Karesidenan Kediri
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > Monggo sedoyo sederek RKK sareng-sareng blajar Boso Kromo Inggil
Total Views: 5844 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 6 of 18 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›

buatcintaku - 30/08/2009 05:46 PM
#101

Quote:
Original Posted By antonsetyadi
doctor: (g bs ngomong)


posisi dateng pundi sakniki??
dk wingi mboten tumut class action ingkang damel ples dateng grapari sby

seru >>>lhokesupen kulo kromo inggile puniko nopoD
sabo - 01/09/2009 01:58 AM
#102

Quote:
Original Posted By dg47
mas sabo, panjenengan riyadin mantuk dateng minggiran nopo mboten mas?


mboten Mas,estri kulo ingkang tindak dateng Bima.
Roh_Kaskus - 01/09/2009 12:32 PM
#103

ngapunten sedoyo..nubi nderek nimbrung...

mjenengan sedoyo syam nopo mboten??
sabo - 02/09/2009 03:33 AM
#104

Quote:
Original Posted By Roh_Kaskus
ngapunten sedoyo..nubi nderek nimbrung...

mjenengan sedoyo syam nopo mboten??


nggih siam to Mas.
dg47 - 02/09/2009 11:10 AM
#105

Quote:
Original Posted By Roh_Kaskus
ngapunten sedoyo..nubi nderek nimbrung...

mjenengan sedoyo syam nopo mboten??


alhamdulillah taksih siyam mas arif.

wah jarang ketingal panjenengan dateng pundi mas?
antonsetyadi - 02/09/2009 12:03 PM
#106

Quote:
Original Posted By buatcintaku
posisi dateng pundi sakniki??
dk wingi mboten tumut class action ingkang damel ples dateng grapari sby

seru >>>lhokesupen kulo kromo inggile puniko nopoD


sampun dateng sby... panjenengan ???
mboten, kulo tasih dateng kediri. Nyuwun infone mawon...

CMIIW malu
sabo - 07/09/2009 11:40 PM
#107

Sederek sedoyo mugi kaparingan rahayu wilujeng wonten ing sasi becik punika.
Menapa wonten ingkang sampun badar siamipun?
Mugi2 mboten wonten.
lil squad - 08/09/2009 09:28 AM
#108

Quote:
Original Posted By antonsetyadi
sampun dateng sby... panjenengan ???
mboten, kulo tasih dateng kediri. Nyuwun infone mawon...

CMIIW malu


sakniki sampun dateng sby

Quote:
Original Posted By sabo
Sederek sedoyo mugi kaparingan rahayu wilujeng wonten ing sasi becik punika.
Menapa wonten ingkang sampun badar siamipun?
Mugi2 mboten wonten.


amin

dateng pundi mawon om kok jarang ketingal dateng mriki?
sabo - 08/09/2009 06:45 PM
#109

Quote:
Original Posted By lil squad
sakniki sampun dateng sby



amin

dateng pundi mawon om kok jarang ketingal dateng mriki?


Wonten kok Kangmas,nembe muter muter. He.. He... Nuwun sewu,menawi nggujeng mboten saged boso.
putra358 - 10/09/2009 11:21 AM
#110

Kula kepranan sanget dene punapa taksih wonten tiyang ingkang purun ngleluri budaya jawi, amargi ing jaman sapunika katha tiyang jawi ingkang ical jawinipu, mula inggih mboten klintu menawi sapunika tata krama sampun dados prakawis ingkang mutawatiri sanget. Kula namung saget nyengkuyung niat ipun para kadang RKK mugi budaya jawi ingkang adi luhung punika saget lestantun ngantos akhiring jaman....

nuwun D
sabo - 10/09/2009 02:45 PM
#111

Quote:
Original Posted By putra358
Kula kepranan sanget dene punapa taksih wonten tiyang ingkang purun ngleluri budaya jawi, amargi ing jaman sapunika katha tiyang jawi ingkang ical jawinipu, mula inggih mboten klintu menawi sapunika tata krama sampun dados prakawis ingkang mutawatiri sanget. Kula namung saget nyengkuyung niat ipun para kadang RKK mugi budaya jawi ingkang adi luhung punika saget lestantun ngantos akhiring jaman....

nuwun D


Alhamdulillah wonten sesepuh,sugeng rawuh Kangmas. Menawi wonten ilmu ingkang langkung kathah,sampun sungkan maringaken dateng kadang2 RKK. Mugi kaparingan rahayu wilujeng sedoyo. Amin.
putra358 - 10/09/2009 10:28 PM
#112

Quote:
Original Posted By sabo
Alhamdulillah wonten sesepuh,sugeng rawuh Kangmas. Menawi wonten ilmu ingkang langkung kathah,sampun sungkan maringaken dateng kadang2 RKK. Mugi kaparingan rahayu wilujeng sedoyo. Amin.


malu
Walah..kula inggih sami kok kaliyan para kadang ingkang wonten RKK, kula taksih cubluk sanget babakan budaya jawi, taksih kathah sederak sanes ingkah langkung kathah seserapan ipun tumrap budaya jawi utami nipun babakan kasusastran jawi.
aylin - 11/09/2009 12:33 AM
#113

to = [COLOR="Black"]SABO

keep posting di thread ini yah \)

tolong thread ini tetap dijaga \)

moga2 untuk TAG bulan november

jatuh ke id u \)

keep posting dan tolong di ingatkan kalo ada id yang ngejunk berlebihan di thread ini \)

beer:[/COLOR]
sabo - 11/09/2009 01:12 AM
#114

Quote:
Original Posted By aylin
to = [COLOR="Black"]SABO

keep posting di thread ini yah \)

tolong thread ini tetap dijaga \)

moga2 untuk TAG bulan november

jatuh ke id u \)

keep posting dan tolong di ingatkan kalo ada id yang ngejunk berlebihan di thread ini \)

beer:[/COLOR]


Inggih Kangmas,mugi2 kulo saged numindakaken.
sabo - 11/09/2009 01:19 AM
#115

Quote:
Original Posted By putra358
malu
Walah..kula inggih sami kok kaliyan para kadang ingkang wonten RKK, kula taksih cubluk sanget babakan budaya jawi, taksih kathah sederak sanes ingkah langkung kathah seserapan ipun tumrap budaya jawi utami nipun babakan kasusastran jawi.


Monggo Kangmas, menawi wonten babakan sae ingkang saged dipun wicantenaken wonten mriki.
dg47 - 11/09/2009 12:42 PM
#116

kang sabo, kulo mbenjing rabo bade mantuk dateng kediri. nyuwun doa restunipun panjenengan.
sabo - 11/09/2009 05:52 PM
#117

Quote:
Original Posted By dg47
kang sabo, kulo mbenjing rabo bade mantuk dateng kediri. nyuwun doa restunipun panjenengan.


Amin Kangmas, mugi2 pinaringan selamet,mboten wonten alangan punapa2.
dg47 - 12/09/2009 07:31 PM
#118

Quote:
Original Posted By sabo
Amin Kangmas, mugi2 pinaringan selamet,mboten wonten alangan punapa2.


amin mas.

mugi2 panjenengan wonten wekdal dateng minggiran
sabo - 12/09/2009 08:45 PM
#119

Kadosipun mboten saged pepanggihan Mas Don,kulo mboten kondur riyadin meniko. Estri kulo ingkang tindak dateng Bima,sakmeniko piyambakipun nyambut damel wonten sby. Lintu wekdal mugi saged pepanggihan. Atos2 wonten margi nggih Mas.
dg47 - 13/09/2009 04:41 PM
#120

Quote:
Original Posted By sabo
Kadosipun mboten saged pepanggihan Mas Don,kulo mboten kondur riyadin meniko. Estri kulo ingkang tindak dateng Bima,sakmeniko piyambakipun nyambut damel wonten sby. Lintu wekdal mugi saged pepanggihan. Atos2 wonten margi nggih Mas.


injeh mas resiko nyambut dateng panggenan tebih, nek bade mudik langkung kathah engkang di persiapaken. mulai jadwal punopo. hehehe

mboten nopo2 mas, lintu wekdal mbok menawi jodo inggih kepanggeh.

nyuwun donganipun geih kang sabo
Page 6 of 18 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > Monggo sedoyo sederek RKK sareng-sareng blajar Boso Kromo Inggil