Tegal
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > [ndopok]tempat angker ning tegal lan sekitar e
Total Views: 13271 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 2 of 30 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›

warteg - 27/04/2009 11:17 AM
#21

Quote:
Original Posted By mihir0
ana poco-ng nang rita mall,.... warga sekitar tegal padha geger....... wong ana tulisane gedhe nemen,.............. tulisane kaya kiye

POCO-NGAN HARGA s/d 90% BURUAN,.. PERSEDIAN TERBATAS,....


ngacir:...........DD

POCONG gondrong ya wan D

rita mall bee jare serem lho wan...
waktu masih jadi tempat parkir bis ulam sari mbiyen jare wis angker.
waktu pembangunan rita juga memakan banyak korban pekerjane..
jare lhoo yaaa
dauglas_tafta - 11/05/2009 03:35 PM
#22

ora mung Rita tp PAsific napa koh...
asisten adm1n - 17/05/2009 09:41 AM
#23

aku melu nampang ah ng pasific
[ndopok]tempat angker ning tegal lan sekitar e
warteg - 17/05/2009 10:49 AM
#24

Quote:
Original Posted By asisten adm1n
aku melu nampang ah ng pasific
[ndopok]tempat angker ning tegal lan sekitar e


sem....gambare pocong mabur temenan daning...
bara2 mbuka kaskus e awan2....
angger bengi tah mbokan wedi dewek D
asisten adm1n - 17/05/2009 01:28 PM
#25

Quote:
Original Posted By warteg
sem....gambare pocongkk mabur temenan daning...
bara2 mbuka kaskus e awan2....
angger bengi tah mbokan wedi dewek D


ya ya yah beer:
paszcal - 22/05/2009 05:51 AM
#26

aku pengen crita tapi ora bisa ngatur katane.... bingung pan mulai sing endi sunghammer:hammer:
shorewall - 23/05/2009 10:41 PM
#27

ning pjka yaa akeh kae mana mbokan pengin ngileng. qe3
raveshura - 24/05/2009 01:37 AM
#28
1
Quote:
Original Posted By shorewall
ning pjka yaa akeh kae mana mbokan pengin ngileng. qe3


ana apane?
Tuyul gitaris - 25/05/2009 12:44 PM
#29

videony gan..
paszcal - 25/05/2009 11:34 PM
#30

Quote:
Original Posted By Tuyul gitaris
videony gan..

anggere wani...video dewek mana....
krungu suarane karo mambune wes wedi apamaning weruh wujudehammer:hammer:
neng jembatan merah perbatasan tegal pemalang kae ana kuburan.....anggere pan maring pemalang mending metu pantura daripada liwat kono....
seremmmmmmm____________ngacir:
warteg - 26/05/2009 09:58 AM
#31

Quote:
Original Posted By shorewall
ning pjka yaa akeh kae mana mbokan pengin ngileng. qe3

PJKA? sih ente sering singgah mono mesti yaaa hayoooo....D

Quote:
Original Posted By paszcal
anggere wani...video dewek mana....
krungu suarane karo mambune wes wedi apamaning weruh wujudehammer:hammer:
neng jembatan merah perbatasan tegal pemalang kae ana kuburan.....anggere pan maring pemalang mending metu pantura daripada liwat kono....
seremmmmmmm____________ngacir:


oowh....kuwe angker juga yah...
ente weruh kuburan sing pan anjoge maring gunung gajah ora?anane ning sebelah kanan angger sing pos polisi...kuwe kayane serem juga yah...
awan2 bee katone medeni...
ente wong pos polisi ngidul?
ojob enyong wong mburine sampurna D

Quote:
Original Posted By paszcal
aku pengen crita tapi ora bisa ngatur katane.... bingung pan mulai sing endi sunghammer:hammer:

lha gari crita kaa bingung pimen...
sing penting bahasa ne jelas...nganggo titik koma
trus aja nganggo bahasa sms ...sungkan maca ne p

[ndopok]tempat angker ning tegal lan sekitar e
shorewall - 27/05/2009 01:16 AM
#32

Quote:
Original Posted By warteg
PJKA? sih ente sering singgah mono mesti yaaa hayoooo....D



oowh....kuwe angker juga yah...
ente weruh kuburan sing pan anjoge maring gunung gajah ora?anane ning sebelah kanan angger sing pos polisi...kuwe kayane serem juga yah...
awan2 bee katone medeni...
ente wong pos polisi ngidul?
ojob enyong wong mburine sampurna D


lha gari crita kaa bingung pimen...
sing penting bahasa ne jelas...nganggo titik koma
trus aja nganggo bahasa sms ...sungkan maca ne p

[ndopok]tempat angker ning tegal lan sekitar e


iya mbiyen jamane sekolah, sering ora sengaja weruh kimpoinan ning gerbong. D
paszcal - 27/05/2009 02:21 AM
#33

Quote:
Original Posted By warteg




oowh....kuwe angker juga yah...
ente weruh kuburan sing pan anjoge maring gunung gajah ora?anane ning sebelah kanan angger sing pos polisi...kuwe kayane serem juga yah...
awan2 bee katone medeni...
ente wong pos polisi ngidul?
ojob enyong wong mburine sampurna D


q umahe neng pas mburine kantor polisi ganDD
neng kantor polisi warureja penjarane sa serem nemen sung....
anggere malem jumat kliwon ana wong njerit seru nemen terus ana suara brisik....
masalahe mbien ana tahanan mati bunuh diri neng penjara terus ana wong di pateni neng penjarane ...
anggere kuburan sing pan maring gunung gajah tah kue mbien wong mati tiba sing gunung gajah gan....
nacak owh bermalam neng gunung gajah bae wes.....
pamandangane apik nemen sung..DD
shorewall - 27/05/2009 07:32 AM
#34

weleh, meneng2 pada wedi kambe setan yaa????, ckckckckckck nggilani sunk.


btw namane menungsa yaa kudune wedi kambe sing nggawe urip truss wong tua. asal bener yaa aja wedi. nyingkrak nemen belizzz didizzz diwedeni kaya kue. qe3
paszcal - 27/05/2009 09:30 AM
#35

Quote:
Original Posted By shorewall
weleh, meneng2 pada wedi kambe setan yaa????, ckckckckckck nggilani sunk.


btw namane menungsa yaa kudune wedi kambe sing nggawe urip truss wong tua. asal bener yaa aja wedi. nyingkrak nemen belizzz didizzz diwedeni kaya kue. qe3

lha sampean jajal owh ketemu beliz raine ancur anggere ora ndase / bagian tubuhe laka wis........
apa mesti ora kaget???
sebenere c ra wedi mung jiji;)
warteg - 27/05/2009 10:09 AM
#36

Quote:
Original Posted By paszcal
lha sampean jajal owh ketemu beliz raine ancur anggere ora ndase / bagian tubuhe laka wis........
apa mesti ora kaget???
sebenere c ra wedi mung jiji;)


lah....ora wedi....ora wedi ketemu beliz raine ancur mbuh tubuh e laka.....































soale begitu weruh wis klenger ndisiti D
paszcal - 27/05/2009 10:25 AM
#37

Quote:
Original Posted By warteg
lah....ora wedi....ora wedi ketemu beliz raine ancur mbuh tubuh e laka.....






soale begitu weruh wis klenger ndisiti D


bisane ngerti ganDD
iya anggere ora klenger mlayu banter nemenD
shorewall - 27/05/2009 12:13 PM
#38

Quote:
Original Posted By paszcal
lha sampean jajal owh ketemu beliz raine ancur anggere ora ndase / bagian tubuhe laka wis........
apa mesti ora kaget???
sebenere c ra wedi mung jiji;)


wis biasa. dadi ora kaget. D
paszcal - 27/05/2009 12:30 PM
#39

Quote:
Original Posted By shorewall
wis biasa. dadi ora kaget. D


iya sampean wes biasa neng....
aku kan urung biasa,dadine wedi...
mbien dong pas pertama sampean weruh setan pimen jal?????
hampuraa - 01/06/2009 10:12 PM
#40

wah langka pic ke yah gan
Page 2 of 30 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > [ndopok]tempat angker ning tegal lan sekitar e