Banyumas
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > Undangan Gath Akbar Regional Yogyakarta
Total Views: 670 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 5 of 5 |  < 1 2 3 4 5

dhuha007 - 18/10/2012 10:24 PM
#81

Quote:
Original Posted By Yos19
Numpak sepur bisa D, numpak mongstor ya gelem. o
Ndi kie pak RL kepiwe konfirmasine. mad:


tak tunggu nang jogja kang
insyaAllah malus
NO-DOUBT - 18/10/2012 11:00 PM
#82

aku tunggu kedatangan kalian peluk
ringgaUNDIL - 18/10/2012 11:06 PM
#83

NO-DOUBT - 18/10/2012 11:19 PM
#84

Quote:
Original Posted By ringgaUNDIL
Undangan Gath Akbar Regional Yogyakarta







Gathering Akbar Kaskus Regional Yogyakartailoveindonesias

koe ki ngopo je ndil marah batabig
Yos19 - 19/10/2012 01:39 AM
#85

Quote:
Original Posted By ringgaUNDIL
Undangan Gath Akbar Regional Yogyakarta







Gathering Akbar Kaskus Regional Yogyakartailoveindonesias


Ijin bukmak gans. shakehand
Sundul. sup:

Sohib yang unyundut gay? Ciyus? kagets:
Siaga 36A Mode : ON army:
NO-DOUBT - 19/10/2012 10:32 AM
#86

Quote:
Original Posted By Yos19
Ijin bukmak gans. shakehand
Sundul. sup:

Sohib yang unyundut gay? Ciyus? kagets:
Siaga 36A Mode : ON army:

serius kui udu aku sing posting yos \(
aku wingi pas lagi turu IDku nggo posting neng ringgaUNDIL :dp

kamu harus percaya yos mads
dhuha007 - 19/10/2012 10:38 AM
#87

Quote:
Original Posted By NO-DOUBT
serius kui udu aku sing posting yos \(
aku wingi pas lagi turu IDku nggo posting neng ringgaUNDIL :dp

kamu harus percaya yos mads


sing gay ki sopo asline ngakaks
NO-DOUBT - 19/10/2012 10:43 AM
#88

Quote:
Original Posted By dhuha007
sing gay ki sopo asline ngakaks

sing gay asline ki undil \(
undil kan menutupi aib sendiri dengan cara menjelek jelekan orang lain malu:
Yos19 - 19/10/2012 02:57 PM
#89

Quote:
Original Posted By NO-DOUBT
serius kui udu aku sing posting yos \(
aku wingi pas lagi turu IDku nggo posting neng ringgaUNDIL :dp

kamu harus percaya yos mads


Cungguh? think:
No pict = hoax p
resistanto - 19/10/2012 11:13 PM
#90

enyong ora teyeng melu malah jan nek tanggal semono,sejene tanggal kuwe malah ben dina nang jogja -___-

tanggal kuwe ana kondangan karo wis ana acara jaaaaaaaaannnn...
indomandiri - 19/10/2012 11:35 PM
#91

Quote:
Original Posted By resistanto
enyong ora teyeng melu malah jan nek tanggal semono,sejene tanggal kuwe malah ben dina nang jogja -___-

tanggal kuwe ana kondangan karo wis ana acara jaaaaaaaaannnn...


rebag kw lah war.. diparani adoh2 ora gelem ketemu.. mad:
panjihermawan - 20/10/2012 12:59 AM
#92

Quote:
Original Posted By resistanto
enyong ora teyeng melu malah jan nek tanggal semono,sejene tanggal kuwe malah ben dina nang jogja -___-

tanggal kuwe ana kondangan karo wis ana acara jaaaaaaaaannnn...


wih om danang matabelo:
NO-DOUBT - 20/10/2012 01:01 AM
#93

Quote:
Original Posted By resistanto
enyong ora teyeng melu malah jan nek tanggal semono,sejene tanggal kuwe malah ben dina nang jogja -___-

tanggal kuwe ana kondangan karo wis ana acara jaaaaaaaaannnn...


trus kapan dewek bisa ketemu maning :genits
Gathering Akbar Kaskus Regional Yogyakartailoveindonesias
Page 5 of 5 |  < 1 2 3 4 5
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > Undangan Gath Akbar Regional Yogyakarta