Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > Ruang Informasi / Tempat Tanya² [ASK/HELP], Tentang Segala Hal di Solo 'n Regio Solo
Total Views: 140678 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 1 of 467 |  1 2 3 4 5 6 >  Last ›

becomingamoon - 15/07/2009 09:26 AM
#1
Ruang Informasi / Tempat Tanya² [ASK/HELP], Tentang Segala Hal di Solo 'n Regio Solo
Mungkin selama perjalalan Reg. Solo ini belum pernah dibuka trit yang khusus buat nanya2 malu:

Nah,..
Thread ini dibuat khusus untuk menyakan hal2 yang sifatnya pendek2 aja, yang cukup satu atau dua jawaban sudah selesai. Tapi banyak sekali pertanyaan2 yang mungkin sering ingin kita tanyakan, tapi bingung mau disampaikan lewat mana.

Untuk rekan2 Regional Solo, atau regional lain yang berkunjung kesini, diharapkan ini termasuk thread pertama yang diakses, untuk mengetahui adakah pertanyaan2 atau kesulitan2 yang sedang dihadapi oleh rekan2 kita, yang bila memang kita bisa memberikan solusinya, monggo disampaikan. Atau setidaknya berilah petunjuk atau linknya.

Sebab, aku dewe yo bingung nek arep takon ki panggone ng ndi

Thread ini bisa jadi ajang sharing segala hal, yang bersifat populer, tanpa harus membuat thread baru, yang setelah 1-2 bulan akan menghilang atau menjadi ajang JUNK D


iki trit psenane eReL, dadi ngko sing ngupdate tugase dknen malu:
becomingamoon - 15/07/2009 09:29 AM
#2

Mboten pareng pertamax nggih malu:

thread2 yang masih butuh jawaban koyone..
ini link2nya..
https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=2143265
https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=2168471
https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=2174498
https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=2165307
silahkan di jawab di thread ini saja beer:

*hurup miring edited by RL malu:
areMean - 15/07/2009 09:35 AM
#3

akhirnya ono sing nggawe jugak .....
seeppp....
beer:
SodroneZz - 15/07/2009 09:37 AM
#4

~.:: Daftar Pitakon ::.~

[list=1][*]
Quote:
Original Posted By cengkuny
Aku pengin investasi nyimpen emas batangan

yen arep tuku ngendi yo? sing legal wae ??? sup2:


[*]
Quote:
Original Posted By iki_sure
pas meh takon pas ono trit eilovekaskus

toko komputer sing bukak bengi sing komplit sing regane ora larang nang dhi yah..

Quote:
Original Posted By icesusuJahe
nek mbiyen aku iseh ng solo, paling aku njaluk tulung tonggoku lsg mangkat tur malah milih dewe hammer:


wong sing nduwe toko komputer'e je nohope:


Quote:
Original Posted By diablos
lali nge quote hammer:

toko kumputer ?? tergantung nggoleke opo sek D

quadra kae bukak ketuk jam piro ya confused:

nggon ku dewe bukak ... ketuk jam piro ya confused:

D D D ::::::::::::::::::::::::::::::ngacir:


Quote:
Original Posted By flew_meneer
ktoke prima komputer kae buka nganti bengi kang..nganti jam 8 bengi nek ra salah..lumayan komplit ktoke..nek soal rego ak ra patio ngerti...\)



[*]
Quote:
Original Posted By iki_sure
mslh komplit kwi mung ngo referensi tok kok.. tenane mung meh golek monitor.

kang kwe bakul komputer to..?
tokomu nang ndi??
kan iso sekalin kenalan..

Quote:
Original Posted By diablos
neng palur .. perumnas palur .. monitor opow ki? lcd ?


[*]
Quote:
Original Posted By d-days
Bos, ada yang jual dvd film di Solo ga??
Yang harganya kaskus banget, kayak di FJB??
Klo beli di FJB kena ongkirnya lumayan, kalo bisa yang bisa COD di Solo...
Ditunggu kabar baiknya gan!!! Salam Kaskus...

Quote:
Original Posted By johar_subagya
ning grandmall, opo ning solo square
opo ning kene kang
https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=2176790


[*][QUOTE=tamanbermain;103234074]Eneng Rekomendasi Kamera Digital apik ra Om.. sing regane ngisor e 2 JT.
Nuwun

>>>[QUOTE=samidz;103252171][URL="http://www.dpreview.com/news/0708/07082302olyfe280.asp"] cek
areMean - 15/07/2009 09:49 AM
#5

Quote:
Original Posted By becomingamoon
Mungkin selama perjalalan Reg. Solo ini belum pernah dibuka trit yang khusus buat nanya2 malu:

Nah,..
Thread ini dibuat khusus untuk menyakan hal2 yang sifatnya pendek2 aja, yang cukup satu atau dua jawaban sudah selesai. Tapi banyak sekali pertanyaan2 yang mungkin sering ingin kita tanyakan, tapi bingung mau disampaikan lewat mana.

Untuk rekan2 Regional Solo, atau regional lain yang berkunjung kesini, diharapkan ini termasuk thread pertama yang diakses, untuk mengetahui adakah pertanyaan2 atau kesulitan2 yang sedang dihadapi oleh rekan2 kita, yang bila memang kita bisa memberikan solusinya, monggo disampaikan. Atau setidaknya berilah petunjuk atau linknya.

Sebab, aku dewe yo bingung nek arep takon ki panggone ng ndi

Thread ini bisa jadi ajang sharing segala hal, yang bersifat populer, tanpa harus membuat thread baru, yang setelah 1-2 bulan akan menghilang atau menjadi ajang JUNK D


iki trit psenane eReL, dadi ngko sing ngupdate tugase dknen malu:


intinya buat mengakomodir yang pada mau tanya. dan kebnayakan orang2 baru di solo yang pengen nyari sesuatu di solo tapi gak tau tempatnya dan sebagenya \)
bagi yg tau jawabannya mohon di bantu yach buat yg pd tanya nanti \)

Quote:
Original Posted By SodroneZz
lha kok aku sing dikon ngapdet hammer:berbusa:

hauahuahuahuahuhua.....
*ngakakbanterbangetnganggoTOA....



::::::::ngacir:
becomingamoon - 15/07/2009 10:17 AM
#6

Quote:
Original Posted By SodroneZz
lha kok aku sing dikon ngapdet hammer:berbusa:

Lha kui wes tak tulisi sing tugas ngedit eReL nuh lho \)

tp kan jare dkne d serahno kw wae malu:
angs - 15/07/2009 11:05 AM
#7

Quote:
Original Posted By areMean
intinya buat mengakomodir yang pada mau tanya. dan kebnayakan orang2 baru di solo yang pengen nyari sesuatu di solo tapi gak tau tempatnya dan sebagenya \)
bagi yg tau jawabannya mohon di bantu yach buat yg pd tanya nanti \)


hauahuahuahuahuhua.....
*ngakakbanterbangetnganggoTOA....



::::::::ngacir:


Quote:
Original Posted By becomingamoon
Lha kui wes tak tulisi sing tugas ngedit eReL nuh lho \)

tp kan jare dkne d serahno kw wae malu:


adalah samadengan podowae baul hammer:


*OOT mode=off army:

sekalian reserved nggo apdet D
kelonengan - 15/07/2009 01:18 PM
#8

Quote:
Original Posted By areMean

hauahuahuahuahuhua.....
*ngakakbanterbangetnganggoTOA....



::::::::ngacir:


TOA : semacam alat pengeras suara.. D
amakuzzalek - 15/07/2009 02:28 PM
#9

takok ndok kapan kowe ki babarane karo sodronD
becomingamoon - 15/07/2009 02:49 PM
#10

Quote:
Original Posted By amakuzzalek
takok ndok kapan kowe ki babarane karo sodronD

weww.. malah OOT hammer:


takon msalah pribadi ojo ng kne \(
nyamukmalam - 15/07/2009 03:03 PM
#11

titip nggon halaman siji sek..D
flew_meneer - 15/07/2009 03:16 PM
#12

Quote:
Original Posted By nyamukmalam
titip nggon halaman siji sek..D


ak yo melu nitip nggon nggo halaman 1 nek nuh..DD
icesusuJahe - 15/07/2009 05:54 PM
#13

ben darani ra OOT


[takok]yen nggolek kembang liyane slamet riyadi (ngarep penjara), pasar kembang, chrisant florist, pasar nongko, pucang sawit (kidul TMP Jurug) neng ngendi meneh yo [/takok]



sisan pesen nggon pej 1

;)
dibalang boto - 15/07/2009 06:53 PM
#14

Quote:
Original Posted By icesusuJahe
ben darani ra OOT


[takok]yen nggolek kembang liyane slamet riyadi (ngarep penjara), pasar kembang, chrisant florist, pasar nongko, pucang sawit (kidul TMP Jurug) neng ngendi meneh yo [/takok]



sisan pesen nggon pej 1

;)


aku jawab :
Taman Bunga TMII
iki_sure - 15/07/2009 07:32 PM
#15

pas meh takon pas ono trit eilovekaskus

toko komputer sing bukak bengi sing komplit sing regane ora larang nang dhi yah..
icesusuJahe - 15/07/2009 07:59 PM
#16

Quote:
Original Posted By iki_sure
pas meh takon pas ono trit eilovekaskus

toko komputer sing bukak bengi sing komplit sing regane ora larang nang dhi yah..


nek mbiyen aku iseh ng solo, paling aku njaluk tulung tonggoku lsg mangkat tur malah milih dewe hammer:


wong sing nduwe toko komputer'e je nohope:
diablos - 15/07/2009 10:30 PM
#17

lali nge quote hammer:

toko kumputer ?? tergantung nggoleke opo sek D

quadra kae bukak ketuk jam piro ya confused:

nggon ku dewe bukak ... ketuk jam piro ya confused:

D D D ::::::::::::::::::::::::::::::ngacir:
flew_meneer - 16/07/2009 01:40 AM
#18

Quote:
Original Posted By iki_sure
pas meh takon pas ono trit eilovekaskus

toko komputer sing bukak bengi sing komplit sing regane ora larang nang dhi yah..


ktoke prima komputer kae buka nganti bengi kang..nganti jam 8 bengi nek ra salah..lumayan komplit ktoke..nek soal rego ak ra patio ngerti...\)
chrisans - 16/07/2009 01:56 AM
#19

aq meh tekon, rep tuku alat nggo nyitak duit ki tukune na ndi ya?.... \(
xhandhekx - 16/07/2009 02:12 AM
#20

Pesen Pej. 1 oleh to???
shakehand

iki yo pertanyaan lo....
malu: malu: malu:
Page 1 of 467 |  1 2 3 4 5 6 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > Ruang Informasi / Tempat Tanya² [ASK/HELP], Tentang Segala Hal di Solo 'n Regio Solo