Karesidenan Kediri
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > Monggo sedoyo sederek RKK sareng-sareng blajar Boso Kromo Inggil
Total Views: 5844 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 7 of 18 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›

sabo - 13/09/2009 11:15 PM
#121

Quote:
Original Posted By dg47
injeh mas resiko nyambut dateng panggenan tebih, nek bade mudik langkung kathah engkang di persiapaken. mulai jadwal punopo. hehehe

mboten nopo2 mas, lintu wekdal mbok menawi jodo inggih kepanggeh.

nyuwun donganipun geih kang sabo


amin Mas, raosipun manah bungah sanget badhe kepanggih keluarga.
putra358 - 14/09/2009 02:08 PM
#122

Quote:
Original Posted By sabo
Kadosipun mboten saged pepanggihan Mas Don,kulo mboten kondur riyadin meniko. Estri kulo ingkang tindak dateng Bima,sakmeniko piyambakipun nyambut damel wonten sby. Lintu wekdal mugi saged pepanggihan. Atos2 wonten margi nggih Mas.


kulo mboten kondur riyadin meniko = kula mboten mantuk riyadin punika
Estri = simah = sisihan = garwa
tindak = kesah

kangge diri pribadi sae nipun mboten dipun kramakaken inggil..

pangapunten menawi kirang kepranan ing penggalih.

NUWUN
sabo - 14/09/2009 06:00 PM
#123

Quote:
Original Posted By putra358
kulo mboten kondur riyadin meniko = kula mboten mantuk riyadin punika
Estri = simah = sisihan = garwa
tindak = kesah

kangge diri pribadi sae nipun mboten dipun kramakaken inggil..

pangapunten menawi kirang kepranan ing penggalih.

NUWUN


Matur nuwun sanget Kangmas sampun dipun leresaken. Leres to menawi panjenengan langkung sae kromo inggilipun?
sabo - 14/09/2009 06:01 PM
#124

Monggo dilanjut Mas Putra.
putra358 - 15/09/2009 12:28 PM
#125

ladalah kok malah tambah sepi mawong nggih??
sabo - 15/09/2009 06:58 PM
#126

Quote:
Original Posted By putra358
ladalah kok malah tambah sepi mawong nggih??


Monggo dirame'aken Mas.
enggrias - 16/09/2009 10:17 PM
#127

wah kula nderek blajar nggih kang..

kersane saged basa kalih bapk ibu..hehe..
sabo - 17/09/2009 08:31 AM
#128

Quote:
Original Posted By enggrias
wah kula nderek blajar nggih kang..

kersane saged basa kalih bapk ibu..hehe..


Monggo Mas,sampun sungkan2. Kulo nggih nembe belajar kok.
putra358 - 17/09/2009 10:55 PM
#129

Quote:
Original Posted By enggrias
wah kula nderek blajar nggih kang..

kersane saged basa kalih bapk ibu..hehe..


la sumonggo..ingkang sae kalih rama ibu punika menawi caturan nggih ngagem krama kersane langkung ngurmati dhumateng tiyang sepuh D
sabo - 19/09/2009 08:26 PM
#130

Ngaturaken sugeng riyadin dumateng kadang RKK sedoyo. Nyuwun agunging pangapunten sedoyo kalepatan. Mugi wonten ing dinten ingkang fitri punika kaparingan berkah saking Allah SWT.
bidadariqu - 20/09/2009 12:16 AM
#131

Quote:
Original Posted By sabo
Ngaturaken sugeng riyadin dumateng kadang RKK sedoyo. Nyuwun agunging pangapunten sedoyo kalepatan. Mugi wonten ing dinten ingkang fitri punika kaparingan berkah saking Allah SWT.


sami sami kang
kulo nggeh nyuwun pangapunten ingkang sedoyo kalepatan kulo

amin
sabo - 22/09/2009 11:36 AM
#132

Kadang RKK taksih kendel sedoyo nggih? Sugeng riyadin kaliyan keluarga kemawon nggih. Mugi kaparingan rahayu wilujeng sedoyo.
putra358 - 24/09/2009 03:25 PM
#133

sugeng riyadi Idul Fitri..mugi Gusti tansah paring kanugrahan..lan pangapura dhumateng kita sedaya..amiinn
dg47 - 28/09/2009 10:25 AM
#134

dumateng sedoyo sederek RKK kulo ngaturaken sedoyo kalepatan. mbok bilih wonten klintunipun lathi disengaja nopo mboten. D
pejant4n - 28/09/2009 05:39 PM
#135

sugeng sonten sederek D

kulo dawuh teng mriki sekedap ngih... linux2:
sabo - 28/09/2009 08:57 PM
#136

Quote:
Original Posted By dg47
dumateng sedoyo sederek RKK kulo ngaturaken sedoyo kalepatan. mbok bilih wonten klintunipun lathi disengaja nopo mboten. D


Sami2 Mas,kulo nggih nyuwun pangapunten menawi wonten kelepatan.
sabo - 28/09/2009 09:03 PM
#137

Quote:
Original Posted By pejant4n
sugeng sonten sederek D

kulo dawuh teng mriki sekedap ngih... linux2:


Monggo ngiyup wonten mriki Mas.
jjme - 28/09/2009 10:32 PM
#138

ngikut blajar y gan...
maos saking ngajeng, kulo rada ngelu amargi mboten ngerti...

dr sd pek sakniki mboten seberapa saget bhs krama gan..
jjme - 28/09/2009 10:33 PM
#139

-deleted-

YbYb
bidadariqu - 28/09/2009 10:35 PM
#140

Quote:
Original Posted By jjme
ngikut blajar y gan...
maos saking ngajeng, kulo rada ngelu amargi mboten ngerti...

dr sd pek sakniki mboten seberapa saget bhs krama gan..


monggo gan

dateng mriki sareng sareng belajar kromo inggil damel melestarikan budaya leluhur
Page 7 of 18 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > Monggo sedoyo sederek RKK sareng-sareng blajar Boso Kromo Inggil