Karesidenan Madiun
Total Views: 4632 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 10 of 14 | ‹ First  < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > 

MQholic - 20/01/2011 03:57 PM
#181

Quote:
Original Posted By kontrasepsi


ra iso cd
-
wong koe teru2 font neng ym ku nohope:



makane aku bagian pengamane ae malu:

aku bagian walik wae dabArti ID Kaskuser Madiun
kontrasepsi - 21/01/2011 06:40 AM
#182

Quote:
Original Posted By MQholic
aku bagian walik wae dabArti ID Kaskuser Madiun


ngakak

tekan kene yo diwalik sampean p
MQholic - 21/01/2011 07:41 AM
#183

Quote:
Original Posted By kontrasepsi


ngakak

tekan kene yo diwalik sampean p

ora mung nang kene wae kok
salon bababrsari wae ta wolak walik DArti ID Kaskuser Madiun
kontrasepsi - 21/01/2011 03:02 PM
#184

Quote:
Original Posted By MQholic
ora mung nang kene wae kok
salon bababrsari wae ta wolak walik DArti ID Kaskuser Madiun


kagets:
-
ono salon anyar kae neng babarsari D
-
cuman rung njajal malu:
ccrroott - 21/01/2011 03:20 PM
#185

Quote:
Original Posted By MQholic

ora mung nang kene wae kok
salon bababrsari wae ta wolak walik D

ncen sobo'ne teko ngendi-ngendingakakArti ID Kaskuser Madiun
terserah anda - 21/01/2011 04:03 PM
#186

Quote:
Original Posted By kontrasepsi
[FONT="Comic Sans MS"]

kagets:
-
ono salon anyar kae neng babarsari D
-
cuman rung njajal malu:


iki kok malah ngomongne salon .. cd[/font]
kontrasepsi - 22/01/2011 08:37 AM
#187

Quote:
Original Posted By terserah anda
[font="segoe print"]

iki kok malah ngomongne salon .. cd


kui om mq arep creambath afro:[/FONT]
kontrasepsi - 22/01/2011 08:38 AM
#188

Quote:
Original Posted By terserah anda
[font="segoe print"]

iki kok malah ngomongne salon .. cd


kui om mq arep creambath afro:[/FONT]
terserah anda - 22/01/2011 04:04 PM
#189

Quote:
Original Posted By kontrasepsi
[FONT="Segoe Print"]

kui om mq arep creambath afro:


ha kok peyan ngerti enek salon anyar .. wis nganyari po yew? cd[/font]
kontrasepsi - 23/01/2011 06:44 AM
#190

Quote:
Original Posted By terserah anda
[font="segoe print"]

ha kok peyan ngerti enek salon anyar .. wis nganyari po yew? cd


ha kan mung lewat wong cdak omah cd[/FONT]
c4ngkeme - 23/01/2011 10:33 PM
#191

moco ID ne we wis cukup .. rasah kokean c4ngkem .. malu:
MBP26 - 24/08/2011 07:38 PM
#192

MBP26
singkatan jenengku kro tgl lahirku gan
simpel dan mudah d ingat ^^
sHobZKiD - 25/08/2011 09:27 AM
#193

Shobz : jeneng celukan kulo malu:
Kid : soal'e aku isih bocah malu:hammer:
Hanif.pj - 25/08/2011 06:16 PM
#194

Hanif.pj >= Hanif Pejah jaran
MBP26 - 25/08/2011 11:32 PM
#195

Quote:
Original Posted By kaskus.wap

nek saiki merk ban mobil gan malu:
-
aku nggawe achiles yo an Peace:


weh agan kaskus.wap bar iso og
bagi cendol ndang gan cendolbig
ceperkawung - 26/08/2011 03:58 PM
#196

Quote:
Original Posted By Hanif.pj
Hanif.pj >= Hanif Pejah jaran


pejah kie opo kang D




ceperkawung=aku nduwe motor ceper,urip ku neng jln.kawung
sekian D
rendraviola - 29/08/2011 12:06 AM
#197

rendra= jenengku bro
viola= jeneng klub kesayangan..
malu:
zonth66 - 30/08/2011 10:37 PM
#198

zonth = nick nameku setelah beberapa kali direvisi malu:
66 : pertamanya sih 16. karena pas maen game online pengen buat id lagi, jadi pake 66 ampe sekaran : petil: Arti ID Kaskuser Madiun
nanyonyo - 31/08/2011 07:24 PM
#199

Klo id ane artinya paggilan anak ane gan... Arti ID Kaskuser Madiun
argoatiesbombom - 02/09/2011 09:36 AM
#200

argo=nama asli
aties=berhati dingin
bombom=nama panggilan dari kecil,,pas da sinetron "bidadari" malus
shakehand gan.. Arti ID Kaskuser Madiun
Page 10 of 14 | ‹ First  < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >