Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > Ruang Informasi / Tempat Tanya² [ASK/HELP], Tentang Segala Hal di Solo 'n Regio Solo
Total Views: 140678 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 267 of 467 | ‹ First  < 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 >  Last ›

primapunya - 05/11/2010 03:11 PM
#5321

Quote:
Original Posted By gin_dust
gan... ono sing duwe lagu sing judule bakpao sing nyanyi basuki kro nunung ra..??
karo judule sing mati urip karo kowe... sing nyanyi yo basuki...
tolong ya gan, wes googling ra ketemu ketemu ki...


kae kaskus ameh nggawe dolanan bocah neng pengungsian... mbok diewangi.. jare mbiyen meh nggawe event dolanan bocah confused:
bocahb0y - 05/11/2010 03:12 PM
#5322

meh takon opo yo malu:
Mbah_Soer - 05/11/2010 03:51 PM
#5323

Quote:
Original Posted By gin_dust


maturnuwun sanget mbah...
sing bakpao wonten mboten mbah..?? hehehe...

durung ketemu D D
sing dek mau directlink-e : http://cyberleech.in/bsurandy/0x14/BASUKI%20&%20NUNUNG%20%20(CS)%20-%20Mati%20Urip%20Karo%20Kowe.d.mp 3Ruang Informasi / Tempat Tanya² [ASK/HELP], Tentang Segala Hal di Solo 'n Regio Solo
scrotumsasi - 05/11/2010 03:57 PM
#5324

tanglet 1 malih kang

sing gawe pupuk saking sampah nang mj9 niku pundi nggih kang?
Ruang Informasi / Tempat Tanya² [ASK/HELP], Tentang Segala Hal di Solo 'n Regio Solo
hanung_ceneel - 05/11/2010 04:04 PM
#5325

Quote:
Original Posted By scrotumsasi
tanglet 1 malih kang

sing gawe pupuk saking sampah nang mj9 niku pundi nggih kang?
Ruang Informasi / Tempat Tanya² [ASK/HELP], Tentang Segala Hal di Solo 'n Regio Solo


paling yo daerah TPA Putri Cempo gan...cubo wae rono..jo lali sangu masker sing wes dicelup masker...njagani wae ngko yen kaget njempalik goro2 mambu sampah e sak Solo..ngakaks
dennitampan - 05/11/2010 04:14 PM
#5326

kangmas...
nderek tanglet,
cawas klaten kena akibat merapi gak?
soale mbahku neng kono...
---------------------------------------------------------------------------
salam ane dari semarang, tengkyu
mbulak mbalik - 05/11/2010 04:23 PM
#5327

Quote:
Original Posted By dennitampan
kangmas...
nderek tanglet,
cawas klaten kena akibat merapi gak?
soale mbahku neng kono...
---------------------------------------------------------------------------
salam ane dari semarang, tengkyu





paling mung keno awune bos o

ning ati2 wae yen omahe simbah cedhak Kali Dengkeng om... malus
kerep banjir
dennitampan - 05/11/2010 04:30 PM
#5328

Quote:
Original Posted By mbulak mbalik
paling mung keno awune bos o

ning ati2 wae yen omahe simbah cedhak Kali Dengkeng om... malus
kerep banjir

kali dengkeng ki ngarepe persis gan...
suk sabtu kan aku meh tilik, liwate boyolali-penggung...
liwatanku ya hura popo to kang?
scrotumsasi - 05/11/2010 04:37 PM
#5329

Quote:
Original Posted By hanung_ceneel


paling yo daerah TPA Putri Cempo gan...cubo wae rono..jo lali sangu masker sing wes dicelup masker...njagani wae ngko yen kaget njempalik goro2 mambu sampah e sak Solo..ngakaks


nggih kang,luweh tpate ngertos mboten?

Lah neg pmbuatan kesed saka kaen perca ngertos?Ruang Informasi / Tempat Tanya² [ASK/HELP], Tentang Segala Hal di Solo 'n Regio Solo
HumanioS - 05/11/2010 05:08 PM
#5330

-ora ono seng ngerti ijo duit anyar sewunan ?

butuh banget ki


-gerai Sony Ericson sing asli ning Solo ning ndi yo?
scrotumsasi - 05/11/2010 05:15 PM
#5331

Quote:
Original Posted By HumanioS
-ora ono seng ngerti ijo duit anyar sewunan ?

butuh banget ki


-gerai Sony Ericson sing asli ning Solo ning ndi yo?


bi lah kang,msok y tko besi

nang GM kn ana kang
Ruang Informasi / Tempat Tanya² [ASK/HELP], Tentang Segala Hal di Solo 'n Regio Solo
tomikurniawan - 05/11/2010 09:21 PM
#5332

kang aku kan wes kenalan neng forum kenalan tp kok ID ku drung d lebone neng regional yo?
padahal wes suwe banget aku kenalan neng regional solo\(
1418050 - 05/11/2010 09:33 PM
#5333

Quote:
Original Posted By tomikurniawan
kang aku kan wes kenalan neng forum kenalan tp kok ID ku drung d lebone neng regional yo?
padahal wes suwe banget aku kenalan neng regional solo\(


yen wis kenalan berarti yo uwis kedaptar nuh o
orasah nunggu ke index langsung wae ngejang DDD
hanung_ceneel - 05/11/2010 09:40 PM
#5334

Quote:
Original Posted By tomikurniawan
kang aku kan wes kenalan neng forum kenalan tp kok ID ku drung d lebone neng regional yo?
padahal wes suwe banget aku kenalan neng regional solo\(


pm TS e trit kenalan wae, ben diupdate data ne..D
gin_dust - 05/11/2010 09:51 PM
#5335

Quote:
Original Posted By primapunya
kae kaskus ameh nggawe dolanan bocah neng pengungsian... mbok diewangi.. jare mbiyen meh nggawe event dolanan bocah confused:


yo kang tak ewangi... kapan..?? ki ak wes ning sleman cedak barak sing ning stadion...
abdianrush - 05/11/2010 09:58 PM
#5336

permisi broder sister,,,
mau numpang tanya tempat beli bibit buat ternak jamur dimana ya?? katanya di daerah bekonang ada,,,tapi tepatnya dimana???
makasih,,,,
iloveindonesiailoveindonesiailoveindonesia
oscarwatch - 05/11/2010 11:34 PM
#5337

Quote:
Original Posted By abdianrush
permisi broder sister,,,
mau numpang tanya tempat beli bibit buat ternak jamur dimana ya?? katanya di daerah bekonang ada,,,tapi tepatnya dimana???
makasih,,,,
iloveindonesiailoveindonesiailoveindonesia


temenku ada daerah janti..
Mbah_Soer - 06/11/2010 12:36 AM
#5338

Quote:
Original Posted By dennitampan

kali dengkeng ki ngarepe persis gan...
suk sabtu kan aku meh tilik, liwate boyolali-penggung...
liwatanku ya hura popo to kang?

yen situasine tetep pada dina iki, yo ora opo" o oRuang Informasi / Tempat Tanya² [ASK/HELP], Tentang Segala Hal di Solo 'n Regio Solo
Brutallica - 06/11/2010 03:12 AM
#5339

Quote:
Original Posted By gin_dust
maturnuwun sanget mbah...
sing bakpao wonten mboten mbah..?? hehehe...


kuwi sing syaire rodo saru kae to kang bingung

...keri-keri...keri keju
angger nganti tekan nggulu
tak empet, nganti kiyer-kiyer...
afitrisnadi - 06/11/2010 09:34 AM
#5340

Gan, tempat beli Timlo yg enak, murah dmn ya gan?(disekitaran kraton,pasar klewer sj)
Page 267 of 467 | ‹ First  < 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > Ruang Informasi / Tempat Tanya² [ASK/HELP], Tentang Segala Hal di Solo 'n Regio Solo