Karesidenan Madiun
Total Views: 9254 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 44 of 62 | ‹ First  < 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >  Last ›

takeoff - 10/06/2011 09:18 PM
#861

aku neng ruang 2x 3 kangberdukas berdukas berdukas
rt4nto - 10/06/2011 10:34 PM
#862

posisi nang magetan
siktas wae balik seko madiun
sambang konco sing loro nang RSUD Dr. Soedono
kontradiksi - 11/06/2011 12:23 AM
#863

Quote:
Original Posted By rt4nto
posisi nang magetan
siktas wae balik seko madiun
sambang konco sing loro nang RSUD Dr. Soedono


loro opo om kancane sampean berdukas

kancaku durung sadar yo an wes 2 minggu \(
takeoff - 11/06/2011 06:18 PM
#864

Quote:
Original Posted By rt4nto
posisi nang magetan
siktas wae balik seko madiun
sambang konco sing loro nang RSUD Dr. Soedono


Quote:
Original Posted By kontradiksi
loro opo om kancane sampean berdukas

kancaku durung sadar yo an wes 2 minggu \(


rencange podo loro tho kang??
aku turut berdukas
-
saiki posisi neng ngomah ae o
setyanto88 - 12/06/2011 04:29 PM
#865

posisi saiki lagi teko soko suroboyo,, kuesel tenan linux2:
alliev - 12/06/2011 11:56 PM
#866

pancet nang ngalam (adhem tenaaannnnn) takuts
goowenk - 13/06/2011 03:32 PM
#867

lagi nang kamar kost
Danecok - 13/06/2011 05:33 PM
#868

lagi posting2 bareng mas andre malus
ndezzz - 13/06/2011 05:46 PM
#869

ngenteni absen capedes
lasyakka - 13/06/2011 10:44 PM
#870

masih tetap dikamar kost
soulmate - 14/06/2011 04:41 AM
#871

posisi ning ngarep monitor, mencet2 kibord, lan nyurung2 mouse :d
takeoff - 14/06/2011 07:25 AM
#872

mbolos gan aku...wegah mangkat kampus ngakaks
stay home sweet home kisss
jeng.nuril - 15/06/2011 01:23 PM
#873

jane arep ngejunk D

tapi wes males cd

dadi posisiku sek neng kamar ae D
jeng.nuril - 15/06/2011 01:24 PM
#874

Quote:
Original Posted By takeoff
mbolos gan aku...wegah mangkat kampus ngakaks
stay home sweet home kisss


ojo mbolosan kang ngko sui luluse ngakak
lasyakka - 15/06/2011 03:42 PM
#875

tetap setia dengan kamar kost D
Danecok - 15/06/2011 03:54 PM
#876

saiki nang malang uadem tenan , aq ra adus maeng \(
nvidiaCUDA - 15/06/2011 05:01 PM
#877

saiki aku ono neng pantai... cool: cool:
nyawang igo berkeliaran...wowcantik wowcantik
lasyakka - 15/06/2011 06:21 PM
#878

Quote:
Original Posted By nvidiaCUDA
saiki aku ono neng pantai... cool: cool:
nyawang igo berkeliaran...wowcantik wowcantik


wah pengen nyawang IGO ne genit:
takeoff - 15/06/2011 07:15 PM
#879

neng kost ae kang o
alliev - 15/06/2011 08:29 PM
#880

Quote:
Original Posted By Danecok
saiki nang malang uadem tenan , aq ra adus maeng \(


wuahahahah ngakaks

puodhooooo kaaannnggg capedes

adheme jan ugal2an takuts
Page 44 of 62 | ‹ First  < 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >  Last ›