewasa itu juga tidak lepas dari kata seberapa tua kita ;)


kalian cocok iki nek diskusi D
mantab D


aq ra tau nonton pilm indo hammer:
sing tok sebut rung ono le tak tonton blas hammer:
tp nek sing surat kecil utk tuhan aq wes moco novel e ket mbiyen
mrjack - 27/09/2012 07:00 PM
#149

Quote:
Original Posted By LadyOfSorrows
kalian cocok iki nek diskusi D
mantab D


aq ra tau nonton pilm indo hammer:
sing tok sebut rung ono le tak tonton blas hammer:
tp nek sing surat kecil utk tuhan aq wes moco novel e ket mbiyen


he8x..

nonton wae kecuali pulau hantu 3 apik tenan..

ada banyak makna yang diambil dari kisah film surat kecil untuk Tuhan ya..

kae ceritane gak jauh beda sama anak smp n 1 tirtonirmolo mbiyen nganti mlebu koran pas jaman smp ku, gak tau kui kisah e diambil dari cah kui opo bedo uwong tapi berasa dejavu nek ndelok film kui karo kisah cah smp n 1 tirtonirmolo mbiyen hammer:

engko tak diskusi meneh, lanjut shalat sik ngacir:
LadyOfSorrows - 27/09/2012 07:03 PM
#150

Quote:
Original Posted By mrjack
he8x..

nonton wae kecuali pulau hantu 3 apik tenan..

ada banyak makna yang diambil dari kisah film surat kecil untuk Tuhan ya..

kae ceritane gak jauh beda sama anak smp n 1 tirtonirmolo mbiyen nganti mlebu koran pas jaman smp ku, gak tau kui kisah e diambil dari cah kui opo bedo uwong tapi berasa dejavu nek ndelok film kui karo kisah cah smp n 1 tirtonirmolo mbiyen hammer:

engko tak diskusi meneh, lanjut shalat sik ngacir:


emg piye kui le kisah e cah tirtonirmolo matabelo:
isih kelingan yak kw hammer:


lanjut sesuk esuk meneh yak, tak ngrampungke le nonton sik ngacir:
gothed - 27/09/2012 08:31 PM
#151

curhat... \(

aku merindukan OLD kaskus \(
alund - 27/09/2012 08:35 PM
#152

Quote:
Original Posted By gothed
curhat... \(

aku merindukan OLD kaskus \(


ho;'oh ki \(
masa depan suram banget kaskus berat gini \(
wis le mbukak nggo nebook, koneksine lemot neh mad:
mrjack - 27/09/2012 08:43 PM
#153

Quote:
Original Posted By LadyOfSorrows


emg piye kui le kisah e cah tirtonirmolo matabelo:
isih kelingan yak kw hammer:


lanjut sesuk esuk meneh yak, tak ngrampungke le nonton sik ngacir:

Quote:
Original Posted By LadyOfSorrows
emg piye kui le kisah e cah tirtonirmolo matabelo:
isih kelingan yak kw hammer:


lanjut sesuk esuk meneh yak, tak ngrampungke le nonton sik ngacir:


coba baca halaman belakang kisah e diambil dari kisah mana..

nek sak ngerti ku mbiyen seng gempar ya iku,
tapi seng cah tirto karena kanca ku ndusun pancen akeh seng sekolah kono (kakak kelas e cewek mau) jadi banyak informasi,
bocah e ayu pancen duwe pacar juga pas kui tapi aku gak reti sampai mas e seneng balapan motor atau dari keluarga broken home, tapi emang itu anak dari keluarga yang cukup mampu..
lali aku wes pernah gawe trit e rung ya hammer:

Quote:
masa depan..
mungkin sekarang hanya sebuah angan..
tak lebih hanya sebuah impian..
tapi kita punya cita buat menentukan..
sebuah kedewasaan..
lewat mana kita tempuh dalam sebuah perjalanan..


rose:
Quote:
Original Posted By gothed
curhat... \(

aku merindukan OLD kaskus \(


emang dah gak bisa balik ya? aku pake livebeta terus kok dari kemarin ngakak
_gie_ - 27/09/2012 08:49 PM
#154

bahagia adalah jalan menuju kesuksesan D
iki jare dosenku ndisik tak eling eling nganti saiki D
antituhan - 27/09/2012 08:49 PM
#155

do apik2 iks tulisane D
dadi isin dewe aku malu:malu:
real life'e sukses banget mesti thumbup:thumbup:
mrjack - 27/09/2012 09:06 PM
#156

Quote:
Original Posted By _gie_
bahagia adalah jalan menuju kesuksesan D
iki jare dosenku ndisik tak eling eling nganti saiki D


mantab kui gi..
Quote:
Original Posted By antituhan
do apik2 iks tulisane D
dadi isin dewe aku malu:malu:
real life'e sukses banget mesti thumbup:thumbup:


sukses dong D

kan nek dunmay ki nggo menumpahkan sesuatu seng gak iso di ungkapno neng dunia real o
_gie_ - 27/09/2012 09:10 PM
#157

Quote:
Original Posted By antituhan
do apik2 iks tulisane D
dadi isin dewe aku malu:malu:
real life'e sukses banget mesti thumbup:thumbup:


aku durung sukses kak \(

Quote:
Original Posted By mrjack
mantab kui gi..



sukses dong D

kan nek dunmay ki nggo menumpahkan sesuatu seng gak iso di ungkapno neng dunia real o


he eh D
saiki ngono lagi ngerti maksude D
viendetta - 27/09/2012 09:15 PM
#158

Quote:
Original Posted By seket
@viendeta
jadi teringat kalo ego pengen selingkuh atau ngerasa bosanD
yah persiapan ajalahD
be ready for the worstD
hidup tak seindah cocot maria tegung


ojo pisan2 wani ah ne wis nikah. dosane iku lho mas...
always, but i have to fight first. i won't giving up my 5ys with him only for a slut. euuwww...

Quote:
Original Posted By bukanbiru
orak iso kewaca isi gmailmu berbusa:
nek main hati kan ibarat cinta kau dan dia, cintane mendua
orak bener, kudu dilurusne
nek tak delok ket biyen kalian kie podo podo ra tegase shutup:
kurang idealis kabeh
waneni wae, sby kae yo diatur bojone kok, obama kae juga, bang tigor yo iyo berbusa:
nek kowe contone le membiarkan tuku bakso kui think:
nek dn le ngerespon cewek liyo
koyo ra serius meh ngopo kedepane kalian kie
ojo mung ngerepne sik lanang sik kudu merubah sikap
koe juga phin, tegasin wae, labrak nek perlu think:
sampeyan jane nduwe potensi cadas kok iloveindonesias
iso mengendalikan dn ne gelem merevolusi pola pikir & sikap
nek deen, angel diharapne kui ketegasane,
koyo ra nduwe tujuan meh digawa nengndi uripe mengko
luwih parah seko aku mbiyen kui berbusa:

oiyo, nek iso diisolir ojo nganti melibatkan keluarga ndisik
ujung ujunge banyak kepala banyak masukan sik kadang ora berimbang
tur kontradiktif ro realita, tur memaksakan pendapate dewe dewe.
malah nambah mumet dewe mengko think:

intine : nek menurutku, ajak bicara nenggon sik rodo sepi,
nek ribut ribut ben ra okeh sik reti think:
ngomong kamu pengenne piye
kana kudu piye
rasah kei pilihan liyo
nek kana ra setuju yo break ndisik ae phin,
sesasi po rong sasi, men dn sadar neng hubungan kui koe yo nduwe hak
ra selalu dadi sik kudu ngalah & minta dicintai think:
kui demi masa depanmu phin **ben ra OOT
naturalisasi tema ngacir:


ha pie arep ngatur, wong aq kakean takon dn nandi wae dn gerah njuk dadi ngene iki. salahe dn adlh, dn crito mslh kami ro wong wedok kui. ha wong ne gek bunek, ono sing ngei prhatian sitik, like it or not they would easily enchanted!! tho they know it is not right, they'll go for it. fuck with family, people said, as long as they get their 'fake happiness' they'll break that wall.

aq ki tau kelangan dn, dadi neng kene bukane aq ngei dn kebebasan ge 'jajan baso'. totally not, buddy. hanya ono chance seko syaiton bagi mrka utk nglakoni iki kabeh.

like i said, aq arep perjuangke iki kabeh sik. eman2 perjuanganku slma iki ng klrg ne ming semono ae nyerah. scra hukum emg aq menang, scra hati, so far, kalah entek2an... *sob

aq ki mau message fb wedoke kui yoh. tak jak ktmuan. halah cepethe ki lho. wedi. ra wani nemoni aq. mbok moro rene omah ne emg segitu gede rasane dn ro bojoku. ha dbls ae orak. mlah ming marmos!!!


iki scr tdk lgsg melibatkan wong lio krna kenale seko wong lio.
dan his daddy, my dad in law, ga suka sm apa yg skg menimpa kami. he'll get this problem over. jane bpke dn g glm aq ngrt soale samar ne aq loro. lha awakq wes soyo entek ki. ra seksi koyo semongko meneh p

dn mau wes tak coba ajak. mung meneng wae. *cembreeeeeeeeeeeee...
iki saiki wonge lungo meneh. ratau nang omah je nak bengi ki *nangismadeptembok
curigane seh dpetuk karo si geje kae wong motore dn ng omah...

eh mksdmu break sing pie? pisah omah?? ha nek mgko tmbh cedak mrkane pie?? :mewek

so, ne temane masa depan,, ramalanku gek surem. semoga masa depan ku iso cerah meneh. kami iso noto meneh seko awal meskipun ibarate gelas pecah kudu ditoto meneh seko kepingan paling kecil. pancen 5th awal pernikahan ki surem
jomblo.sejati - 27/09/2012 09:28 PM
#159

jomblo itu bukan takdir, jomblo itu pilihan..malu:
mrjack - 27/09/2012 09:38 PM
#160

Quote:
Original Posted By _gie_


aku durung sukses kak \(



he eh D
saiki ngono lagi ngerti maksude D


nek aku kudu ngerti apa tujuanku neng masa depan o
yo ikhtiar wae sekpenting ora kebablasan dengan paham yang terlalu idealis o
Quote:
Original Posted By viendetta


ojo pisan2 wani ah ne wis nikah. dosane iku lho mas...
always, but i have to fight first. i won't giving up my 5ys with him only for a slut. euuwww...



ha pie arep ngatur, wong aq kakean takon dn nandi wae dn gerah njuk dadi ngene iki. salahe dn adlh, dn crito mslh kami ro wong wedok kui. ha wong ne gek bunek, ono sing ngei prhatian sitik, like it or not they would easily enchanted!! tho they know it is not right, they'll go for it. fuck with family, people said, as long as they get their 'fake happiness' they'll break that wall.

aq ki tau kelangan dn, dadi neng kene bukane aq ngei dn kebebasan ge 'jajan baso'. totally not, buddy. hanya ono chance seko syaiton bagi mrka utk nglakoni iki kabeh.

like i said, aq arep perjuangke iki kabeh sik. eman2 perjuanganku slma iki ng klrg ne ming semono ae nyerah. scra hukum emg aq menang, scra hati, so far, kalah entek2an... *sob

aq ki mau message fb wedoke kui yoh. tak jak ktmuan. halah cepethe ki lho. wedi. ra wani nemoni aq. mbok moro rene omah ne emg segitu gede rasane dn ro bojoku. ha dbls ae orak. mlah ming marmos!!!


iki scr tdk lgsg melibatkan wong lio krna kenale seko wong lio.
dan his daddy, my dad in law, ga suka sm apa yg skg menimpa kami. he'll get this problem over. jane bpke dn g glm aq ngrt soale samar ne aq loro. lha awakq wes soyo entek ki. ra seksi koyo semongko meneh p

dn mau wes tak coba ajak. mung meneng wae. *cembreeeeeeeeeeeee...
iki saiki wonge lungo meneh. ratau nang omah je nak bengi ki *nangismadeptembok
curigane seh dpetuk karo si geje kae wong motore dn ng omah...

eh mksdmu break sing pie? pisah omah?? ha nek mgko tmbh cedak mrkane pie?? :mewek

so, ne temane masa depan,, ramalanku gek surem. semoga masa depan ku iso cerah meneh. kami iso noto meneh seko awal meskipun ibarate gelas pecah kudu ditoto meneh seko kepingan paling kecil. pancen 5th awal pernikahan ki surem


cuma bisa bilang sabar.. karena roda selalu berputar..
mungkin dengan mengenang masa indah pacaran bisa membangkitkan lagi romantisme di masa lalu.. dan mungkin bisa berpengaruh untuk masa depan
Page 8 of 83 | ‹ First  < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Yogyakarta > Tongkrongan Sesi Curhat (Tema: Persiapan Menempuh Hidup Baru)