Sydney
Home > Kaskuser Regional > AUSTRALIA > Sydney > [Share & Info] Accomodation / tempat tinggal di sekitar Sydney
Total Views: 109435 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 22 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

Salesman27 - 27/08/2011 04:44 PM
#61
master room miramar,city area looking for friendly people
halo peeps, ada master room kosong dimiramar, lg mau cari orng indo buat share nih..
2 orng 145/week or
3 orng 115/week or
4 orng 95/week

also sunny room for 140/week

fully furnished,unlimited TPG internet, free toilet tissue,washing liquid, all bills included

persyaratan : - 2 minggu bond
- 2 minggu rent in advance
- 1 month minimum stay
- no party
- no smoking in the flat

yg berminat tlp : 043000-6786 Ben, thanks in advance
timor17 - 27/08/2011 06:05 PM
#62
Butuh apartment 2BR
mau sewa unit apt. kalo ada info untuk apt 2 br, butuh a.s.a.p ...........or sms ke 0426-956788
Sriys - 28/08/2011 01:28 PM
#63
Share Apartment
Dicari flatmate buat share unit di 93/105 Quay Street, Multinasional so it's good to improve your English, All bills included, free internet, free rice, and very good location which is close to central station, UTS, TAFE, bus stop, and Paddy's Market. Please contact : 043877563 (Optus/Thai speaker) or 0431223557 (Korean speaker)
xmenx - 28/08/2011 05:00 PM
#64
Female only!!!!
Looking for FEMALE Students / Professionals to share in Luxury 2 Bedrooms+1sunnyroom, 2 bathrooms Apartment Fully - Furnished,

NO SMOKING, CLEAN & TIDY PERSON.. !!!

Location on Castlereagh Street, Regis Tower 2
-Close to China Town
-10 minutes to Central Station, Town Hall, Museum
-High Level unit
-24 Hours Security Building
-Swimming Pool, Sauna, Spa , Gym

Share Master room with 2 Girls @ $140/ Week

NO ONE SLEEP IN LIVING ROOM
Less people..Max. only 6 people

Including Gas, Electricity & Water Bill & Internet

Bond is Required

AVAILABLE: 5 Sept 2011

Phone: 0430340777 (Sylphie)
Asclei - 29/08/2011 06:56 PM
#65

Own ROOM in CBD, 3 mins to UTS, Central, Syd Uni..

FAST INTERNET
FULLY FURNISHED
BILLS INCLUDED

YOUR OWN KEY

BUILT-IN WARDROBE

long term prefer

Bond - $460,
Key Deposit - $100
Rent -$230 BILLS INCLUDED!

Flatmates with 2 Korean, 2 Colombians

AVAILABLE NOW!!

PLEASE CONTACT 0404317004 RYAN
If I don't get your call, message me..
antichlorine - 31/08/2011 08:16 PM
#66
Short term akomodasi for couple 2weeks 30 sept
Agan2: saya lg cari kamar yg disewakan di daerah city buat sodara saya (couple) yg lg mau holiday 2 minggu saja. Tgl 30 september sampainya. Kalo ada tolong pm ya. Thank you all
mageofsage - 01/09/2011 08:09 PM
#67

OWN room available after 11 september 2011 di sussex street
Close to townhall station, QVB, World tower, Event Cinemas, Chinatown.
All bills are included.
features:
- Own Key
- Gym
- Swimming Pool
- Sauna
- Car space available with 50$ extra perweek
- Unlimited Internet

Bond : 2 minggu
Key bond : $100
Harga perweek : $300

Indonesian Preferably.

cp:0430752205

terimakasih
2095044 - 02/09/2011 12:23 AM
#68
Masih cari kamar nih gue!
Quote:
Original Posted By 2095044
Halo semua, gw butuh akomodasi nih di Sydney buat tanggal 24 Sept - 3 October. Gw cuma visit Sydney doang sih 10 hari.
Gw prefer yang deket sama city ya soalnya tiap hari bakal ke city terus.
Gw cowo, dan sangat bersih kok tenang aja. Cuma butuh tempat buat tidur doang, ga perlu makan.

Kalo ada yang bisa menyediakan, SMS ye ke +61401735480.
Oh ya, tentunya gw pasti bayar la.
Thanks \)
nekocrew - 05/09/2011 10:18 AM
#69
Master Room Available Now!!!
Quote:
Original Posted By nekocrew
Gan, ane lagi nyari orang yang mau sewa kamar di unit ane...
Cuman $225 per week (Master Room - include all the bills!!) - ini harga kamarnya yah, bukan per person...
Bisa diisi max 3 orang kalo mau murah. Buat couple juga OK... Gw sekarang lagi tinggal sendiri juga, jadi nggak terlalu banyak orang...
Bisa mulai masuk kapan aja, dan nggak ada batesan tinggal mau jangka panjang ato jangka pendek (bond money 3 minggu)...

Lokasi di Lyons Road, Drummoyne, Inner West Subs. 10-15 menit naek bis ke City...
No train tapi semua bus kepala 5 lewat sini. e.g. 501, 518, 506, 504, 515, 507. m52, m50, etc...
Deket sama Comm Bank, Franklins, Groceries, Newsagent, Restaurant, etc.

Ane butuh urgent nih, gan...
Kalo ada yang berminat bisa pm ane ato telpon ane di 0433217890...
Thanks yaaa....cendolb
rainzee - 05/09/2011 01:39 PM
#70
akomodasi untuk orang pertama x datang
hii gan...

untuk agan2 yang batu pertamax x datang ke sydney, n gada yg jemput, and butuh guide untuk jalan ke sekolah, buka account, or cari tempat tinggal,

ane bersedia jadi tour guide nya, dari jemput dari bandara sampe semua keperluan standard agan terpenuhi lah, ya ada charge dikit lah gan buat makan...hehehe

bayar negotiable kok, tenang ane tau klo pertama x datang tuh rasa nya gimana,

jadi please feel free aja utk kontek saya di +61 415088833 Felix


cheerscendolb
punks - 06/09/2011 12:02 AM
#71

Quote:
Original Posted By punks
ada kamar buat cewek/ female ( second room)
maksimal di isi 2 org 1 kamar
at sussex street

2 mins to worldsquare
2 mins to haymarket padys
5 mins to townhall


145/week

all bills include ( inet menyusul )


available next monday ( now )
clean and tidy + obeying the rules

text/call 044 959 4779
chanya - 06/09/2011 03:23 AM
#72

Butuh parkiran di cassia garden or dI summit or di regal.. Secepat nya please.. Langsung aja sms gw di 0451668389.. Thanks.. [Share & Info] Accomodation / tempat tinggal di sekitar Sydney
chanya - 06/09/2011 05:40 AM
#73

Butuh car park nech di cassia or di regal or di summit. Hubungi ane secepat nya yah..

0451668389.Edy.. Thanks.. [Share & Info] Accomodation / tempat tinggal di sekitar Sydney
protouchtripro - 06/09/2011 02:42 PM
#74
need room
need kamar untuk 1 org di sekitar jalan liverpool street untuk student. thanks
harga $ 100-110...
yg ada info tolong dibantu yah email : [email]paulus_arif_budianto@yahoo.co.id[/email]
ini pertama kalinya saya ke sidney nanti pertengahan bulan september.
terima kasih . semoga kebaikan nya di balas sama yg di atas.
sosu29 - 08/09/2011 10:20 AM
#75
Furnished Room in Hurstville NSW 3 min to station
-Looking for 1 Female
-Your own room
-Only 3 people in the house, including you
-All bills included
-Unlimited Wi-Fi internet
-Clean and peaceful environment
-Big living room and kitchen
-Fully furnished
-No smoking
-Available now
-$160/week

Call me to inspect today on 0431 749 154 \)
chanya - 08/09/2011 04:44 PM
#76

Dicari org tuk masuk ke 2nd room cassia garden.

Harga hanya 290/room/couple include bills.

Hubungi: 0451668389 edy..

Thanks
[Share & Info] Accomodation / tempat tinggal di sekitar Sydney
laconic - 08/09/2011 08:02 PM
#77
Room for rent
Great room in the Centre of the China town and Surry Hill for rent

Big double furnished rooms available in a nice accommodation complex with your own balcony.

Great location in the centre of Chinatown, close to both Central Station & Shops and all Tape,UTS,Colleges.

Suit for all overseas student especially for Asian student.

All room is furnished with tv,dvd,frigde,table,chair,lamp.

Supply all the kitchen equipment and salt,sugar,pepper,clingwrap,dish washing liquid, hand soap, hand tower, toilet tissue.

Everyday have the cleaner come to clean.
Free wireless internet.
NO BILL

Double room: $300/wk/2pp

Start available from 8/9/2011
Please contact Trinh Le for more information & inspection.
M : 0432 456 713
canadi - 08/09/2011 08:55 PM
#78
Own room in sussex st URGENT !!!!!!!
own room di city ni gan di millenium tower
$300 for 1people
$320 for couple
lokasi: Millenium tower
- 2 menit ke Town hall station
- 5 menit ke China Town
- 5 menit ke World Tower dan QVB
- dikelilingi restaurant Indonesia dan Thailand
- seven eleven sebelah rumah

Features:
- own keys (swipe and door key)
- unliimited ADSL 2 broadband
- gym, sauna, swimming pool and table tennis
- car park, tambahan $50/week

Bond: 2 minggu dan kunci ($100)
Pm me or contact 0430752205 ( harga NEGOTIABLE)
minimum stay: 2 bulan

available 12th September 2011
punks - 08/09/2011 09:54 PM
#79

disewakan second room di daerah campsie ( 30 min from city with train )
3 min to train station
2 min to train station
3 min to asian grocery

$180 / week for 1 people
$200 / weeks for couple

all bills included ( elec,gas & internet )
available from 17 oktober
buat lebih jelas call/text me at 0449594779 / 0430789234
steven_19081988 - 09/09/2011 08:21 AM
#80

Quote:
Original Posted By steven_19081988
buat cewek ( 3 orang ), ada room bagus nih, di Harbour Garden,,

- Gym, Spa, Sauna, Swimming Pool
- Internet ADSL2 unlimited
- next to darling harbour (namanya aja uda harbour garden) capedes
- ngesot to world square, china town, and food court (EW & Dixon)
- close to town hall station

115$ per week, with 2 weeks bond money.
all bills included

Contact Person: (0430767707) for inspection.

recsel


masih ditunggu gan... room dijamin asik..
Page 4 of 22 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > AUSTRALIA > Sydney > [Share & Info] Accomodation / tempat tinggal di sekitar Sydney