Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ═╣╣╣۩║[Share & Tmpat Tanya] Info Rumah Kontrakan lan Kos neng Solo ║۩╠╠╠═
Total Views: 73821 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 26 of 57 | ‹ First  < 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >  Last ›

acejhoen - 24/02/2011 07:16 PM
#501

Quote:
Original Posted By ki pendak wesi
podo om,
ak yo lagi golek kost2an(cow/campur) sing bulanan,
max 250k/bln ae..
daerah skitar purwosari/manahan...
sing penting ora karo sing duwe omah(sering mulih bengi soale.. ndak ganggu) o



kalo ane 250k iku kemahalan gan, maklum mahasiswa malu kalo nemu yg bagus PM ya gan, kali aja bisa barengan hammer
acejhoen - 24/02/2011 07:17 PM
#502

Quote:
Original Posted By ki pendak wesi
podo om,
ak yo lagi golek kost2an(cow/campur) sing bulanan,
max 250k/bln ae..
daerah skitar purwosari/manahan...
sing penting ora karo sing duwe omah(sering mulih bengi soale.. ndak ganggu) o



kalo ane 250k iku kemahalan gan, maklum mahasiswa malu kalo nemu yg bagus PM ya gan, kali aja bisa barengan hammer
ki pendak wesi - 24/02/2011 07:51 PM
#503

Quote:
Quote:
Original Posted By acejhoen
kalo ane 250k iku kemahalan gan, maklum mahasiswa malu kalo nemu yg bagus PM ya gan, kali aja bisa barengan hammer


Quote:
Original Posted By acejhoen
kalo ane 250k iku kemahalan gan, maklum mahasiswa malu kalo nemu yg bagus PM ya gan, kali aja bisa barengan hammer


Quote:
Original Posted By acejhoen
kalo ane 250k iku kemahalan gan, maklum mahasiswa malu kalo nemu yg bagus PM ya gan, kali aja bisa barengan hammer




walah nganti ping 3...
jare kancaku ono ning ngarep ursulin, 150k,
tapi ak rung ngerti panggone,,
durung sempet golek2/metu nggo golek kost,...
nek ono kabar2 jg yo om.. beer:
acejhoen - 24/02/2011 08:22 PM
#504

Quote:
Original Posted By ki pendak wesi
walah nganti ping 3...
jare kancaku ono ning ngarep ursulin, 150k,
tapi ak rung ngerti panggone,,
durung sempet golek2/metu nggo golek kost,...
nek ono kabar2 jg yo om.. beer:




ngarep sebelah ndi yo pak ?
aku muter rono ra ono sing mbentuk kost an pak....
ane add sampeyan ya, nanti nek ono kabar tak kabari pak.:2thumbup
ki pendak wesi - 24/02/2011 09:44 PM
#505

Quote:
Original Posted By acejhoen
ngarep sebelah ndi yo pak ?
aku muter rono ra ono sing mbentuk kost an pak....
ane add sampeyan ya, nanti nek ono kabar tak kabari pak.:2thumbup


wah ak yo ra ngerti pas'e,
wokey om..
tak tunggu kabar2e.. beer:
acejhoen - 25/02/2011 05:13 PM
#506

aku duwe ide, piye nek ayo barng-bareng ngontrak wae cak....ben gayenk.lebih ngirit+bebas puooLLL.... sup2: tapi golek sing miring ya cak, maklum mahasiswa ki malu ayo cak.... :thumbup kalo yang setubuh kita PM-pM an wae ya cak...gayeng lho sak kontrakan KASKUSER kabeh kbgt: ngacir2
jakwir - 03/03/2011 05:59 PM
#507
[ASK] Caari Rumah Kontrakan Di Solo
Selamat malam agan agan wong solo..
ane lg nyari tempat kontrakan di solo nih.. klo bisa sih kota, aga pinggiran jg gpp.., asal jgn kepinggiran, hayub2en ngko D

nyarinya yg biasa simple aja sih, ga usah gede2 , tp jg jgn kekecilan, yaa sedengan lah
ada teras, 1 ruang tamu, 2 kamar tidur, 1 kamar mandi, garasi
dan satu lg yg penting bersih dan sirkulasi udara oke gitu aja.
Budget sekitar 3 - 5 jt

klo agan agan punya rmh yg mo dikontrakan ato pny info kontrakan boleh dibagi disini ya gans.

Cendol siap menanti D D

tak tunggoni ng kene sambi ngombe wedang kopi kro udud, suwegerrr o
Priyo.Sembodo - 03/03/2011 06:02 PM
#508

Quote:
Original Posted By jakwir
Selamat malam agan agan wong solo..
ane lg nyari tempat kontrakan di solo nih.. klo bisa sih kota, aga pinggiran jg gpp.., asal jgn kepinggiran, hayub2en ngko D

nyarinya yg biasa simple aja sih, ga usah gede2 , tp jg jgn kekecilan, yaa sedengan lah
ada teras, 1 ruang tamu, 2 kamar tidur, 1 kamar mandi, garasi
dan satu lg yg penting bersih dan sirkulasi udara oke gitu aja.
Budget sekitar 3 - 5 jt

klo agan agan punya rmh yg mo dikontrakan ato pny info kontrakan boleh dibagi disini ya gans.

Cendol siap menanti D D

tak tunggoni ng kene sambi ngombe wedang kopi kro udud, suwegerrr o

luwih apik maneh nunggune karo mijet sing ngisor iki lho
═╣╣╣۩║[Share & Tmpat Tanya] Info Rumah Kontrakan lan Kos neng Solo ║۩╠╠╠═

═╣╣╣۩║[Share & Tmpat Tanya] Info Rumah Kontrakan lan Kos neng Solo ║۩╠╠╠═

═╣╣╣۩║[Share & Tmpat Tanya] Info Rumah Kontrakan lan Kos neng Solo ║۩╠╠╠══╣╣╣۩║[Share & Tmpat Tanya] Info Rumah Kontrakan lan Kos neng Solo ║۩╠╠╠═
cHidori_07 - 05/03/2011 06:06 PM
#509

minta info kos²an co/ce/campur di daerah purwonegaran dong gan, or sekitaran situ D
thanks beer:
donchu - 09/03/2011 10:52 AM
#510

ada yg tau info kos2an buat pasutri di daerah sekitaran jl. adi sucipto or belakang kampus UMS ?
thx b4...ilovekaskus
donchu - 09/03/2011 10:54 AM
#511

dopost hammer:
Grapevine - 11/03/2011 07:44 AM
#512

agan2 dan aganwati...ane mo nanya nih, untuk kost cewek yang standard di daerah Solo Baru terutama yang dekat RS Dr.Oen ada dimana yah?
bisa disharekan alamatnya..?
yang range harganya kira-kira 100 - 250 per bulan...

kostnya untuk adek cewek ane yg br ketrima kerja di RS Dr.Oen...matur nuwun banget

iloveindonesiailoveindonesiailoveindonesia
dianamegmeg - 12/03/2011 12:14 PM
#513

Allo..allooo...para juragaaannn......
Berhubung ane mau memberi informasi bagi yang mencari kost putri2 yg kuliah di UNISRI....
Ane buka kost putri namanya BEVERLY JLN.GUNUNG KAWI NO 16...
-ada 20 kamar = kamar kecil dan kamar besar
-2 lantai
-ada 8 kamar mandi
-budget antara 150-350 rb per bulan
-fasilitas non ac, internet , dll
-bagi yg mau membawa barang seperti magic cam,kipas angin,dll segera hubungi ya....
-garasi dalem
bagi yang mau mencari kost putir dapat dihubungi ane : 089953085004

iloveindonesia iloveindonesia
rolas - 18/03/2011 03:19 PM
#514

Quote:
Original Posted By acejhoen
aku duwe ide, piye nek ayo barng-bareng ngontrak wae cak....ben gayenk.lebih ngirit+bebas puooLLL.... sup2: tapi golek sing miring ya cak, maklum mahasiswa ki malu ayo cak.... :thumbup kalo yang setubuh kita PM-pM an wae ya cak...gayeng lho sak kontrakan KASKUSER kabeh kbgt: ngacir2


gek urunane piro ki? yen cedak kampus (Cengklik - Nusukan) tur ra larang urunane aq y gelem D soale y lagi golek daerah sekitar kampus AUB UTP kono..
Silence Yue - 18/03/2011 07:55 PM
#515

Quote:
Original Posted By cHidori_07
minta info kos²an co/ce/campur di daerah purwonegaran dong gan, or sekitaran situ D
thanks beer:


dinggo sapa kang Chid?

----

btw sing ngerti kost cowok, budjet belakangan, sekitaran mangkunagaran, manahan, apa penumping, .....

PM ya....
muhamadlo - 18/03/2011 11:37 PM
#516

Quote:
Original Posted By Silence Yue
dinggo sapa kang Chid?

----

btw sing ngerti kost cowok, budjet belakangan, sekitaran mangkunagaran, manahan, apa penumping, .....

PM ya....

budjet belakangan itu yang gmana ya confused:
Silence Yue - 19/03/2011 11:28 AM
#517

Quote:
Original Posted By muhamadlo
budjet belakangan itu yang gmana ya confused:


harga masalah belakangan, sing penting kost e klop karo sing dipingini.... o
rolas - 19/03/2011 01:34 PM
#518

Quote:
Original Posted By dianamegmeg
Allo..allooo...para juragaaannn......
Berhubung ane mau memberi informasi bagi yang mencari kost putri2 yg kuliah di UNISRI....
Ane buka kost putri namanya BEVERLY JLN.GUNUNG KAWI NO 16...
-ada 20 kamar = kamar kecil dan kamar besar
-2 lantai
-ada 8 kamar mandi
-budget antara 150-350 rb per bulan
-fasilitas non ac, internet , dll
-bagi yg mau membawa barang seperti magic cam,kipas angin,dll segera hubungi ya....
-garasi dalem
bagi yang mau mencari kost putir dapat dihubungi ane : 089953085004

iloveindonesia iloveindonesia

wah sayang rada adoh nang aub.. khusuh cewek sisan \(
kaydong - 19/03/2011 04:42 PM
#519
Urgent....
Bismillah...
mohon bantuan para agan..
nyari rumah kontrakan buat 3-4 bulan aja gan, ada ruang tamu, 2 kamar tidur, ada garasi, ada AC... diutamakan full furnish dan tidak jauh dari daerah penumping/ deket2 kota barat.. kalo ada info PM boleh... tengkiyyu gan..
ilovekaskus
marlinmonru - 21/03/2011 10:58 PM
#520

aku akuu...:babyboy
nyari kontrakan ato kosan deket smaga, daerah2 jagalan ato daerah pasar ledoksari,
ingkang gadah info nyuwun tulung nggih kang ilovekaskus
Page 26 of 57 | ‹ First  < 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ═╣╣╣۩║[Share & Tmpat Tanya] Info Rumah Kontrakan lan Kos neng Solo ║۩╠╠╠═