Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > Ruang Informasi / Tempat Tanya² [ASK/HELP], Tentang Segala Hal di Solo 'n Regio Solo
Total Views: 140678 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 458 of 467 | ‹ First  < 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 >  Last ›

abahepangua - 12/04/2011 09:32 AM
#9141

Quote:
Original Posted By tompiloverz
nak seko arah atria kae ancer2 e piye?aku ra mudenk arah mata angin ek...

la mudeng e mung nek arep misuh2i uwong ngakaks
Quote:
Original Posted By ragesquad
atria ngalor (arah SD muh 1/ arah sma muh 1) mentok apotik totogan ki ke kanan lurus... (samping kananmu tembok mangkunegaran) mentok nggone pos PDI kui ngiwo (nek nengen ke arah keprabon) ambil kiwo ikuti jalan ngko kiri jalan ono tulisane og SADINOE ...


iki wes paham urong???
nek urong ngko tak ampiri tak terne D
tapi nggo ongkos ojek yah ngakaks
ragesquad - 12/04/2011 09:37 AM
#9142

Quote:
Original Posted By tompiloverz
oalah...dalan sing jebote widuran kui ta???ok2,thanks banget yak sayang....


yoi.. widuran n PTPN kk D
bNdotzz - 12/04/2011 09:45 AM
#9143

Quote:
Original Posted By tompiloverz
oalah...dalan sing jebote widuran kui ta???ok2,thanks banget yak sayang....


opo kuik think:


—IWAN FALS MANIA™
razgrizero - 12/04/2011 09:46 AM
#9144

Quote:
Original Posted By bNdotzz


TV ne neng satelit, murah kang... malu:

angel eye coba ke Inova bro...
Solo Baru, depan Boga resto.... malu:
biasanya situ ada o

—IWAN FALS MANIA™


Suwun kang
wedi arep pasang dewe nko malah retak mika ne
hammer
regane kiro'' piro yo
so di korting'' gk??
komplit to kang asesoris e??Ruang Informasi / Tempat Tanya² [ASK/HELP], Tentang Segala Hal di Solo 'n Regio Solo
bNdotzz - 12/04/2011 09:51 AM
#9145

Quote:
Original Posted By razgrizero
Suwun kang
wedi arep pasang dewe nko malah retak mika ne
hammer
regane kiro'' piro yo
so di korting'' gk??
komplit to kang asesoris e??Ruang Informasi / Tempat Tanya² [ASK/HELP], Tentang Segala Hal di Solo 'n Regio Solo


termasuk komplit kang, coba cek aja.. D
regone ora ruh, durung tau tuku o

suwe ra dolan rono.. marakne ngiler je hammer:

—IWAN FALS MANIA™
super.pekok - 12/04/2011 09:59 AM
#9146

Quote:
Original Posted By razgrizero
Golek tv seken 30'' ke atas
blh plasma blh jg LCD,sokor2 LED
Dnggonne ngendi yo kang??
mngkn ono sing due,tawakke aku ya
karo arep takon,nggone pasang angel eye karo eyes shadow nggo brompit wes ono durung yo neng solo??
\)
Suwun mas/mbakRuang Informasi / Tempat Tanya² [ASK/HELP], Tentang Segala Hal di Solo 'n Regio Solo


coba wae neng klithikan semanggi.. o
neng kono opo2 kan ono.. \)
razgrizero - 12/04/2011 01:14 PM
#9147

Suwun yo kang
Nek cuti tak ke TKP
DRuang Informasi / Tempat Tanya² [ASK/HELP], Tentang Segala Hal di Solo 'n Regio Solo
hanantosolo - 12/04/2011 03:21 PM
#9148

Kangmas lan mbakyu, sing reti sing dodol ngene kie neng ndi ya? beer:
Ruang Informasi / Tempat Tanya² [ASK/HELP], Tentang Segala Hal di Solo 'n Regio Solo
hanung_ceneel - 12/04/2011 03:23 PM
#9149

Quote:
Original Posted By hanantosolo
Kangmas lan mbakyu, sing reti sing dodol ngene kie neng ndi ya? beer:
Ruang Informasi / Tempat Tanya² [ASK/HELP], Tentang Segala Hal di Solo 'n Regio Solo


arep bakulan steak ik matabelo:
ditunggu pocer khusus kaskuser o

cubo ning Putro Manis sar gede kang, menowo ono
hanantosolo - 12/04/2011 04:11 PM
#9150

Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
arep bakulan steak ik matabelo:
ditunggu pocer khusus kaskuser o

cubo ning Putro Manis sar gede kang, menowo ono


udu aku`ugh kang, koncoku wong luar kota takon.
Nuwun yo inpone....
wasweswus - 12/04/2011 05:09 PM
#9151
cari sanggar tari modern/klasik di solo
nderek tanglet agan kaliyan sis,wonten engkang hgertos mboten nggih alamat sanggar tari solo ingkang di ngge anak2 (umur 13-an)
kulo sampun nguplek2 google kaliyan yahoo nganti mumet kalih miring2 alias puyeng
sak derengipun matur nuwun,lan nyuwun ngapunten bilih trit menika salah kamar...
di pun tunggu infonipun
amakuzalek - 12/04/2011 05:23 PM
#9152

Quote:
Original Posted By wasweswus
nderek tanglet agan kaliyan sis,wonten engkang hgertos mboten nggih alamat sanggar tari solo ingkang di ngge anak2 (umur 13-an)
kulo sampun nguplek2 google kaliyan yahoo nganti mumet kalih miring2 alias puyeng
sak derengipun matur nuwun,lan nyuwun ngapunten bilih trit menika salah kamar...
di pun tunggu infonipun


ketoe sebelahe IMKA ki ono daerah2 konolah ono sanggar sak ngertiku dicoba wae om
wasweswus - 12/04/2011 05:28 PM
#9153

Quote:
Original Posted By amakuzalek
ketoe sebelahe IMKA ki ono daerah2 konolah ono sanggar sak ngertiku dicoba wae om


di list rumiyin gan infonipun..matur nuwun
wonten ingkang ngertos malih...kangge referensi..
yudiagung - 12/04/2011 05:29 PM
#9154

mau tanya agan-2...
minta tulung yang tau tempat sewa LCD Proyektor yg bagus dimana nggih..??
matur tengyu..
wasweswus - 12/04/2011 05:32 PM
#9155

Quote:
Original Posted By yudiagung
mau tanya agan-2...
minta tulung yang tau tempat sewa LCD Proyektor yg bagus dimana nggih..??
matur tengyu..


ketoke nggen jaten/palur enten gan tengen dalan (kidul),mang moco solop*s,ketoke iklane enten
SpuTnicK - 12/04/2011 07:41 PM
#9156

nuwun,,numpang nanya..tempat nyuci roll film yang murah tur hasile bagus mana ya?nuwun
ragesquad - 12/04/2011 07:51 PM
#9157

Quote:
Original Posted By wasweswus
nderek tanglet agan kaliyan sis,wonten engkang hgertos mboten nggih alamat sanggar tari solo ingkang di ngge anak2 (umur 13-an)
kulo sampun nguplek2 google kaliyan yahoo nganti mumet kalih miring2 alias puyeng
sak derengipun matur nuwun,lan nyuwun ngapunten bilih trit menika salah kamar...
di pun tunggu infonipun


cobo neng transito mutihan gan, etan kali pas,. mbiyen tau ono sanggar tari ng kana.. opo cobo neng TBS tanglet2 sopongerti ono mhs ISI mulang juga D

Quote:
Original Posted By SpuTnicK
nuwun,,numpang nanya..tempat nyuci roll film yang murah tur hasile bagus mana ya?nuwun


nek murah neng soeit fong gan, nek hasil mungkin luwih apik master gan, \)

ak mbiyen sering nyuci film B/W neng lab kampus tuku obate dsb murah ng soeit fong... D -tugas fotografi dasar-
rimbarawks - 12/04/2011 08:43 PM
#9158

Quote:
Original Posted By wasweswus
nderek tanglet agan kaliyan sis,wonten engkang hgertos mboten nggih alamat sanggar tari solo ingkang di ngge anak2 (umur 13-an)
kulo sampun nguplek2 google kaliyan yahoo nganti mumet kalih miring2 alias puyeng
sak derengipun matur nuwun,lan nyuwun ngapunten bilih trit menika salah kamar...
di pun tunggu infonipun


mangkunegaran "Surya Sumirat" gan, disana mulai dari anak2 sampe dewasa enten


..bojoku sanggare ning kono je malu:
oscarwatch - 12/04/2011 09:24 PM
#9159

Quote:
Original Posted By SpuTnicK
nuwun,,numpang nanya..tempat nyuci roll film yang murah tur hasile bagus mana ya?nuwun


kalo film BW saya biasa di depan stadion sriwedari.. [pak koes] deket smp 15..

kalau cuci warna semua bagus kok..

trus kalo mau scan biasa saya di agfa palur [scan1rol +cd] 10rb
kalo scan di soeit fong 1rol 10rb[kalo saya]yg laen ky e 15rb non cd..

semoga membantu.. \)

salam jepret
emovid - 12/04/2011 09:26 PM
#9160

Quote:
Original Posted By ragesquad
cobo neng primavera gan,. ngarep bolamania tipes ono gang,. mlebu lurus 200m kanan jalan.. liyane kono ak ramudheng vendore.. opo nyobo digipro, sebelah sabar motor...\)


*nduwurmu kui ndlogok gaco copast, raiso moco thread ruang informasi dudu jual-beli. njaluk diboto ndase D
(tak pisuhi yoben paling ramudheng hehehe) D



enek denahe ra kang? masalahe aku ga mudeng daerah kono.. hammer:

wakakakaka.. ho.o kwi.. D

eh, mumpung kelingan, ning daerah solo sing dodol es kering ning sebelah ndi yo? enek sing mudeng ga? bingung
Page 458 of 467 | ‹ First  < 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > Ruang Informasi / Tempat Tanya² [ASK/HELP], Tentang Segala Hal di Solo 'n Regio Solo