Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ═╣╣╣۩║[Share & Tmpat Tanya] Info Rumah Kontrakan lan Kos neng Solo ║۩╠╠╠═
Total Views: 73821 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 16 of 57 | ‹ First  < 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >  Last ›

chandleries - 11/08/2010 11:28 AM
#301

Quote:
Original Posted By chandleries
kangmas-kangmas, mbakyu-mbakyu, numpang tanya lagi nih (soale dulu dah pernah) D

ada yang punya info kost daerah mojosongo nggak ya? kantor ane pindah deket situ nih... jauh banget dari kos ane yang sekarang... \( jadi ane mau cari yang deket kantor...

cari yang daerah mojosongo ato ngemplak juga boleh, buat cowok ato campur lebih bagus D, budget 200ribu-an. Kalo ada, tolong ane dikasi tau yah... D


woi...pertanyaanku raono sing nggagas ik.. ngakak

yo sing iso ngekei info tak kei cendol wis... (ra ketang abu2) D , opo ngene wae yen lanang, tak tukoke es cendol tenanan, sing wedok (ayu) tak jak nonton... D D
oscarwatch - 11/08/2010 11:37 AM
#302

Quote:
Original Posted By chandleries
woi...pertanyaanku raono sing nggagas ik.. ngakak

yo sing iso ngekei info tak kei cendol wis... (ra ketang abu2) D , opo ngene wae yen lanang, tak tukoke es cendol tenanan, sing wedok (ayu) tak jak nonton... D D


nohope: oalah kangg.. kan mj9 akeh kos2 an.. soyo meneh daerah kampus2 kui.. mestine akeh yoan...daerah sma5 tu ky e bejibun.. mau cari yg mahal or murah ada semua kokk
chandleries - 11/08/2010 03:29 PM
#303

Quote:
Original Posted By oscarwatch
nohope: oalah kangg.. kan mj9 akeh kos2 an.. soyo meneh daerah kampus2 kui.. mestine akeh yoan...daerah sma5 tu ky e bejibun.. mau cari yg mahal or murah ada semua kokk


iyo bos, tapi nek ndadak tekon n muteri siji2 rodho males bos... nohope: pengene nek ono info kan enak iso langsung tak parani panggone... D

golek sing bulanan, budget 200an... ono info ra bos? D
oscarwatch - 11/08/2010 04:37 PM
#304

Quote:
Original Posted By chandleries
iyo bos, tapi nek ndadak tekon n muteri siji2 rodho males bos... nohope: pengene nek ono info kan enak iso langsung tak parani panggone... D

golek sing bulanan, budget 200an... ono info ra bos? D


ketoe akeh kang.. aku lali.. kui jaman aku kuliah mbien sobo ne ng kos2 an daerah kono.. yg pasti p4an sma5.. wis kono kui akeh bgt,,,
chandleries - 11/08/2010 05:37 PM
#305

Quote:
Original Posted By oscarwatch
ketoe akeh kang.. aku lali.. kui jaman aku kuliah mbien sobo ne ng kos2 an daerah kono.. yg pasti p4an sma5.. wis kono kui akeh bgt,,,


okey gan, thanks infone... D
Pendekar.Yono - 11/08/2010 06:23 PM
#306

Quote:
Original Posted By oscarwatch
ngakak


gur emot tok ik mad:
andyPUNYA - 11/08/2010 06:39 PM
#307

Quote:
Original Posted By Pendekar.Yono
gur emot tok ik mad:


iyow i kang
ngejunk ya kang ngakak
oscarwatch - 11/08/2010 08:32 PM
#308

Quote:
Original Posted By chandleries
okey gan, thanks infone... D

shakehand2:
Quote:
Original Posted By Pendekar.Yono
gur emot tok ik mad:


Quote:
Original Posted By andyPUNYA
iyow i kang
ngejunk ya kang ngakak

halahhhh... nulis OOT yo ngejunk mad:
andyPUNYA - 11/08/2010 08:48 PM
#309

Quote:
Original Posted By oscarwatch
shakehand2:



halahhhh... nulis OOT yo ngejunk mad:


wkwkkw mahomahomaho
oscarwatch - 12/08/2010 10:25 AM
#310

Quote:
Original Posted By andyPUNYA
wkwkkw mahomahomaho


mad:
mad:mad:mad:
mad:mad:mad:mad:
mad:mad:
mad:mad:
mad:mad:
mad:mad:
mad:mad:
andyPUNYA - 12/08/2010 04:55 PM
#311

Quote:
Original Posted By oscarwatch
mad:
mad:mad:mad:
mad:mad:mad:mad:
mad:mad:
mad:mad:
mad:mad:
mad:mad:
mad:mad:


halah mrengutt malu
Arya.Wisanggeni - 12/08/2010 05:56 PM
#312

Quote:
Original Posted By echobepe
Kost cedak manahan ono ora kie,.


Quote:
Original Posted By oscarwatch
akeh gan... golek sing larang po murah???


sing sekitar 200-500 per bulan bagian ngendi yo kang? ndek wingi aku ngeterke kancaku mubeng-mubeng daerah manahan + gremet ora ketemu. ketemu mung siji loro neng daerah cedak SMA 4, tapi kost e kurang berkenan dinggo de'e. Pengen e jare sing cedak manahan pintu mburi, jare neg meh olahraga gampang + golek mangan gampang.
wisnuindrajati - 12/08/2010 08:15 PM
#313

sesok minggu aku pindah ning kos mburi asgross >-- 150ewu/bulan D

kontrakan sek tak tinggal ke rung ono sek manggoni, 3 kamar, 1 kamar mandi, ada loteng >--- 5 juta per tahun, deket banget akses nek arep ngampus.

monggo di tuweni, Ngoresan mburi toko Ira
oscarwatch - 12/08/2010 09:13 PM
#314

Quote:
Original Posted By wisnuindrajati
sesok minggu aku pindah ning kos mburi asgross >-- 150ewu/bulan D

kontrakan sek tak tinggal ke rung ono sek manggoni, 3 kamar, 1 kamar mandi, ada loteng >--- 5 juta per tahun, deket banget akses nek arep ngampus.

monggo di tuweni, Ngoresan mburi toko Ira


iso di cicil ora??golek ki lagian..
wisnuindrajati - 12/08/2010 09:21 PM
#315

Quote:
Original Posted By oscarwatch
iso di cicil ora??golek ki lagian..

ora ngerti kang, langsung wae ninggone sek duwe, samping kos ku sek ono rental PS2 ne \) nek taon lalu aku mbayare iseh 4.5jt dibagi wong 3 D
oscarwatch - 12/08/2010 09:40 PM
#316

Quote:
Original Posted By wisnuindrajati
ora ngerti kang, langsung wae ninggone sek duwe, samping kos ku sek ono rental PS2 ne \) nek taon lalu aku mbayare iseh 4.5jt dibagi wong 3 D


\( \( takok ne
wisnuindrajati - 12/08/2010 09:52 PM
#317

Quote:
Original Posted By oscarwatch
\( \( takok ne


ketoke ora kang D takok dewe barangkali durung mundak D
justformilis - 12/08/2010 09:55 PM
#318

permisi mas2.., mba2..
baru pindah dari bekasi mau cari tempat kos, mohon infonya tempat kos yang deket dengan solo grand mall, budgetnya sekitar 500rb..tq
Arya.Wisanggeni - 12/08/2010 10:04 PM
#319

Quote:
Original Posted By justformilis
permisi mas2.., mba2..
baru pindah dari bekasi mau cari tempat kos, mohon infonya tempat kos yang deket dengan solo grand mall, budgetnya sekitar 500rb..tq


kalo ketemu kabar-kabar Gan. D
lilthugboi - 12/08/2010 11:30 PM
#320

kula nuwun, kangmas2 kabeh...
arep takon ki
aku lg golek kos sing cedhak kampus uns, rada adoh sithik rapapa
sing bebas ya, kang
budget nek isoh sasen ae, skitar 150an kurang luwih

cendol tersedia bagi yg beruntung
Page 16 of 57 | ‹ First  < 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ═╣╣╣۩║[Share & Tmpat Tanya] Info Rumah Kontrakan lan Kos neng Solo ║۩╠╠╠═