GAMES
Home > LOEKELOE > GAMES > [PS3] One Piece: Pirate Warriors
Total Views: 79867 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 5 of 26 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›

PramujiWardhana - 24/02/2012 12:54 PM
#81

one piece kaizoku musou marineford cm D

[YOUTUBE]mpsZSfUN7X4[/YOUTUBE]
ando spider - 24/02/2012 01:03 PM
#82

Quote:
Original Posted By PramujiWardhana
one piece kaizoku musou marineford cm D

[YOUTUBE]mpsZSfUN7X4[/YOUTUBE]


Liat commercial ini jadi ngiler pengen maen biarpun masih bahasan jepun :games
Calix - 24/02/2012 01:18 PM
#83

wajib beli nih buat PS3 hehehe...
akhirnya ada game bagus juga biar jepang ane hantam saja dah...cendolb
DynamiteShikoku - 24/02/2012 02:54 PM
#84

ada info tentang coin system :

[quote=]It also has a bit more info on the coin (equipment) mechanic. The equipment from Dynasty Warriors games takes the form of coins you win after each stage, and you equip those coins on "pockets," which will increase in number as you gain levels. Everything aside from the central pocket is a "side pocket," and placing coins for related characters next to each other will unlock special effects. The example given has a Nami coin and Zoro coin placed on either side of a Luffy coin, which unlocks the "Straw Hat Pirates" effect, increasing HP, attack and defense. Some screenshots have shown various icons for coins such as Luffy's straw hat, the Buggy Ball logo, the Straw Hats jolly roger, World Government symbol, etc.[/quote]

char list juga udah di update di official website
anxem - 24/02/2012 06:07 PM
#85

Quote:
Original Posted By PramujiWardhana
one piece kaizoku musou marineford cm D

[YOUTUBE]mpsZSfUN7X4[/YOUTUBE]

wow ada ps3 luffy edition, gak sekalian tuh ama versi mokitnya:matabelo

Quote:
Original Posted By DynamiteShikoku
so far sih belum ada screenshot sama sekali tentang davy back fight, jadi mungkin arc tersebut ga ada di game ini. major arc kaya thriller bark sama skypiea aja belum ada info nya. kemungkinan ga ada di game ini, kecuali mereka nanti rilis screenshot baru di minggu terakhir sebelum rilis ini.



Quote:
Original Posted By DynamiteShikoku
ada info tentang coin system :



char list juga udah di update di official website


hmm kira2 ada potongan animenya gak yaa atau kumpulan soundtrack2 opening/ending barangkali (di game tentunya) malu:malu:malu:
MEandACM - 24/02/2012 06:28 PM
#86

Quote:
Original Posted By PramujiWardhana
one piece kaizoku musou marineford cm D

[YOUTUBE]mpsZSfUN7X4[/YOUTUBE]

Mantap!
kayaknya bakal berlinang air mata lagi nih pas maen
Ace berdukasberdukasberdukas
Quote:
Original Posted By ando spider
Liat commercial ini jadi ngiler pengen maen biarpun masih bahasan jepun :games

Kalo siap doku sih sikat aja gan D
kalo ane nunggu reg asia, us, atau euro aja yg jauh lbh murah dibanding reg japan D
Quote:
Original Posted By DynamiteShikoku
ada info tentang coin system :



char list juga udah di update di official website

Jadi ada aksesoris buat ningkatin stats juga ya?
kayaknya makin seru nih D
anxem - 25/02/2012 08:39 AM
#87

Quote:
Original Posted By MEandACM
Mantap!
kayaknya bakal berlinang air mata lagi nih pas maen
Ace berdukasberdukasberdukas


wkwkwk lebay ente ganngakakngakakngakak
tapi bener juga sih, dibalik kekonyolannya beberapa adegan one piece emang bisa menitikkan air mata fansnya. salah satu diantaranya adegan Nami yg minta tolong kepada Luffy, Chopper yg meninggalkan segala kenangan indah bersama dr hiluluk di Dram Island dan battle luffy vs ussop berdukaberdukaberduka dan masih banyak lagi. TE-O-PE dah pengarangnya:2thumbup:2thumbup:2thumbup
DynamiteShikoku - 26/02/2012 05:16 PM
#88

ada info lagi :

[quote=]

I translated it using Google so I couldn't understand some parts.

-Cutscenes are abundant.

-Level one is episode 0 in Sabaody two years later. It's somewhat different than the Jump Festa build and it now shows Zoro and Sanji in time-skip outfits. No specifics if it's just cutscene or if they're moving around or show any time-skip attack.
-Level two for the main log is Buggy. In the Another Log Buggy is level one and you could use Zoro or Nami.
- From what I uderstood the Main Log and Another Log stage for Buggy are different because the former was made for using Luffy and moving around with the Gomu Gomu fruit.
-Luffy's ultimate attack in Sabaody is Elephant Gun and in Buggy it's Riffle. Zoro's attack was 3 thousand worlds. No word on Nami's.
-R1 is a special technique. For Luffy it's Baloon and for Zoro is Shishi Sonson. R2 is a second technique. Luffy has a special stage grab for the Main Log mode and Zore has Two Sword Style: Rashamon.
-Luffy's move set was Cannon, Gatling, Bullet, Whip, Rocket, Bazooka and more. And he has great range.
-Zoro's move set was Oni Giri, Tora Gari, Tatsu Maki, Hyo Kin Dama, Phoenix Cannon. He's very fast and his attack range grows with each atack.

-A new limited demo has Ace, Hancock and Whitebeard in Marineford (as we've seen in the latest pics).
-The map is star-shaped and has several bosses moving around like the 3 Admirals, Teach, Pacifistas and Mihawk. Cutscenes all around. Allied characters are also moving around and if you meet them they talk to you.
-Ace's moveset: Kagero, Higan, Henkai, Hibashira, Jujika, Enjomo, Hidaruma ( I believe two of these are R1 and R2). His musou attack is Hiken, after you press () you can't change the attack direction.
-Reviewer didn't knew the name of Hancock and WhiteBeard's attack so he just talks about Boa's footwork (?) and her flying hearts attack that freeze enemies. Whitebeard uses his bisento alot but also has of course his Gura Gura powers. He's slow but with great range and power.
-Aokiji uses freezing attacks and Kizaru is very fast and teleports alot.

-X is dash and eleminates the use of horses and such. It is also used to avoid attacks and cancels for combos.
-Since X is dash there is not jump.
-L2 is used to change character. There's something about your parte being in range and temporary change but it's very poorly translated and I can't understand it.
-Enemies drop items like oranges and meat, to recover health, and axes and helmets, to power up attack and defense.
[/quote]
IzunaOtoshi - 27/02/2012 10:37 PM
#89

Quote:
Original Posted By DynamiteShikoku
gw yakin nanti strong world outfit pasti ada. gw mau robin yang pake kacamata sama sweater itu loh. genit:

mereka bilangnya kan ini game bakal banyak DLC buat kostum, tapi nanti DLC tuh per char apa paketan yah?

karena DLC pertama diambil dari color page, kayanya nanti kostum2 lain juga diambil dari situ kali yah.

kaya gini gitu :
Spoiler for

[PS3] One Piece: Pirate Warriors
[PS3] One Piece: Pirate Warriors
[PS3] One Piece: Pirate Warriors


sebelum dlc kostum aneh2 , mending kostum favorit per karakter dl bro , yg nami kaos putih, zoro kaos putih, sanji , robin baju ungu sama hancock baju merah kebelah dada p hehe

Quote:
Original Posted By DynamiteShikoku
ada info lagi :


translate donk bro or kesimpulanya.
DynamiteShikoku - 28/02/2012 07:35 AM
#90

di jepang sana udah ada yang dapet :
Spoiler for

[PS3] One Piece: Pirate Warriors


thropy list (bahasa jepang)
translated :
Spoiler for

Bronze Trophies

2 Years Later: Clear the first stage
I'll snap his nose!: Succeed in a special attack against Arlong (note: I think this pattern of trophy is just referring to whatever final attack QTE you'll use to defeat the bosses)
Ah, crap, I'm losing my strength: Fall into the water 10 times
Too slow: Succeed in a special attack against Pacifista
I will surpass you: Collect the coins of all the powerful enemies that stand in your way
I'm alone! Clear the way!!: Defeat 1000 enemies in a level for the first time
You don't understand a thing: Succeed in a special attack against Crocodile
Got your feet!!: Succeed in a special attack against Buggy
Move it!!!: Succeed in a special attack against Blueno
I'll kick your ass!: Knocked out your enemy by striking his weak point for the first time
I never said...I was giving up: Succeed in a special attack against Lucci
Sorry, I died: You retried an episode
I have my crew!!: You unleashed a "crewmate-strike" for the first time
Join my crew!: You established a skill for the first time (this refers to the combination of coins on the character equip screen, not special attacks in the game)
I smell adventure: Succeeded a Luffy action for the first time (probably refers to the non-combat adventure stages)
Next is you, Straw Hat: Succeed in a special attack against Akainu
The full might of the Marines: Collect the coins of all the Marine characters
A lone wolf chooses the path of death: Succeed in a special attack against Aokiji
Prepare yourself!!: Succeed in a special attack against Krieg
Straw Hat Pirates: Collect the coins of all the Straw Hat Pirates

Silver Trophies

Chopper loves cotton candy: Cleared Chopper's Another Log
Whitebeard the Great Pirate: Cleared Whitebeard's Another Log
Nico Robin the Devil Child: Cleared Robin's Another Log
Thank you for loving me: Cleared Marineford as it happened in the story
Nami the Thieving Pussycat: Cleared Nami's Another Log
Jinbe the Warrior of the Sea: Cleared Jinbe's Another Log
Pirate Empress Boa Hancock: Cleared Hancock's Another Log
Pirate Hunter Zoro: Cleared Zoro's Another Log
Flame Fist Ace: Cleared Ace's Another Log
King of the Snipers, Sogeking: Cleared Usopp's Another Log
Iron Man Franky: Cleared Franky's Another Log
Black-Leg Sanji: Cleared Sanji's Another Log
Brook the Hummer: Cleared Brook's Another Log

Gold Trophies

100,000 vs. 10: Defeated 100,000 enemies in total
Run for it, we've got the gold: Achieved all skills
Straw Hat Luffy: Cleared the Main Log

Platinum Trophy

King of the Greatest Sea in the World!: You've gotten all the trophies!


Quote:
Original Posted By IzunaOtoshi
translate donk bro or kesimpulanya.


yang penting :

- cutscene ada banyak
- stage 1 di main log itu di shabondy island dan kita pake time skip luffy, diliatin juga ada zoro dan sanji time skip
- stage 1 di another log itu buggy stage dan kita bisa pake zoro atau nami
- stage buggy di main dan another log itu agak beda karena di main log itu ada command khusus buat luffy
- special move luffy di shabondy itu elephant gun dan rifle di buggy stage. zoro itu sanzen sekai, kalo nami gatau.
- R1 itu buat special move 1, R2 itu special move 2
- jurus hancock bisa bikin musuh jadi batu, whitebeard gerakan lambat tapi power sama jangkauan besar.
- aokiji bisa bikin kita beku sementara kizaru gerak cepet dan teleport terus.
- X itu buat dash/lari jadi ga perlu ada kuda kaya di game dynasty warriors.
- gabisa lompat
- L2 buat ganti2 char selama di dalem battle, katanya nanti ada party disekitar kita dan kita bisa ganti2 char.
- musuh bakal nge-drop daging sama jeruk buat nambah HP dan kapak dan helm buat nambah atk sama def
SEIVER00 - 28/02/2012 09:11 AM
#91

Quote:
Original Posted By DynamiteShikoku
di jepang sana udah ada yang dapet :
Spoiler for

[PS3] One Piece: Pirate Warriors


thropy list (bahasa jepang)

katanya sih trophy gampang2. jadi rata2 cuma kaya 'pake special move ini ke boss ini' atau 'selesain cerita buat char ini'. jadi ga ada yang bener2 susah (katanya).



yang penting :

- cutscene ada banyak
- stage 1 di main log itu di shabondy island dan kita pake time skip luffy, diliatin juga ada zoro dan sanji time skip
- stage 1 di another log itu buggy stage dan kita bisa pake zoro atau nami
- stage buggy di main dan another log itu agak beda karena di main log itu ada command khusus buat luffy
- special move luffy di shabondy itu elephant gun dan rifle di buggy stage. zoro itu sanzen sekai, kalo nami gatau.
- R1 itu buat special move 1, R2 itu special move 2
- jurus hancock bisa bikin musuh jadi batu, whitebeard gerakan lambat tapi power sama jangkauan besar.
- aokiji bisa bikin kita beku sementara kizaru gerak cepet dan teleport terus.
- X itu buat dash/lari jadi ga perlu ada kuda kaya di game dynasty warriors.
- gabisa lompat
- L2 buat ganti2 char selama di dalem battle, katanya nanti ada party disekitar kita dan kita bisa ganti2 char.
- musuh bakal nge-drop daging sama jeruk buat nambah HP dan kapak dan helm buat nambah atk sama def

biasanya game musou kek gini trophynya emg gak sulit kok bro cma rata2 time consuming smua \)
btw skalian setor id dulu

[PS3] One Piece: Pirate Warriors
ando spider - 28/02/2012 09:20 AM
#92

Quote:
Original Posted By MEandACM
Mantap!
Kalo siap doku sih sikat aja gan D
kalo ane nunggu reg asia, us, atau euro aja yg jauh lbh murah dibanding reg japan D


Wkwkwkw, yang ver jepun lebih mahal? tak kira sama aja D

Quote:
Original Posted By DynamiteShikoku
di jepang sana udah ada yang dapet :
Spoiler for

[PS3] One Piece: Pirate Warriors


thropy list (bahasa jepang)
translated :
Spoiler for

Bronze Trophies

2 Years Later: Clear the first stage
I'll snap his nose!: Succeed in a special attack against Arlong (note: I think this pattern of trophy is just referring to whatever final attack QTE you'll use to defeat the bosses)
Ah, crap, I'm losing my strength: Fall into the water 10 times
Too slow: Succeed in a special attack against Pacifista
I will surpass you: Collect the coins of all the powerful enemies that stand in your way
I'm alone! Clear the way!!: Defeat 1000 enemies in a level for the first time
You don't understand a thing: Succeed in a special attack against Crocodile
Got your feet!!: Succeed in a special attack against Buggy
Move it!!!: Succeed in a special attack against Blueno
I'll kick your ass!: Knocked out your enemy by striking his weak point for the first time
I never said...I was giving up: Succeed in a special attack against Lucci
Sorry, I died: You retried an episode
I have my crew!!: You unleashed a "crewmate-strike" for the first time
Join my crew!: You established a skill for the first time (this refers to the combination of coins on the character equip screen, not special attacks in the game)
I smell adventure: Succeeded a Luffy action for the first time (probably refers to the non-combat adventure stages)
Next is you, Straw Hat: Succeed in a special attack against Akainu
The full might of the Marines: Collect the coins of all the Marine characters
A lone wolf chooses the path of death: Succeed in a special attack against Aokiji
Prepare yourself!!: Succeed in a special attack against Krieg
Straw Hat Pirates: Collect the coins of all the Straw Hat Pirates

Silver Trophies

Chopper loves cotton candy: Cleared Chopper's Another Log
Whitebeard the Great Pirate: Cleared Whitebeard's Another Log
Nico Robin the Devil Child: Cleared Robin's Another Log
Thank you for loving me: Cleared Marineford as it happened in the story
Nami the Thieving Pussycat: Cleared Nami's Another Log
Jinbe the Warrior of the Sea: Cleared Jinbe's Another Log
Pirate Empress Boa Hancock: Cleared Hancock's Another Log
Pirate Hunter Zoro: Cleared Zoro's Another Log
Flame Fist Ace: Cleared Ace's Another Log
King of the Snipers, Sogeking: Cleared Usopp's Another Log
Iron Man Franky: Cleared Franky's Another Log
Black-Leg Sanji: Cleared Sanji's Another Log
Brook the Hummer: Cleared Brook's Another Log

Gold Trophies

100,000 vs. 10: Defeated 100,000 enemies in total
Run for it, we've got the gold: Achieved all skills
Straw Hat Luffy: Cleared the Main Log

Platinum Trophy

King of the Greatest Sea in the World!: You've gotten all the trophies!




yang penting :

- cutscene ada banyak
- stage 1 di main log itu di shabondy island dan kita pake time skip luffy, diliatin juga ada zoro dan sanji time skip
- stage 1 di another log itu buggy stage dan kita bisa pake zoro atau nami
- stage buggy di main dan another log itu agak beda karena di main log itu ada command khusus buat luffy
- special move luffy di shabondy itu elephant gun dan rifle di buggy stage. zoro itu sanzen sekai, kalo nami gatau.
- R1 itu buat special move 1, R2 itu special move 2
- jurus hancock bisa bikin musuh jadi batu, whitebeard gerakan lambat tapi power sama jangkauan besar.
- aokiji bisa bikin kita beku sementara kizaru gerak cepet dan teleport terus.
- X itu buat dash/lari jadi ga perlu ada kuda kaya di game dynasty warriors.
- gabisa lompat
- L2 buat ganti2 char selama di dalem battle, katanya nanti ada party disekitar kita dan kita bisa ganti2 char.
- musuh bakal nge-drop daging sama jeruk buat nambah HP dan kapak dan helm buat nambah atk sama def


melihat list trophy, kayaknya cukup menjanjikan untuk di platinum (tapi gak tahu juga kalo pas maen ternyata lebih susah atau ada yang ditambahin lagi D )
IzunaOtoshi - 28/02/2012 09:52 AM
#93

One Piece: Pirate Warriors Playable Characters
Luffy
Zoro
Nami
Usopp
Sanji
Chopper
Robin
Franky
Brook
Ace
Hancock
Jinbe
Whitebeard

itu list karakter nya ...

bisa disimpulkan fokus battle di marineford aja nih , hammer:
Asur4 - 28/02/2012 10:38 AM
#94

Ledaren - 28/02/2012 12:58 PM
#95

Kemungkinan bakal ada DLC Story arc nih. Macam Skypea. Rata2 yang ada itu story arc para Nakama join. Namdai doyan DLC. Moga US version cepat keluar.
LegenDesign - 28/02/2012 01:02 PM
#96

Quote:


klo di liad dari trophy pertamanya D
kayaknya pembukanya 2 year time skip, abis itu flash back ke Buggy D

in Overall, ini game kayaknya bakalan stop sampe ke Marine ford doang \(

jadi 2 Year Time-skipnya itu sejenis preview buat Sequelnya nanti berbusa:
moga2 aj nieh game versi Engnya cepet kluar, jadi nanti tambah Dilema hammer:

ada yang maw pasang ini jadi avatar D ??
[PS3] One Piece: Pirate Warriors
DynamiteShikoku - 29/02/2012 07:17 AM
#97

rekaman video orang yang udah main

bukan youtube jadi gabisa diangkut kesini.

skypiea sama thriller bark udah confirmed ga ada di game ini.
PramujiWardhana - 29/02/2012 10:15 AM
#98

one piece kaizoku musou alabasta gameplay D

[YOUTUBE]zgvh4mrPesM[/YOUTUBE]

keren bgt dah :2thumbup

edit : boa hancock gameplay video :matabelo

[YOUTUBE]HviXz4Jx3jA[/YOUTUBE]

udah banyak video one piece kaizoku musou ny yg baru ni d yutub D
BananaCrumbl3 - 29/02/2012 02:01 PM
#99

http://www.twitch.tv/ossango

one piece streaming
LegenDesign - 29/02/2012 02:08 PM
#100

Anjeeeng
nonton Gameplay di atas asli keren banged \(
udah lama memang ngga nyentuh game2 Warriors gitu \(

nge-liat gameplaynya si BoA agak kocak juga ngakaks
si Sarumenya bisa ngikut2 terus gitu ngakaks
baru klo Manggil si Luffy juga suaranya jadi gimana gitu ngakaks

eniwei, jadi penasaran sama gameplaynya
itu di bawah K.O. Countnya itu ada level buat apa yah matabelo:

sama heran kok Skypie sama Thriller Bark kok ngga masuk hammer:
kan 2 2nya sama2 masuk main story Line hammer:

BTW, ini rilis datenya buat yang EUR blom ada yah hammer:
jadi pengen ngambil yang JPNnya nieh hammer:
lumayan lah buat koleksi gitu D
Page 5 of 26 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›
Home > LOEKELOE > GAMES > [PS3] One Piece: Pirate Warriors