Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄۞ [New] Kaskuser Regional Sidoarjo a.K.a KRS [PRIME ID ONLY] ۞► - Part 7
Total Views: 13640 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 46 of 127 | ‹ First  < 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 >  Last ›

arie151106 - 03/10/2012 07:31 PM
#901

Quote:
Original Posted By fikriRF
sinten niki malu:

engge gan , ono kecelakaan

pupu sikil.le mbelah dadi 2 takuts

ketok jeru.ane takuts


walah pupune kelindesberdukas

lanang tha wedok kui

gawe sepedah opoeek:

kudu ati2 pancen nang dalan
BenedictusDodi - 03/10/2012 07:33 PM
#902

Quote:
Original Posted By fikriRF
sinten niki malu:

engge gan , ono kecelakaan

pupu sikil.le mbelah dadi 2 takuts

ketok jeru.ane takuts


numpang cangkruk masmalu:
wuihh aku malah gak ruh nek sikile mbelah, aku erohe, pas digotong ndik pickup putih... sikile kiwir2
fikriRF - 03/10/2012 07:33 PM
#903

Quote:
Original Posted By arie151106
walah pupune kelindesberdukas

lanang tha wedok kui

gawe sepedah opoeek:

kudu ati2 pancen nang dalan


sampek gk kolu mangan aku berdukas
gara2 ndelok pupu.ne capedes

sepedane remuk hammer:
arie151106 - 03/10/2012 07:34 PM
#904

Quote:
Original Posted By BenedictusDodi
Korbane arek wedhok umur sekitar 25-30, gawe motor matic warna ijo
digonceng arek lanang, tp sing nggoncengno kabur
jam setengah 3 sore

walah gak tanggung jawab iku seng lanang cd


sek talah iki sopo ya eek:
Quote:
Original Posted By fikriRF
insya allah wes siap

aku gowok konco

ora popo kang ??


oleh ae lah

tapi kudu melok urunan pisan be D
arie151106 - 03/10/2012 07:35 PM
#905

Quote:
Original Posted By BenedictusDodi
numpang cangkruk masmalu:
wuihh aku malah gak ruh nek sikile mbelah, aku erohe, pas digotong ndik pickup putih... sikile kiwir2


Quote:
Original Posted By fikriRF
sampek gk kolu mangan aku berdukas
gara2 ndelok pupu.ne capedes

sepedane remuk hammer:




wes gak kabayang berdukas

saknoe talah iku

dadi pelajaran kudu jaga jarak ambek trukberdukasberdukas
fikriRF - 03/10/2012 07:38 PM
#906

Quote:
Original Posted By BenedictusDodi
numpang cangkruk masmalu:
wuihh aku malah gak ruh nek sikile mbelah, aku erohe, pas digotong ndik pickup putih... sikile kiwir2


monggo shakehand2
wes isi biodata page 1 durung malus


Quote:
Original Posted By arie151106
walah gak tanggung jawab iku seng lanang cd


sek talah iki sopo ya eek:


oleh ae lah

tapi kudu melok urunan pisan be D


oyii
nek sidoh melok koncoku
tak konfirmasi sampean :addfriends
arie151106 - 03/10/2012 07:39 PM
#907

Quote:
Original Posted By fikriRF
monggo shakehand2
wes isi biodata page 1 durung malus




oyii
nek sidoh melok koncoku
tak konfirmasi sampean :addfriends


langsung ajak ae hari HD

lah ahmad sido melu gak iki gak ngekei kabar blasamazed:
arie151106 - 03/10/2012 07:40 PM
#908

Quote:
Original Posted By fikriRF
monggo shakehand2
wes isi biodata page 1 durung malus




oyii
nek sidoh melok koncoku
tak konfirmasi sampean :addfriends


sek wedok tha lanang ikieek:

nek wedok ben tambah rame shutup:





koyok aku sek bujang ae yacapedes
fikriRF - 03/10/2012 07:45 PM
#909

Quote:
Original Posted By arie151106
sek wedok tha lanang ikieek:

nek wedok ben tambah rame shutup:





koyok aku sek bujang ae yacapedes


lanang kang :genit

wahahha ngakak
arie151106 - 03/10/2012 07:47 PM
#910

Quote:
Original Posted By fikriRF
lanang kang mahos:

wahahha ngakak


lanang tapi ayu hammers

muter muter kaskus sek:travel
fikriRF - 03/10/2012 07:48 PM
#911

Quote:
Original Posted By arie151106
lanang tapi ayu hammers

muter muter kaskus sek:travel


koyok ng bundaran waru la'an :genits

muter2 sisan :travel
dante san - 03/10/2012 07:49 PM
#912

selamat malem rek...
opp posting sek ah..
ndelok pilem horror.. ngacir:
achmadx7 - 03/10/2012 08:15 PM
#913

mampir tok wes

akeh jungker re p
raison - 03/10/2012 09:18 PM
#914

wahhhh aku pengen melu touring eee

sek ada slot kah ?? D
faiz - 03/10/2012 09:21 PM
#915

Quote:
Original Posted By raison
wahhhh aku pengen melu touring eee

sek ada slot kah ?? D


wogh
iki andreas kah
arie151106 - 03/10/2012 09:55 PM
#916

Quote:
Original Posted By raison
wahhhh aku pengen melu touring eee

sek ada slot kah ?? D


monggo nek mau ikutD

nginep ala kadarnya
dante san - 03/10/2012 11:33 PM
#917

sidoarjo opo yo wes sepi kie?? bingung:
dimana2 sepi.. takuts
raison - 03/10/2012 11:42 PM
#918

Quote:
Original Posted By faiz
wogh
iki andreas kah


iyo iz andreas iki hahaha

nginep nang endi iki ? perlu nggowo masakan ? hahaha

sorry ga tau melu kumpul maneh mesti onok acara nek sabtu T_T
raison - 03/10/2012 11:44 PM
#919

Quote:
Original Posted By arie151106
monggo nek mau ikutD

nginep ala kadarnya


okeeee, iki naik kendaraan dewe2 yo ?

onok agenda mancing enggak mas ari ? ( trawas = mancing biasane )
faiz - 03/10/2012 11:50 PM
#920

Quote:
Original Posted By raison
iyo iz andreas iki hahaha

nginep nang endi iki ? perlu nggowo masakan ? hahaha

sorry ga tau melu kumpul maneh mesti onok acara nek sabtu T_T


haha
aku yo gak tau kumpul p
kok tag mu gak DJ kaskus lho ?

tanyakan ke panitia masalah touring"
ak gak melok soal e D
Page 46 of 127 | ‹ First  < 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄۞ [New] Kaskuser Regional Sidoarjo a.K.a KRS [PRIME ID ONLY] ۞► - Part 7