Banyumas
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > MOVIE CORNER Regional Banyumas
Total Views: 7542 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 1 of 20 |  1 2 3 4 5 6 >  Last ›

♥Phyta♥ - 17/04/2009 05:38 AM
#1
MOVIE CORNER Regional Banyumas
flower:flower:flower:flower:flower:flower: flower:flower:flower:flower:flower:flower: flower:flower:flower:flower:flower:flower: flower:flower:flower:flower:flower:flower:

Sing seneng nyewa VCD/DVD nang rental ...
Sing seneng nonton nang mbioskop ...
Sing seneng nonton film nang tv: ...
Sing seneng nukoni VCD/DVD bajakan ...
Sing seneng streaming ...
Sing seneng ndonlodi ...
Sing seneng ... apa mening yah ? D


Pokoke sing bar nonton film lah,
Utawane lagi pengin nonton film ...


Critakna baen nang kene jajal ...
Sing penting ora SARA, ora saru, [COLOR="White"]dudu JAV, apa mening Bangbross hammer:
Mbok sapa ngerti isa dadi rekomendasi nggo sedulur² RB liyane... \)


Ya, idep² nggo tambah² postingan lah ,,, hammer:DPeace:

Wis... Monggoh... Gagean ... beer:[/COLOR]

flower:flower:flower:flower:flower:flower: flower:flower:flower:flower:flower:flower: flower:flower:flower:flower:flower:flower: flower:flower:flower:flower:flower:flower:
♥Phyta♥ - 17/04/2009 05:39 AM
#2

Aja kelalen Kang, Yu,,,
tulis :


[*]Judule
[*]Penilaiane Rika ... skala -5 gutul +5
[*]Pendapate Rika : apik apa ora ? Nek apik bagian ndine? Nek elek anu kenangapa ?
[*]Ringkesane



berbusa: ya elek, tapi masih cukup menghibur
berbusa:berbusa: elek. langka alesane, pokoke elek
berbusa:berbusa:berbusa: elek banget ...
berbusa:berbusa:berbusa:berbusa: elek banget nget nget !!!
berbusa:berbusa:berbusa:berbusa:berbusa: elek banget nget nget nget nget puoooooool... nonton be ngasikan ora rampung saking bebeh ole nerusna \(


heart: lumayan, tapi jane asline elek
heart:heart: lumayan lah kena nggo seger²
heart:heart:heart: apik lah. pokoke apik walaupun masih ada beberapa kekurangan ...
heart:heart:heart:heart: sip !! nah... kiye, sing jenengane film \)
heart:heart:heart:heart:heart: perfect !! "ih, canggieh ... sangare lah ,,, isa kaya kuwe koh !! kagets: matabelo:"

Tapi nek rika pada arep ngomentari tok ya ulih ... Sing penting ora OOT, Aja nge-junk !! mad:army:
Carbolle - 17/04/2009 05:39 AM
#3

Menindaklanjuti saran sekang kanca²,
ada bebera rule yang perlu ditambahkan :

[*]Tulung nek ana gambare, link download, dll yang sekiranya mengganggu, aja kelalen ya, dispoiler !! Melasi sing BW-e empod²an kaya nyong kiye \( Nek gambare cilik ya dimaklumi lah, idep² go pemanis postingan Dbeer: (saran sekang wawa)
[*]Entuk nyremped, tapi aja nggenaih banget nek mengandung unsur cabul lah... Peace: (nek kiye saranku dewek hammer\)
[*]Sing arep tuker²an pilem, silahkan meng mabes! Jere nang kono ana narasumber yang berkompeten: babas mbi neo-neo Peace: (jere Pak RL-e loh D)
[*]Nek ora mengikuti rule nomer 1 & 2 , siyap² baen dibusek nang RL ... Coz Pak RL siki lagi sregep bgt patroli army: Peace: ...................... ngacir:






MOVIE CORNER Regional Banyumas

ngko tek edit mening !!!
Carolle - 17/04/2009 05:40 AM
#4

Spoiler for meninglah

MOVIE CORNER Regional Banyumas

kiye ya engko tek edit mening D
♥Phyta♥ - 17/04/2009 05:41 AM
#5
Fast and Furioust
heart:heart:heart:heart:heart:

hihihi pokoke kuwe critane maknyussss
dadi ora kur pamer²an boil ... justru konflik lah yg ditonjolkan
dari film² sing pertama, kedua, atopun Tokyo Drift ... pokoke kabehan lewaaaaaaaaad ...

sing marakna nyong pengin nonton mening,
karna ana Vin Diesel genit:genit:genit: manteb Gan beer:
juga ana Paul Walker ... aw aw aw

Oh iya inti critane kuwe Dom (Vin Diesel) karo Paul Walker (kelalen jenenge) bersaing dadi kurir mafia mexico gitu deh ,,, tapi ngko ujung²e bala²an ...

pokoke aksi vin diesel nang kono ruaaaaaaaaaar biasaaaaaaaaaa ... !!


Rika kudu nonton, sedulur... beer:
Carolle - 17/04/2009 05:43 AM
#6

Spoiler for aja dibukak!!

D mening lah, mumpung esih pada turu...

mumpung uung urung tangi hammer:

soale biasane kae bocah bar adan mesti njedul nang kaskus D


ngko² tek edit mening Was ... aja di busek ndipit ya D Peace:
newbiebanget - 17/04/2009 06:05 AM
#7
The Fast and the Furious 4
heart:heart:heart:

Mayan lah...pokoke menegangkan kang pertama nganti ntong...
Gayane pada maen-maen...
Mafiane juga apik-apik maine pada...
Kang awal ujarku lakone (Vin Diesel) mungsuh kambi polisine, jebul bagong malah balane...
Asem...dilombo kethek...

Spoiler for 1
MOVIE CORNER Regional Banyumas



Spoiler for 2
♥Phyta♥ - 17/04/2009 06:18 AM
#8

jebul nyong salah yah ...

sing bener judule the fast and the furious : London Pursuit \(

tapi deneng wingi pas tek tonton langka nyremped²e mbi London² yah? D

si maksude apa confused:

wah BW killer ra kuwe gambare D

thnx kang malah ana rapide ...

ya menuju TKP kiye ...

tapi mesti urung ana dabingane hammer: \(
newbiebanget - 17/04/2009 06:18 AM
#9
X-Men Origins Wolverine 2009
newbiebanget - 17/04/2009 06:22 AM
#10
Dragonball Evolution
newbiebanget - 17/04/2009 06:23 AM
#11

Quote:
Original Posted By
jebul nyong salah yah ...

sing bener judule the fast and the furious : London Pursuit \(

tapi deneng wingi pas tek tonton langka nyremped²e mbi London² yah? D

si maksude apa confused:

wah BW killer ra kuwe gambare D

thnx kang malah ana rapide ...

ya menuju TKP kiye ...

tapi mesti urung ana dabingane hammer: \(


gambare ora gede ko kang...
kiye tak sharing film2 sing lagi tayang nang bioskop2...
mbok ana sing ra duwe duit...bisa donlot bae...
trus critakna apik kambi eleke film...
♥Phyta♥ - 17/04/2009 06:31 AM
#12

kuwe di edit sie pak ... ngko ndarani forum movie, trs dipindah/dimerged deh hammer: \(

kiye anu kur go rame²,
go ngobrol²,
nek ana link download-e penake dipimenaken yah \(
disopiler baen jajal,

trs rika kasi komen / memberi ulasan film tersebut, okeh?... beer:


btw,

pisan mening ngundang kang, tek bandem batabig

apa Id-ku kurang mencerminkan nek nyong wadon hah? \( \( \(
newbiebanget - 17/04/2009 06:32 AM
#13

Quote:
Original Posted By
kuwe di edit sie pak ... ngko ndarani forum movie, trs dipindah/dimerged deh hammer: \(

kiye anu kur go rame²,
go ngobrol²,
nek ana link download-e penake dipimenaken yah \(
disopiler baen jajal,

trs rika kasi komen / memberi ulasan film tersebut, okeh?... beer:


btw,

pisan mening ngundang Pak, tek bandem batabig

apa Id-ku kurang mencerminkan nek nyong wadon hah? \( \( \(


oh ya wis nek kaya kuwe...
♥Phyta♥ - 17/04/2009 06:38 AM
#14

Quote:
Original Posted By newbiebanget
oh ya wis nek kaya kuwe...


thnx banget ya bro ... flower:

kowe pancen bala banget lah...

mari qt mabox ndipit kang ... beer:

Peace:
newbiebanget - 17/04/2009 06:53 AM
#15

Quote:
Original Posted By
thnx banget ya bro ... flower:

kowe pancen bala banget lah...

mari qt mabox ndipit kang ... beer:

Peace:


oh wadon ya...
neo-neo - 17/04/2009 07:39 AM
#16

ora olih JAV inyong ya bingung arep sharing film apa... o hammer:
Capsule Corp - 17/04/2009 07:53 AM
#17

Quote:
Original Posted By neo-neo
ora olih JAV inyong ya bingung arep sharing film apa... o hammer:


sharing jav bae lah D
neo-neo - 17/04/2009 08:05 AM
#18

Quote:
Original Posted By Capsule Corp
sharing jav bae lah D


ora olih nang TS -e kae... \(

mengko nek inyong sharing bisa2 di wei .... batabig
796255 - 17/04/2009 08:35 AM
#19

Quote:
Original Posted By newbiebanget
heart:heart:heart:



website request ana malware-e .. ora siji thok antivirus internet security sing ndeteksi kuwe...

kiye screeenshoote

MOVIE CORNER Regional Banyumas

kiye abang2 sekang protectore WOT

MOVIE CORNER Regional Banyumas

website2 kuwe kabeh ana malware-e ..., anu peringatan baen.. eman2 data kompie.. delengna baen aliran data kompiemu siki nang internet (sing nggo wis ngakses internet-e lho...)
busbus - 17/04/2009 08:50 AM
#20

Paling ora seneng nntn pilem pilem indonesia nang bioskop berbusa:

pilem layar lebar bioskop mung beda gambar tok, kualitas akting karo cerita isih kaya sinetron berbusa:

rugi bgt nek nntn pilem indo neng 21 apa XX1 berbusa:

Fast And Furios thumbup: thumbup:

apa maning cewe² ne genit: genit:

p ____________________ngacir:
Page 1 of 20 |  1 2 3 4 5 6 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > MOVIE CORNER Regional Banyumas