Palembang
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > SUMATERA > Palembang > @@@@@Arti Nick Name KASKUS mu @@@@@@@
Total Views: 9490 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 36 of 36 | ‹ First  < 31 32 33 34 35 36

blagaxnian - 20/11/2011 02:59 PM
#701
Ai .. dak kado kamu dak terti arti nick aq
BlagaxNian


Asli... jangan ngaku2 wong plembang klo dak tau arti nick aq ni....

iloveindonesiasiloveindonesiasiloveindonesiasiloveindonesiasiloveindonesias
mortarboy - 20/11/2011 03:06 PM
#702

kalo id ane ini di ambil pas pertama kali maen dota
waktu versi campaign, aku make human n pas ado prajurit yang keluar dengan suaro "mortar, come back"
nah, dari itu lah namo aku jadike nick id sampe sekarang o
Dthey - 27/11/2011 07:04 PM
#703

kalo nick aku tu singkatan dari namo aku "D.D" di kerenke bae jadi "dthey" D
brontokinator - 28/11/2011 02:07 PM
#704

kalau aku terinspirasi dari namo virus yg berbahayo yaitu virus brontok.D
suehal - 28/11/2011 10:44 PM
#705

ada masalah kah dng arti id\)
roca.novalina - 29/11/2011 01:32 AM
#706

tau la dewek, pedio reti nick aq ni o
Benny.Prayogi - 29/11/2011 09:30 AM
#707

Quote:
Original Posted By roca.novalina
tau la dewek, pedio reti nick aq ni o


pedio yuk retinyo malu:/
katek reti caknyo ngacir:

amen reti nick aku ni o
artinyo si tampan se sumsel o/



ngacir:
DarrenHaseo - 30/11/2011 02:24 AM
#708

Artinyo namo anak aku Si Darren

Haseo = Bahaso Korea Artinyo Salam kalo dak salah
mr.Hosea - 30/11/2011 06:47 PM
#709

apo ye.
nick aku yo nama aku Hosea p

mr.
goD.pyRon - 02/12/2011 05:17 PM
#710

I.D Bnet Game Dota . .
useless.boy - 03/12/2011 10:41 AM
#711

useless.boy

tau lah dewek retinyo malu:
nohope:
tangankananku - 23/09/2012 10:27 PM
#712

tadi nyo nak buat id tangankanan
terinspirasi dari pilem spongebob, yg dia bilang "tidak ada yg boleh macam2 dgn tangankanan"
tp dak pacak krno la ado yg pake jd ku tambahi tangankananku





@@@@@Arti Nick Name KASKUS mu @@@@@@@
Original Comment By : tangankananku™
© 2012 All Right Reserved™
@@@@@Arti Nick Name KASKUS mu @@@@@@@
rahan - 23/09/2012 10:58 PM
#713

mun aku biaso beee ess ..

dari pemain bola idola aku zah RAHAN krangar .. waktu masih main di pasuruan dulu ... musim sesudahnyo pindah ke Sriwijaya FC 3 tahun makin sangar ...

siapo nian mindahkenyo ke persipura?capedes

Kembalikan zah rahan krangar ke SFC berdukas
hermanblabla - 07/10/2012 06:51 PM
#714

hahha ado trit cainian , payolah diguyuri.

id aku ni mang hermanblabla,
ngapo maitu ? soalnyo namo aku ni HERMAN bae mang (dak pakek BAE tapi) ngakak

jadi biar agak panjangan dikit yo ditambahi embel" blabla nyo malus

nick ini amper diseluruh akun ku pakek mang haha termasuklah id PB dulu :matabelo
martoex - 07/10/2012 07:58 PM
#715

martoex
namo waktu msih putih abu2
SE3Z - 18/10/2012 04:05 PM
#716

SE3Z

id ini sebenarnyo plesetan bae

men di baco bukan S E Tiga Z

Tapi SetreeZzz

SE dibaco SE
3 itu bahaso inggrisnyo Three, jadi di plesetin dikit jadi Tre bae
Z yo ttep Z

Jadi tulisannyo SE3Z, dibaco SeTrezzhammer
dodolterasi - 18/10/2012 04:16 PM
#717

dodolterasi o

nah apolah artinyo ye bingungs
ku be dak tau hammer:

ngacir:
onad - 18/10/2012 07:04 PM
#718

nick prime id : .Apple.Inc.

dulu karena saking seneng nyo make produk apple, jadi aku buat id itu. trus jg entah ngapo cuma ado itu yg ado di otak aku pas itu malu:

nick name kelon : onad

onad ini warisan dari kakak o
Silxp1 - 18/10/2012 09:07 PM
#719

Id : Silxp1
Sil namo aku o
xp emot" melet it naa p
1 yo 1 p

Gimi96
gimi namo wong yg kugalaki dlu hammer:
96 thn laher ak D
suckshiit - 18/10/2012 10:37 PM
#720

ID suckshiit

pinginyo bikin suckseed, cz seneng nian samo film ini.
cuma lah ado yg make, jadi suckshiit bae

dak perlu d artiken ye, hehe
Page 36 of 36 | ‹ First  < 31 32 33 34 35 36
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > SUMATERA > Palembang > @@@@@Arti Nick Name KASKUS mu @@@@@@@