Karesidenan Kediri
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > Monggo sedoyo sederek RKK sareng-sareng blajar Boso Kromo Inggil
Total Views: 5844 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 5 of 18 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›

sabo - 21/08/2009 12:40 AM
#81

Quote:
Original Posted By ۞
waduh, jadi i salah donk kmrn.
sama org tua, i bilang sepurane \(\(\(

harusnya nyuwon ngapunten yah malu:

ok, thanks yah all..... udh mau bantu menjelaskan \)


sami sami Mas,mugi wonten guno manfaatipun.(sama sama Mas,semoga ada manfaatnya.
sabo - 21/08/2009 01:27 AM
#82

Quote:
Original Posted By coys
aku terharuuu \(\(\(

tibakne taksih kathak sederek sederek RKK ingkang taksih kerso nguri kabudayan jawi, salah sawijinipun inggih babagan krama inggil meniko. kawulo piyambak rumaos *wirang* sanget dumateng sederek sederek RKK \(


nyuwun ngapunten sakderengipun Mas,lah dalah.Kangmasipun kok malah wirang to?He...He... Mbokbilih ingkang dipun kekajengaken puniko "remen" utawi "seneng".
Wirang puniko artosipun ISIN
Kewirangan = kisinan.
Nyuwun ngapunten menawi lepat.
asugi - 21/08/2009 08:42 AM
#83

Quote:
Original Posted By sabo
nyuwun ngapunten sakderengipun Mas,lah dalah.Kangmasipun kok malah wirang to?He...He... Mbokbilih ingkang dipun kekajengaken puniko "remen" utawi "seneng".
Wirang puniko artosipun ISIN
Kewirangan = kisinan.
Nyuwun ngapunten menawi lepat.


wahhh saestu "manteb" juragan sabo punika ,
thumbup: joss gandhos Mas.....

harus belajar lagi, kelamaan gak digunakan kromo inggil nya bisa bisa luntur nih,

Monggo mas lanjuttttt.....
sabo - 21/08/2009 02:02 PM
#84

Quote:
Original Posted By asugi
wahhh saestu "manteb" juragan sabo punika ,
thumbup: joss gandhos Mas.....

harus belajar lagi, kelamaan gak digunakan kromo inggil nya bisa bisa luntur nih,

Monggo mas lanjuttttt.....


saged mawon Mas puniko. Kulo namung kagungan sekedik kemawon,menawi wonten kadang RKK ingkang kagungan ilmu langkung kathah, monggo dipun paringaken dateng kadang RKK lintunipun.
Matur nuwun.
dg47 - 26/08/2009 12:33 AM
#85

Quote:
Original Posted By sabo
saged mawon Mas puniko. Kulo namung kagungan sekedik kemawon,menawi wonten kadang RKK ingkang kagungan ilmu langkung kathah, monggo dipun paringaken dateng kadang RKK lintunipun.
Matur nuwun.


wah nek boso kromo inggil panjenengan langkung sae mas.

kados kulo ngeteniki betah blajar dumateng panjenengan.

monggo dipun leresaken mbok bilih wonten engkang klintu
sabo - 26/08/2009 07:47 PM
#86

Quote:
Original Posted By dg47
wah nek boso kromo inggil panjenengan langkung sae mas.

kados kulo ngeteniki betah blajar dumateng panjenengan.

monggo dipun leresaken mbok bilih wonten engkang klintu


Mboten wonten ingkang langkung sae Mas. Kito sami sami ngleresaken menawi wonten lepat. Ngaten to?
pethakilan - 26/08/2009 09:47 PM
#87

kulo namung saget boso inggih mawon malu
dg47 - 27/08/2009 10:21 AM
#88

Quote:
Original Posted By sabo
Mboten wonten ingkang langkung sae Mas. Kito sami sami ngleresaken menawi wonten lepat. Ngaten to?


injeh mas panjenengan leres. monggo kito uri uri boso jawi puniko. mpun ngantos mengke dipun akui kaleh negeri tanggi

Quote:
Original Posted By pethakilan
kulo namung saget boso inggih mawon malu


hhmmm mboten percados kulo. malu:
r3yboy - 27/08/2009 12:33 PM
#89

sumuruping sinar wayah candik condro olo, minongko rawuhipun wulan ingkang pinaringan rohmat. tlatah mego ingkang ngawuri - wuri rawuh wulan suci Romadhon. Dalem r3yboy ngaturaken sugeng siam. Mugi Ibadah sameniko angsal rohmat lan barokah saking Gusti Pangerang engkang Moho Minulyo. shakehand
dg47 - 27/08/2009 12:43 PM
#90

Quote:
Original Posted By r3yboy
sumuruping sinar wayah candik condro olo, minongko rawuhipun wulan ingkang pinaringan rohmat. tlatah mego ingkang ngawuri - wuri rawuh wulan suci Romadhon. Dalem r3yboy ngaturaken sugeng siam. Mugi Ibadah sameniko angsal rohmat lan barokah saking Gusti Pangerang engkang Moho Minulyo. shakehand


wah niki masteripun boso kromo.

mas rey, nderek blajar geh mas
r3yboy - 27/08/2009 12:59 PM
#91

Quote:
Original Posted By dg47
wah niki masteripun boso kromo.

mas rey, nderek blajar geh mas

weleh, ora pati iso don aku o podo sik belajare

monggo sesarengan sami-sami sinau shakehand
dg47 - 27/08/2009 01:14 PM
#92

Quote:
Original Posted By r3yboy
weleh, ora pati iso don aku o podo sik belajare

monggo sesarengan sami-sami sinau shakehand


kulo manut panjenengan kemawon mas
r3yboy - 27/08/2009 01:30 PM
#93

Quote:
Original Posted By dg47
kulo manut panjenengan kemawon mas

haia, manut lak tak kon nyemplung sumur ;)
ora ono seng share aksoro jowo ya???
dg47 - 27/08/2009 01:34 PM
#94

Quote:
Original Posted By r3yboy
haia, manut lak tak kon nyemplung sumur ;)
ora ono seng share aksoro jowo ya???


heheheh manute kan geh perkawis engkang sae to mas. D
r3yboy - 27/08/2009 02:18 PM
#95

Quote:
Original Posted By dg47
heheheh manute kan geh perkawis engkang sae to mas. D


injih kakang mas dondon, malu
kulo pamit dateng toko tweety rumiyin bedhe numpasne sing mbajeng popok ngacir:
dg47 - 27/08/2009 02:54 PM
#96

Quote:
Original Posted By r3yboy
injih kakang mas dondon, malu
kulo pamit dateng toko tweety rumiyin bedhe numpasne sing mbajeng popok ngacir:


injeh mas. sumanggaaken. atos dateng margi
sabo - 27/08/2009 10:49 PM
#97

Quote:
Original Posted By r3yboy
sumuruping sinar wayah candik condro olo, minongko rawuhipun wulan ingkang pinaringan rohmat. tlatah mego ingkang ngawuri - wuri rawuh wulan suci Romadhon. Dalem r3yboy ngaturaken sugeng siam. Mugi Ibadah sameniko angsal rohmat lan barokah saking Gusti Pangerang engkang Moho Minulyo. shakehand


amin,menawi kepareng,dalem nyuwun dipun ajari kromo inggil Mas.
sabo - 27/08/2009 10:51 PM
#98
Oalah
Dobol
dg47 - 30/08/2009 05:15 PM
#99

Quote:
Original Posted By sabo
Dobol


mas sabo, panjenengan riyadin mantuk dateng minggiran nopo mboten mas?
antonsetyadi - 30/08/2009 05:21 PM
#100

doctor: (g bs ngomong)
Page 5 of 18 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > Monggo sedoyo sederek RKK sareng-sareng blajar Boso Kromo Inggil