Karesidenan Besuki
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Besuki > Minta tolong kepada kaskuser Banyuwangi karena ane kena tipu orang Banyuwangi
Total Views: 292 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 2 of 2 |  < 1 2

janusandi - 03/10/2012 12:55 AM
#21

Quote:
Original Posted By iyusnhudi
Ayo sudah ditandangi kang :mad


uwonge onok reng sampit kaingakaks
odedanqyu - 03/10/2012 08:02 AM
#22

wah turut prihatin ane,.
kanggo kang janu lan tim, klendi tindak lanjute ikai,... ?
menambah daftar buruk sub. besuki iki dolor....:matabelo
ketemu wong tak mutilasi ikai... marah
pintusurga - 03/10/2012 03:41 PM
#23

Quote:
Original Posted By odedanqyu
wah turut prihatin ane,.
kanggo kang janu lan tim, klendi tindak lanjute ikai,... ?
menambah daftar buruk sub. besuki iki dolor....:matabelo
ketemu wong tak mutilasi ikai... marah


sabar broD
odedanqyu - 03/10/2012 07:54 PM
#24

Quote:
Original Posted By pintusurga


sabar broD


begh iyo kang,.. kilap isun...:sorry
janusandi - 03/10/2012 09:35 PM
#25

Quote:
Original Posted By odedanqyu
wah turut prihatin ane,.
kanggo kang janu lan tim, klendi tindak lanjute ikai,... ?
menambah daftar buruk sub. besuki iki dolor....:matabelo
ketemu wong tak mutilasi ikai... marah


koyone uduk wong banyuwangi iku kango
odedanqyu - 04/10/2012 01:02 AM
#26

Quote:
Original Posted By janusandi


koyone uduk wong banyuwangi iku kango


kog kog . . .
mangkati maning a....sundulgans
engko ta hun ambung...kisss

DDD
janusandi - 04/10/2012 03:45 AM
#27

Quote:
Original Posted By odedanqyu
kog kog . . .
mangkati maning a....sundulgans
engko ta hun ambung...kisss

DDD


adoh bahaya kai .... ngacir:
wicaxvaganza - 08/10/2012 12:37 PM
#28

iyusnhudi itu reserse gan D
janusandi - 12/10/2012 08:17 PM
#29

Quote:
Original Posted By wicaxvaganza
iyusnhudi itu reserse gan D


terus riko paran matabelo:
Page 2 of 2 |  < 1 2
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Besuki > Minta tolong kepada kaskuser Banyuwangi karena ane kena tipu orang Banyuwangi