Karesidenan Kediri
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > Monggo sedoyo sederek RKK sareng-sareng blajar Boso Kromo Inggil
Total Views: 5844 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 8 of 18 | ‹ First  < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >  Last ›

sabo - 29/09/2009 11:58 AM
#141

Quote:
Original Posted By jjme
ngikut blajar y gan...
maos saking ngajeng, kulo rada ngelu amargi mboten ngerti...

dr sd pek sakniki mboten seberapa saget bhs krama gan..


Mboten nopo2 Mas,panjenengan kagungan niat blajar niku sampun sae sanget.
jjme - 29/09/2009 12:39 PM
#142

agan-agan sedoyo, Kediri kok tambah panas nggeh.....

niki sampun meh madani Suroboyo gan..
bidadariqu - 29/09/2009 06:34 PM
#143

Quote:
Original Posted By jjme
agan-agan sedoyo, Kediri kok tambah panas nggeh.....

niki sampun meh madani Suroboyo gan..


tapi tasik mending kediri kang
ingkan enjing tek sih ademo
sabo - 29/09/2009 09:34 PM
#144

Quote:
Original Posted By jjme
agan-agan sedoyo, Kediri kok tambah panas nggeh.....

niki sampun meh madani Suroboyo gan..


Kadosipun sampun benten hawanipun. Wonten panggenan kulo langkung panas malih.
putra358 - 30/09/2009 12:46 PM
#145

sungeng pepanggihan para sederak RKK mugi karahayon, katentreman lan kabagyan tansah kasirara dening panjenengan sami awit sakih sihing Gusti ingkang akarya jagad

Nuwun
sabo - 03/10/2009 12:04 PM
#146

Kados pundi pawartosipun kadang RKK sedoyo?Mugi2 tansah sae2 mawon.
sabo - 04/10/2009 11:52 PM
#147

Ten pundi nggih para kadang RKK sedoyo?Nopo taksih uwet makaryo?
Roh_Kaskus - 06/10/2009 12:53 AM
#148

Quote:
Original Posted By sabo
Ten pundi nggih para kadang RKK sedoyo?Nopo taksih uwet makaryo?


kulo nunut lenggah teng mriki nggeh.. teng mriki asrep..
sae damel cangkrukan.. D

dos pundi kabare rencang2 meniko?Monggo sedoyo sederek RKK sareng-sareng blajar Boso Kromo Inggil m.kaskus.us
sabo - 06/10/2009 03:03 AM
#149

Quote:
Original Posted By Roh_Kaskus
kulo nunut lenggah teng mriki nggeh.. teng mriki asrep..
sae damel cangkrukan.. D

dos pundi kabare rencang2 meniko?Monggo sedoyo sederek RKK sareng-sareng blajar Boso Kromo Inggil m.kaskus.us


Monggo Kang menawi kerso. Kathah kok rencang2 ingkang cangkrukan wonten mriki.
dg47 - 06/10/2009 03:53 PM
#150

Quote:
Original Posted By Roh_Kaskus
kulo nunut lenggah teng mriki nggeh.. teng mriki asrep..
sae damel cangkrukan.. D

dos pundi kabare rencang2 meniko?Monggo sedoyo sederek RKK sareng-sareng blajar Boso Kromo Inggil m.kaskus.us


monggo mas pinarak.

monggo coffee: dipun sruput

Quote:
Original Posted By sabo
Monggo Kang menawi kerso. Kathah kok rencang2 ingkang cangkrukan wonten mriki.


ngapunten mas sabo nembe muncul.
sabo - 06/10/2009 05:39 PM
#151

Quote:
Original Posted By dg47
monggo mas pinarak.

monggo coffee: dipun sruput


Lha niki piyantun ingkang kagungan griya,kulo mung jogodayoh

ngapunten mas sabo nembe muncul.


Kados pundi pawartosipun Mas? Nopo sampun wonten Bdg malih?
sabo - 06/10/2009 06:17 PM
#152

Kula gadah ukara ingkang boten kula mangertosi.
Bangga,kula cobi madosi, krama inggilipun BOMBONG. Dospundi kadang? Napa wonten ingkang langkung mangertosi?
putra358 - 12/10/2009 11:08 AM
#153

Quote:
Original Posted By sabo
Kula gadah ukara ingkang boten kula mangertosi.
Bangga,kula cobi madosi, krama inggilipun BOMBONG. Dospundi kadang? Napa wonten ingkang langkung mangertosi?


leres kang mas...
bangga = bombong (sampun krama)

conto :
kula bombong dados tiyang Indonesia = aku bangga jadi orang Indonesia (Ind)
mseven - 14/10/2009 11:05 PM
#154

Nuwun sewu, nderek tepang kagem sederek RKK sedoyo. Dalem sampun dangu mboten ngginakaken boso kromo inggil.
sabo - 16/10/2009 01:32 AM
#155

Quote:
Original Posted By putra358
leres kang mas...
bangga = bombong (sampun krama)

conto :
kula bombong dados tiyang Indonesia = aku bangga jadi orang Indonesia (Ind)


matur nuwun sampun paring pirsa.
Menawi krama inggilipun lambe Mas?Napa leres Tutuk, kulo kok rumaos mboten sekeco wicanten ndamel niki.Kuatos kepleset dados cucuk,he..he.. Napa wonten krama inggilipun ingkang lintu?
sabo - 16/10/2009 01:36 AM
#156

Quote:
Original Posted By mseven
Nuwun sewu, nderek tepang kagem sederek RKK sedoyo. Dalem sampun dangu mboten ngginakaken boso kromo inggil.


monggo,sugeng tetepangan kaliyan kadang RKK wonten mriki.
Kenging napa panjenengan dangu mboten wicanten krama inggil? Napa tebih wonten paran?
Big Dicky - 17/10/2009 03:38 PM
#157

weh lha dalah, kok ngendikane kromo sedanten??? alus sedanten...??nuwun sewu kulo nembe mlebet forum RKK niki, nuwun bimbingane......




waduh omonganku amburadul banget...????
sabo - 18/10/2009 01:46 AM
#158

Quote:
Original Posted By Big Dicky
weh lha dalah, kok ngendikane kromo sedanten??? alus sedanten...??nuwun sewu kulo nembe mlebet forum RKK niki, nuwun bimbingane......




waduh omonganku amburadul banget...????


Monggo mlebet Kang,sampun sungkan2. Kulo nggih taksih belajar kok.
shevyn - 18/10/2009 02:08 AM
#159

nyuwun sewu... ndherek nyuwun pirsa basa jawi kromo dhateng mriki.....

kulo reg sby, nanging miyos saking wates o
sabo - 18/10/2009 03:25 AM
#160

Quote:
Original Posted By shevyn
nyuwun sewu... ndherek nyuwun pirsa basa jawi kromo dhateng mriki.....

kulo reg sby, nanging miyos saking wates o


Monggo pinarak,sekeca'aken anggenipun lenggah.
Page 8 of 18 | ‹ First  < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > Monggo sedoyo sederek RKK sareng-sareng blajar Boso Kromo Inggil