Karesidenan Kediri
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > <<<Rai Lugune cah² Plat AG>>>
Total Views: 9907 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 7 of 32 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›

ahmadz4 - 02/02/2010 07:43 AM
#121

Quote:
Original Posted By buatcintaku
numpang maneh
Spoiler for malu
maho


tak ewangi ngetokne yoh.......D
buatcintaku - 02/02/2010 08:45 AM
#122

salah njupuk tibaknohammer:
dudu seng iku kang
tulung diedito>>solae neng kono ga enek aku blas
mukahitam - 02/02/2010 08:48 AM
#123

Quote:
Original Posted By buatcintaku
salah njupuk tibaknohammer:
dudu seng iku kang
tulung diedito>>solae neng kono ga enek aku blas


sinng ngawe klambi kaskus kuwi sopo jenenge kang hammer:
dreaminclass - 02/02/2010 09:04 AM
#124

Quote:
Original Posted By mukahitam
sinng ngawe klambi kaskus kuwi sopo jenenge kang hammer:


enek 2 iku seng gawe klambi kaskus
takn seng ndi kango
mukahitam - 02/02/2010 10:36 AM
#125

Quote:
Original Posted By dreaminclass
enek 2 iku seng gawe klambi kaskus
takn seng ndi kango


yho.. sak liane sampean tho mas rizal.. malu:
mbok di jak ngasku s mrene.. o
aylin - 02/02/2010 10:48 AM
#126

wah rizal jalan2 melulu D
sokel - 02/02/2010 11:10 AM
#127

koyok dejavu ndelok arek2 ikimatabelo: koyok arek SI + TIF
aylin - 02/02/2010 11:17 AM
#128

Quote:
Original Posted By sokel
koyok dejavu ndelok arek2 ikimatabelo: koyok arek SI + TIF


TIF opo mas amazed:
sokel - 02/02/2010 11:24 AM
#129

Quote:
Original Posted By aylin
TIF opo mas amazed:


sistim informasi + teknik informatika D
BakulRombeng - 02/02/2010 12:06 PM
#130

Spoiler for fotone wong ngantukD
<<<Rai Lugune cah² Plat AG>>>
dreaminclass - 02/02/2010 12:20 PM
#131

Quote:
Original Posted By mukahitam


yho.. sak liane sampean tho mas rizal.. malu:
mbok di jak ngasku s mrene.. o
lha iku yo ngaskus
Tpi g aktif neng regional
Aktife neng forum musik<<<Rai Lugune cah² Plat AG>>>
dreaminclass - 02/02/2010 12:50 PM
#132

Quote:
Original Posted By sokel


koyok dejavu ndelok arek2 ikimatabelo: koyok arek SI + TIF
pancen arek SI FTIFmalu<<<Rai Lugune cah² Plat AG>>>
sokel - 02/02/2010 01:00 PM
#133

Quote:
Original Posted By dreaminclass
pancen arek SI FTIFmalu<<<Rai Lugune cah² Plat AG>>>


mangkane D
opo maneh cah mbendul iku sing jaketan ae D
aylin - 02/02/2010 01:55 PM
#134

Quote:
Original Posted By sokel
sistim informasi + teknik informatika D


oh..... i kira apa'an D paham2 deh D
f1zr2002 - 02/02/2010 03:56 PM
#135

Quote:
Original Posted By sokel
mangkane D
opo maneh cah mbendul iku sing jaketan ae D


kok ngerti seng jaketan iku cah mbendul kang?
f1zr2002 - 02/02/2010 04:42 PM
#136

Quote:
Original Posted By aylin
wah rizal jalan2 melulu D


saiki wes ga iso jalan2 maneh

suwun wes ngedit potoneo
sokel - 02/02/2010 05:07 PM
#137

Quote:
Original Posted By sokel
koyok dejavu ndelok arek2 ikimatabelo: koyok arek SI + TIF


wes diedit tibeke D

Quote:
Original Posted By f1zr2002
kok ngerti seng jaketan iku cah mbendul kang?


weruh ae lah D
f1zr2002 - 02/02/2010 05:10 PM
#138

Quote:
Original Posted By aylin
wah rizal jalan2 melulu D


Quote:
Original Posted By sokel
wes diedit tibeke D



weruh ae lah D


ngerti neng forsup yo kang???kan arek e gaene dolan neng forsup
sokel - 02/02/2010 05:13 PM
#139

Quote:
Original Posted By f1zr2002
ngerti neng forsup yo kang???kan arek e gaene dolan neng forsup


pokoke anak buahe muklason weruh kabeh D
sokel - 02/02/2010 05:23 PM
#140

dari page 1 belum terlihat yang memakai Kaos kaskus RKK I bingung:
Page 7 of 32 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > <<<Rai Lugune cah² Plat AG>>>