Tegal
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > [ndopok]tempat angker ning tegal lan sekitar e
Total Views: 13271 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 30 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

iblis_beriman - 14/07/2009 11:54 AM
#61

menurutte nyong yang namanya hantu adalah perwujudan dari jin. kadang nampak bagus atau cantik kadang juga nampak menakutkan alias serem kaya nyong...D
mengenai wujudnya biasanya ikut daerah yang bersangkutan, contohnya seperti daerah eropa ada drakula, kalau di jawa pocongkk.....
itu pendapate nyong, tapi mungkin sih salah...D
pencerahannya ya kang...Peace:

















hore.........MEWALIK
samanbaru - 23/07/2009 06:04 PM
#62

akeh sing ngomong nan jembatan perek gereja katholik mejasem sering diweruhi cewek landa nggantung nang wit-witan
D`aLBan - 23/07/2009 06:22 PM
#63

Quote:
Original Posted By samanbaru
akeh sing ngomong nan jembatan perek gereja katholik mejasem sering diweruhi cewek landa nggantung nang wit-witan


wah....rasan liwat mono rep rep,awane emang sintruh kuwe...sepi maning daerah kuwe
cybugs - 23/07/2009 11:49 PM
#64

Quote:
Original Posted By samanbaru
akeh sing ngomong nan jembatan perek gereja katholik mejasem sering diweruhi cewek landa nggantung nang wit-witan


pernah liwat jam 1/2 3 bengi um.. laka apa2 ko.. army:
m1h1r0 - 23/07/2009 11:56 PM
#65

Quote:
Original Posted By samanbaru
akeh sing ngomong nan jembatan perek gereja katholik mejasem sering diweruhi cewek landa nggantung nang wit-witan


mbiyen,. pernah ana kancane aku saka pati dolan maring tegal,... pas numpak motor bareng... (mumpung ra konangan bojo) sambil menikmati "empuk empuk" nabrak saka mburi (kancane aku wadon, mboncenge merapat karo gigir)DD.,.. kancane aku mendadak nggeplak nggeplak gegere aku ngongkon balik maning pas pan ngliwati jembatan mejasem...

barang balik maning let ra suwe deweke cerita,.. jare weruh wong wadon lagi njagong nang duwur jembatan,.. karo sikili goyang goyang....

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................................... ........... ngacir:
warteg - 24/07/2009 01:13 AM
#66

Quote:
Original Posted By cybugs
pernah liwat jam 1/2 3 bengi um.. laka apa2 ko.. army:

mbokan penunggune wis kenal karo rika sih kang...
minimal pernah ceting karO sampean mbuapa D
Quote:
Original Posted By m1h1r0
mbiyen,. pernah ana kancane aku saka pati dolan maring tegal,... pas numpak motor bareng... (mumpung ra konangan bojo) sambil menikmati "empuk empuk" nabrak saka mburi.,.. kancane aku mendadak nggeplak nggeplak gegere aku ngongkon balik maning pas pan ngliwati jembatan mejasem...

barang balik maning let ra suwe deweke cerita,.. jare weruh wong wadon lagi njagong nang duwur jembatan,.. karo sikili goyang goyang....

woh....medeni nemen wan....



tapi dasare angger mental rantau sejen yah...
angger ning kampung bisa jadi nyong kecing....
tapi angger wis ning rantau,umah sing jare akeh belis e bee tek turuni...
D
cybugs - 24/07/2009 01:28 AM
#67

Quote:
Original Posted By warteg
mbokan penunggune wis kenal karo rika sih kang...
minimal pernah ceting karO sampean mbuapa D
woh....medeni nemen wan....



kayane tah wedi dewek maring yahanu om.. D luwih serem ndean D
regional_tegal - 24/07/2009 01:38 AM
#68

Quote:
Original Posted By warteg
mbokan penunggune wis kenal karo rika sih kang...
minimal pernah ceting karO sampean mbuapa D
woh....medeni nemen wan....



tapi dasare angger mental rantau sejen yah...
angger ning kampung bisa jadi nyong kecing....
tapi angger wis ning rantau,umah sing jare akeh belis e bee tek turuni...
D


Quote:
Original Posted By cybugs
kayane tah wedi dewek maring yahanu om.. D luwih serem ndean D


lah biasane kan wong biasa kesurupan setan,.. tapi yen ente kan "nyurupi setan" mangkane stan2 pada wedi... DDD


hayyah malah dadi OOT.......... dudu aku sing marahi..... mblayu ah sedurunge dipancal lona... ngacir:
J3RS4N - 27/07/2009 02:14 PM
#69

nang desaku aneh maning gan jare ana setan sing diarani medi lumping, mbokan ana sing pernah weruh apa kue kang medi lumping ???????????
D`aLBan - 27/07/2009 06:45 PM
#70

Quote:
Original Posted By J3RS4N
nang desaku aneh maning gan jare ana setan sing diarani medi lumping, mbokan ana sing pernah weruh apa kue kang medi lumping ???????????


bisa di jelasken secara detil bentuke,waktu keluar,ip address,sasaran dan mangsanya om?
hammer:
horace_pinker - 28/07/2009 02:52 AM
#71

Quote:
Original Posted By D`aLBan
bisa di jelasken secara detil bentuke,waktu keluar,ip address,sasaran dan mangsanya om?
hammer:


ura usah dijawab p
sing takon adalah bentuk perwujudane ngacir:

@t wawan
kuwe sing jagongan nang broeg anane dewi winarsih cah desa pacul sing bunuh diri th.80_an
senenge nyumul biasane antara selasa kliwon apa jumuah kliwon o
senenge nggodani cah pacaran sing lewat D
tak deleng disit ya karo mbakar menyan kiye malu:
J3RS4N - 28/07/2009 11:54 AM
#72

Quote:
Original Posted By D`aLBan
bisa di jelasken secara detil bentuke,waktu keluar,ip address,sasaran dan mangsanya om?
hammer:


jareta, kue medhi suka nggoda wong dengan cara tiba2 nglambruk kaya lumping tiba sing dhuwur trus mabur kaya ke gawa angin. ana cerita dari sumber yang sangat tidak dapat dipercaya, seorang petani lagi nungguni sawah jagung ( bengi waktune ) nang gubug sawah tur ora dewekan jare sumber mau. tiba2 nglambruk lumping nang ngarepe sing lagi pada jagongan nang gubug mau, lumpinge dijukut trus di potong2 trus pada di bakari nganti pan entek, bareng potongan terakhir pan dibakar kue lumping mabur karo braokan : bis baen entek bis baen entek , sing mau pada mbakari lumping nembe sadar yen lumping mau medhi trus pada ngacir balik maring umah e masing2. maap lo gan aku jare, aku ora adol ndean. sumbere ya ora akurat.
cepon - 13/08/2009 04:25 PM
#73

Quote:
Original Posted By J3RS4N
jareta, kue medhi suka nggoda wong dengan cara tiba2 nglambruk kaya lumping tiba sing dhuwur trus mabur kaya ke gawa angin. ana cerita dari sumber yang sangat tidak dapat dipercaya, seorang petani lagi nungguni sawah jagung ( bengi waktune ) nang gubug sawah tur ora dewekan jare sumber mau. tiba2 nglambruk lumping nang ngarepe sing lagi pada jagongan nang gubug mau, lumpinge dijukut trus di potong2 trus pada di bakari nganti pan entek, bareng potongan terakhir pan dibakar kue lumping mabur karo braokan : bis baen entek bis baen entek , sing mau pada mbakari lumping nembe sadar yen lumping mau medhi trus pada ngacir balik maring umah e masing2. maap lo gan aku jare, aku ora adol ndean. sumbere ya ora akurat.


kayong pengalaman kang..?D
r1cc0 - 13/08/2009 04:50 PM
#74

Quote:
Original Posted By cepon
kayong pengalaman kang..?D


lah kuwe majikane kok kang,.... DDD
jarimatika - 29/08/2009 05:37 PM
#75

Yen neng kene, ana sing wani marani ora yen bengi²???

[ndopok]tempat angker ning tegal lan sekitar e

ngakak
warteg - 29/08/2009 06:30 PM
#76

Quote:
Original Posted By jarimatika
Yen neng kene, ana sing wani marani ora yen bengi²???

[ndopok]tempat angker ning tegal lan sekitar e

ngakak


wah...ningndi endi,sing arane pabrik gula jarer serem yah....jare jakwir ning PG banjaratma,trus PG jatibarang...jaree serem.....apa karena gedung tuwa bikinan belanda yah ?


@macan_gondrong
jare pan crita sejarah sing bunuh diri ning jembatan mejasem kae pak?
horace_pinker - 29/08/2009 11:42 PM
#77

Quote:
Original Posted By warteg
wah...ningndi endi,sing arane pabrik gula jarer serem yah....jare jakwir ning PG banjaratma,trus PG jatibarang...jaree serem.....apa karena gedung tuwa bikinan belanda yah ?


@macan_gondrong
jare pan crita sejarah sing bunuh diri ning jembatan mejasem kae pak?


ada apa ya sebut2 nama sahaya

mbakar dupa kawi abang ndisit ah sedurunge crita
p p
warteg - 29/08/2009 11:48 PM
#78

Quote:
Original Posted By horace_pinker
ada apa ya sebut2 nama sahaya

mbakar dupa kawi abang ndisit ah sedurunge crita
p p


lha...marai penasaran....coba ceritaken pak....



















soale nyong curiga rika ora tanggung jawab,mulane kae bunuh diri hammer:

wkekakkakwkkakaka Peace:
jrockztar - 02/01/2010 10:54 PM
#79

ilovekaskusiloveindonesiakiss
cicak600 - 09/01/2010 09:21 PM
#80

Quote:
Original Posted By cybugs
pernah liwat jam 1/2 3 bengi um.. laka apa2 ko.. army:


sing kadohan katon mbahe pan teka ya pada mlau owgh.
Page 4 of 30 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > [ndopok]tempat angker ning tegal lan sekitar e