Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄۞ [New] Kaskuser Regional Sidoarjo a.K.a KRS [PRIME ID ONLY] ۞► - Part 7
Total Views: 13640 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 99 of 127 | ‹ First  < 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 >  Last ›

cgyusuf - 15/10/2012 05:55 PM
#1961

sore darjo,

apa kabar dulur dulur..

sore sore enak e leyeh"
arie151106 - 15/10/2012 07:31 PM
#1962

Quote:
Original Posted By why.be
salah berarti malus
sewo nang kegiatan e alie ae, mahapala
50ewu palingan


durung pas kuwi om, kurang 2 eek:
___________________
budal kuliah sik.. ngacir:

lah khan enak nyewo ngono ae genit:

turu rame rame lak angethammer
Quote:
Original Posted By punyaubay


Kang, kate takok
file e swap cookies seng mozilla iku letak e ndek endi
kate tak copy ndek kompi liyo o
suwon o

tak pm ae cekpms
Quote:
Original Posted By surabayakejang
hahahha....

yo pancet kang...


moso ya ganti"... xixiix

ura nambah nambah poshmu ambek cendolmu capedes

bantet sakmono ae hammers
arie151106 - 15/10/2012 07:33 PM
#1963

Quote:
Original Posted By cgyusuf
sore darjo,

apa kabar dulur dulur..

sore sore enak e leyeh"


enak nyamil

disambi delok film linux2:
dante san - 15/10/2012 07:36 PM
#1964

aku dino iki wes nyopo dajo durung yah??
lali aku...
selamat malam rek.. D
arie151106 - 15/10/2012 07:46 PM
#1965

Quote:
Original Posted By dante san
aku dino iki wes nyopo dajo durung yah??
lali aku...
selamat malam rek.. D


paling nyopo iwedlinux2:

metu tuku susu sek :travel
raison - 15/10/2012 08:19 PM
#1966

malem darjo, siaran sek wes

merapat ayo nang kaskusradio, wkwkwk

topik hari iki : Hujan
faiz - 15/10/2012 08:24 PM
#1967

Quote:
Original Posted By raison
malem darjo, siaran sek wes

merapat ayo nang kaskusradio, wkwkwk

topik hari iki : Hujan


tag mu
kok gak dj kaskus ?
raison - 15/10/2012 08:27 PM
#1968

Quote:
Original Posted By faiz
tag mu
kok gak dj kaskus ?


trus takok maneh faiz, wes tak jawab izzz

apalah arti sebuah tag, wkwkwk Yb

weh langsung request , suwun iz wkwkw
faiz - 15/10/2012 08:32 PM
#1969

Quote:
Original Posted By raison
trus takok maneh faiz, wes tak jawab izzz

apalah arti sebuah tag, wkwkwk Yb

weh langsung request , suwun iz wkwkw


wahahah sing wingi bar takon tak tinggal
dadi gak sempet moco
wahahaha
kan apik dadi pink tag e
unyu"
raison - 15/10/2012 08:38 PM
#1970

Quote:
Original Posted By faiz
wahahah sing wingi bar takon tak tinggal
dadi gak sempet moco
wahahaha
kan apik dadi pink tag e
unyu"


iku idmu asli opo klonengan kok semacam aneh id ne hahaha

unyu2 jare, id warna pelangi onok seng duwe iku carane piye
arie151106 - 15/10/2012 08:41 PM
#1971

http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=16939037

ndang wesD

fr berbagi buku darjo


lanjut belonjo susu :travel
faiz - 15/10/2012 08:44 PM
#1972

Quote:
Original Posted By raison
iku idmu asli opo klonengan kok semacam aneh id ne hahaha

unyu2 jare, id warna pelangi onok seng duwe iku carane piye


iki prime id :cool
rodo aneh pie?
ha dirimu kan selalu seneng sing unyu"
gak tau ngerti ak lek pelangi
raison - 15/10/2012 08:51 PM
#1973

Quote:
Original Posted By faiz
iki prime id :cool
rodo aneh pie?
ha dirimu kan selalu seneng sing unyu"
gak tau ngerti ak lek pelangi


kok post e mek 199 ngono, mencurigakan Yb

seneng sing unyu2 jare wkwkwk, unyu2 = nek koen nraktir aku iz, aku wes suwe gak ditaktir koncoku T_T
faiz - 15/10/2012 08:55 PM
#1974

Quote:
Original Posted By raison
kok post e mek 199 ngono, mencurigakan Yb

seneng sing unyu2 jare wkwkwk, unyu2 = nek koen nraktir aku iz, aku wes suwe gak ditaktir koncoku T_T


wogh
sing wis kerjo kan dirimuw
ha njaluk traktir konco"mu lho.
apalah artinya post
D
raison - 15/10/2012 09:03 PM
#1975

Quote:
Original Posted By faiz
wogh
sing wis kerjo kan dirimuw
ha njaluk traktir konco"mu lho.
apalah artinya post
D


dibales wes berdukas

yo sopo ngerti koen pengen nraktir2 arek 7, sek eleng arek2 a ?
Linu - 15/10/2012 09:04 PM
#1976

her..

her..

her..

inguk twok...
dante san - 15/10/2012 09:06 PM
#1977

melingtas sebelum beol rek..
selamat malem yah..
ngacir:
faiz - 15/10/2012 09:40 PM
#1978

Quote:
Original Posted By raison 
Quote:
Original Posted By faiz ◄۞ [New] Kaskuser Regional Sidoarjo a.K.a KRS [PRIME ID ONLY] ۞► - Part 7
wogh
sing wis kerjo kan dirimuw
ha njaluk traktir konco"mu lho.
apalah artinya post
◄۞ [New] Kaskuser Regional Sidoarjo a.K.a KRS [PRIME ID ONLY] ۞► - Part 7


dibales wes ◄۞ [New] Kaskuser Regional Sidoarjo a.K.a KRS [PRIME ID ONLY] ۞► - Part 7

yo sopo ngerti koen pengen nraktir2 arek 7, sek eleng arek2 a ?



Quote:
Original Posted By raison 
Quote:
Original Posted By faiz ◄۞ [New] Kaskuser Regional Sidoarjo a.K.a KRS [PRIME ID ONLY] ۞► - Part 7
wogh
sing wis kerjo kan dirimuw
ha njaluk traktir konco"mu lho.
apalah artinya post
◄۞ [New] Kaskuser Regional Sidoarjo a.K.a KRS [PRIME ID ONLY] ۞► - Part 7


dibales wes ◄۞ [New] Kaskuser Regional Sidoarjo a.K.a KRS [PRIME ID ONLY] ۞► - Part 7

yo sopo ngerti koen pengen nraktir2 arek 7, sek eleng arek2 a ?


yo eleng rek
dirimu sigit dading karyo yopi tito
trus sing wingi pas kopdar teko iku sopo jenenge lali
ngakak
why.be - 15/10/2012 09:44 PM
#1979

Quote:
Original Posted By raison
dibales wes berdukas

yo sopo ngerti koen pengen nraktir2 arek 7, sek eleng arek2 a ?

show sampe jam piro om? eek:
persiapan camping iki sampe lali hammer:
raison - 15/10/2012 09:57 PM
#1980

Quote:
Original Posted By why.be
show sampe jam piro om? eek:
persiapan camping iki sampe lali hammer:


sampe jam 9 tok kok iki hahaha wes ket jam 7 soale

"why.be: mending lagu aja daripada dengerin penyiarnya"
Page 99 of 127 | ‹ First  < 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄۞ [New] Kaskuser Regional Sidoarjo a.K.a KRS [PRIME ID ONLY] ۞► - Part 7