Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ [Prime ID Only] Karesidenan Bojonegoro ( Bojonegoro Lamongan Tuban ) ۩۞۩ - Part 7
Total Views: 4605 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 45 of 46 | ‹ First  < 40 41 42 43 44 45 46 > 

andlza - 19/10/2012 03:11 PM
#881

Quote:
Original Posted By er_
[FONT="Kristen ITC"]
gag gans gag mau sing praktis p


kenesem er
koyok kodew wae gk glm sing prktis

--
posmu sangar men matabelo:[/FONT]
rastasep - 19/10/2012 03:12 PM
#882

Quote:
Original Posted By andlza


tahu opo kae?
gak ngerti aku p


tahuran iku paleng..ngakak capedes
andlza - 19/10/2012 03:12 PM
#883

Quote:
Original Posted By rastasep
ngawur..!!!
nak kabeh bingung mosok podo cekelan shinta kabeh capedescapedes


kok emosi gan??? ngakaks
kabur wis, onok sing emosi iki ngacir:
er_ - 19/10/2012 03:13 PM
#884

Quote:
Original Posted By andlza
[FONT="Harlow Solid"]
wis jarang tilik deso
sobone kan kuto iki gan


tahu opo kae?
gak ngerti aku p


heeh wes gans..
nanging ojo di pacul lo dalane kuto kae ngakak

Quote:
Original Posted By rastasep
ngawur..!!!
nak kabeh bingung mosok podo cekelan shinta kabeh capedescapedes


iyo gans enak kan cekelan sinta kabeh kiss[/FONT]
er_ - 19/10/2012 03:14 PM
#885

Quote:
Original Posted By andlza
[FONT="Harlow Solid"]
kenesem er
koyok kodew wae gk glm sing prktis

--
posmu sangar men matabelo:


kene apane
jo celuk aku er kelingan amel nek nyeluk aku wae ngakak
-
post opo iki???[/FONT]
andlza - 19/10/2012 03:14 PM
#886

Quote:
Original Posted By rastasep
tahuran iku paleng..ngakak capedes


tahu model opo kae?
rung ketemu model iki..
er_ - 19/10/2012 03:17 PM
#887

Quote:
Original Posted By andlza
[FONT="Harlow Solid"]
tahu model opo kae?
rung ketemu model iki..


jarene nang kuto kie gans
kutomu cedak ndeso toh ngakak[/FONT]
andlza - 19/10/2012 03:16 PM
#888

Quote:
Original Posted By er_
[FONT="Kristen ITC"]
heeh wes gans..
nanging ojo di pacul lo dalane kuto kae ngakak


iyo gans enak kan cekelan sinta kabeh kiss


dalane mbah kakung ae kok
jere ora hopo-hopo


Quote:
Original Posted By er_

kene apane
jo celuk aku er kelingan amel nek nyeluk aku wae ngakak
-
post opo iki???


ngakak
gak onok topik liyane iki ?[/FONT]
andlza - 19/10/2012 03:17 PM
#889

Quote:
Original Posted By er_
[FONT="Kristen ITC"]
jarene nang kuto kie gans
kutomu cedak ndeso toh ngakak


kok tau???
aku lho gak ngerti er..[/FONT]
er_ - 19/10/2012 03:19 PM
#890

Quote:
Original Posted By andlza
[FONT="Harlow Solid"]
dalane mbah kakung ae kok
jere ora hopo-hopo



ngakak
gak onok topik liyane iki ?


jajalen la di pacul lak diantem kampes wong kono kae ngakak
-
topik petang yooo[/FONT]
er_ - 19/10/2012 03:20 PM
#891

Quote:
Original Posted By andlza
[FONT="Harlow Solid"]
kok tau???
aku lho gak ngerti er..


aku dikandani tahu mbarai
makane dadi tau D[/FONT]
andlza - 19/10/2012 03:23 PM
#892

Quote:
Original Posted By er_
[FONT="Kristen ITC"]
jajalen la di pacul lak diantem kampes wong kono kae ngakak
-
topik petang yooo


wani piro???

-

malah dadi acara nang tipi-tipi cd

Quote:
Original Posted By er_

aku dikandani tahu mbarai
makane dadi tau D


matabelo:
ngomong tahu jadi serba tahu[/FONT]
er_ - 19/10/2012 03:27 PM
#893

Quote:
Original Posted By andlza
[FONT="Harlow Solid"]
wani piro???

-

malah dadi acara nang tipi-tipi cd


matabelo:
ngomong tahu jadi serba tahu


lah pye jare gone mbah kakung kok wani piro ngakak
-
opo2 soko ahu cd[/FONT]
andlza - 19/10/2012 03:28 PM
#894

Quote:
Original Posted By er_
[FONT="Kristen ITC"]
lah pye jare gone mbah kakung kok wani piro ngakak
-
opo2 soko ahu cd


biyen jamane mbah kakung
saiki guduk jamane mbah-mbah D
--
lha soko opo mane??[/FONT]
andlza - 19/10/2012 03:29 PM
#895

asep iki nang ndi yo? kok ra ketok :cystg
er_ - 19/10/2012 03:31 PM
#896

Quote:
Original Posted By andlza
[FONT="Harlow Solid"]
biyen jamane mbah kakung
saiki guduk jamane mbah-mbah D
--
lha soko opo mane??


lah tak kiro ente wes mbah2 saiki
kok wes ngerontoki ngono ngakak
-
soko mbah kakung[/FONT]
er_ - 19/10/2012 03:32 PM
#897

Quote:
Original Posted By andlza
[FONT="Harlow Solid"] asep iki nang ndi yo? kok ra ketok :cystg


ndelik nang brengosem kae low ngakak[/FONT]
rastasep - 19/10/2012 04:05 PM
#898

Quote:
Original Posted By andlza
asep iki nang ndi yo? kok ra ketok :cystg


lah opo ngolek i aku berdukasberdukas
aku mau mari keturon capedes
rastasep - 19/10/2012 04:08 PM
#899

Quote:
Original Posted By er_


ndelik nang brengosem kae low ngakak


iyo ndelik tok solongan aku mau Yb
rastasep - 19/10/2012 04:25 PM
#900

mana ni si andhika ma si er

masak baru ane tinggal bentar aje dah pada ngacir2
capedescapedescapedes
Page 45 of 46 | ‹ First  < 40 41 42 43 44 45 46 > 
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ [Prime ID Only] Karesidenan Bojonegoro ( Bojonegoro Lamongan Tuban ) ۩۞۩ - Part 7