Karesidenan Kediri
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > Monggo sedoyo sederek RKK sareng-sareng blajar Boso Kromo Inggil
Total Views: 5844 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 18 of 18 | ‹ First  < 13 14 15 16 17 18

danangak. - 06/03/2012 10:16 AM
#341

Quote:
Original Posted By .sippirilly.


kulo dateng mriki mawon linux2:
pripun kabare sedoyo ? malus


kula sae-sae mawon.

panjengan?
turiputih - 10/03/2012 08:41 PM
#342

disundul.. disundul malih.. D

lumayan damel tambah2 post.. D D
sanBing - 10/03/2012 10:30 PM
#343

Quote:
Original Posted By turiputih
disundul.. disundul malih.. D

lumayan damel tambah2 post.. D D

injih mas gan. sumonggo mlebet D
kulo njeh mboten ketingal tiyang tiyang kaet wau...
ten pundi njeh ?rolleyes:
TASK - 04/05/2012 10:17 PM
#344

Quote:
Original Posted By danangak.
kula sae-sae mawon.

panjengan?


sami gan sae sae D mugi-mugi tambah sehat sedoyo
danangak. - 05/05/2012 06:39 AM
#345

Quote:
Original Posted By TASK
sami gan sae sae D mugi-mugi tambah sehat sedoyo


matur sembah nuwun.
TASK - 05/05/2012 06:28 PM
#346

Quote:
Original Posted By danangak.
matur sembah nuwun.


pripun kabare dinten niki ?? sabtu sabtu panas niki enak lak dhahar bakso sore nipun D
danangak. - 05/05/2012 06:48 PM
#347

Quote:
Original Posted By TASK
pripun kabare dinten niki ?? sabtu sabtu panas niki enak lak dhahar bakso sore nipun D


haha.
tambah rekaos.
akences - 21/05/2012 09:49 PM
#348
Pawartos
Wilujeng Rahayu,
Kados Pundi Pawartosipun para mitra sutrisna forum basa jawa krama inggil. mangga sami nguri-nguri basa jawa. kula tingali wonten mriki taksih kathah ingkang dereng trep basa kaliyan seratan ejaan jawinipun.
PlayboyCapSemut - 22/05/2012 12:27 PM
#349

mugi pikanto opo kang aran ono ing manah D
agusvista - 26/05/2012 09:52 AM
#350
new bie
numpang lewat gan.......
salam kenal aja,,,,,
YbYbYbYbYbYb
RatihValent - 26/05/2012 01:37 PM
#351

sugeng wilujeng trit sakmeniko tansah sae supados saged tresno marang kabudayan jawi
andrey001 - 26/05/2012 04:01 PM
#352

sugeng sonten...D
no_ya - 07/06/2012 11:25 PM
#353

sugeng dalu sedanten...malu
orion777 - 10/06/2012 05:23 PM
#354
mau nanya
kula wong jowo tapi ora pati iso jowo

nama jari dalam bahasa jawa apa ya?

ibu jari = jempol
jari telunjuk = ?
jari tengah = ?
jari manis = ?
jari kelingking = jentikan

sing ngertos monggo di jawab
nayrendy - 16/06/2012 03:29 PM
#355

Quote:
Original Posted By shuckboy
sek tah, definisi kromo inggil seng bener piye seh?

kromo = nikah = kimpoi
inggil = ndhuwur

kromo inggil = kimpoi gaya nang ndhuwur ngono tah? confused:
















Peace:


njenengan niki kok pinter sanget to mas.. kulo sampek
bingung
zgmf - 19/06/2012 08:51 PM
#356

sugeng dalu sedanten kawulo niki tiyang enggal bade nderek ngalam ngilmu jawi kromo
supados damel ngekestariaken buday jawi
kikcitt - 25/07/2012 01:08 PM
#357

Quote:
Original Posted By agusvista
numpang lewat gan.......
salam kenal aja,,,,,
YbYbYbYbYbYb



walah mas... njenengan kadose klintu mlebet. kok malah ndamel bahasa indonesia. meniko kan khusus kromo inggil.
hammers
tisanndut - 25/07/2012 04:28 PM
#358

kulo nderek ngadem teng mriki njih mbah gun D
danangak. - 30/07/2012 12:25 PM
#359

Pripun nyerat "siswa" ngagem aksara jawi?
"sis+wa" punapa "si+swa"?
tisanndut - 30/07/2012 02:38 PM
#360

pundi niki tiang e kok sepi
monggo di ramekaken D
Page 18 of 18 | ‹ First  < 13 14 15 16 17 18
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > Monggo sedoyo sederek RKK sareng-sareng blajar Boso Kromo Inggil