Karesidenan Kediri
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ░▒▓█ Engkang Remen Gending Jowo/ Campursari █▓▒░
Total Views: 4900 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 3 |  < 1 2 3

cweapy - 30/11/2010 02:49 PM
#41

Quote:
Original Posted By sohelindo
sup:

prabu javanese Hip Hop thumbup:

(Rap Campur Sari, feat. Didi Kempot, dll)

TrackList:
01. Iwak Lohan
02. Wes Telat
03. Parikan
04. Slenco
05. Angkat Tinggi
06. Ketaman Asmara
07. Sengit
08. Cinta Tak Terpisahkan
09. Sido Rondho



download
[CODE]http://rapidshare.com/files/75337195/Javanesse_Hip_Hop.zip[/CODE]

Download not available gan.... bingung
puketlima - 31/01/2011 05:08 PM
#42

langit mendung kutho ngawi..

jeng,
tak tulis layang iki
naliko langit kebak mendung
gawang gawang katon lelakon kang wes kapungkur
naliko tak sawang netramu ing tegal papungan
tak laras pipimu ing watu kendal
lan tak geget latimu ing sendang glagah
ahhhhhh,
nanging ora jeng
jebul tresnamu cetek koyo kali kang kebak padas
ringkih koyo kayu gapok
garing koyo jati aking
aku wes ora duwe pangarep-arep maneh jeng
dalan ikiy mbiyen nate tak liwati
nalikane langit mendung kutho ngawi
sendang glagah wes kinurip jroning ati
saben liwat aku ora biso lali
tak ulati isih koyo wingi uni
ora kroso luh tumetes mbrebes mili
roso nglangut yen katon-pan tanpo pagut
katresnanku rinenggut purpaneng pesthi
arifsmart - 31/01/2011 08:06 PM
#43

Layang Kangen



Layangmu tak tampa wingi kui

Wis tak waca apa karepe atimu

Trenyuh ati iki maca tulisanmu

Ra krasa netes eluh ning pipiku

Umpama tanganku dadi suwiwi

Iki uga aku mesti enggal bali

Ning kepiye maneh merga kahananku

Cah ayu entenana tekaku

Reff:


Ra maido sapa wonge ora kangen

Adoh bojo pengen turu angel merem

Ra maido sapa wonge ora trenyuh

Ra kepethuk sak wetara pengen weruh

Percaya aku kuatna atimu

Cah ayu entenana tekaku
Lantip - 08/02/2011 08:03 AM
#44

assamualaikum
sugeng enjing sederek2,
campursari ingkang wonten page 1, terutama didi kempot,saged dipun uplod maleh dateng server lokal ( IMZUPLOA,/JALUR CEPAT) nopo mboten nggih..?
kolo wingi nembe balik saking mediun, tasih kegowo suasana,
awan, reriungan karo sederek2, rokok. kopi, karo radio nyetel klenengan,,,
jan adeeem tenan...
gedeon - 11/02/2011 09:45 PM
#45

wah mantap itu gan lagunya
Lantip - 14/02/2011 02:50 PM
#46

tumut ngerameke gan..

Didi kempot ~ Aku,Kau dan Dia (Kangen Band)
[code]http://imzupload.com/erumniho7blx/Didi_Kempot~aku_kau_dan_dia.mp3.html[/code]

Didi Kempot ~ Emen (Penak Sing Biyen)
[code]http://imzupload.com/4usg7cllmupz/Campursari_Didi_Kempot_Emen(Penak_Sing_Biyen).mp3.html[/code]
Lantip - 14/02/2011 02:51 PM
#47

iloveindonesia
AG.4614.JR - 14/02/2011 09:20 PM
#48

Quote:
Original Posted By Lantip
iloveindonesia


dilarang post emot saja kk shakehand

:kr Dalang Phoer- Langit Mendung kutho Ngawi :kr
cha.mendut - 16/03/2011 11:31 AM
#49

ada link donlotnya denok nggak o
Mr.Minorey - 16/03/2011 11:50 AM
#50

Quote:
Original Posted By cha.mendut
ada link donlotnya denok nggak o


denok siapa yaho
rokix - 03/04/2011 10:10 PM
#51

yang lagunya bossanova nyanyiin yen ing tawang ono lintang ada ga...share dong
Refractive - 15/04/2011 10:49 AM
#52

mas agan, menawi wonten lagunipun didi kempot ingkang qasidahan
enggal-enggala di pun share wonten mriki
matur nuwun sak derengipun

campursari :2thumbup
jipiaja - 15/06/2011 09:59 PM
#53

baru tau ada trit ini, sayang banyak link yg udah mati
Mister. - 13/07/2011 12:31 PM
#54

Quote:
Original Posted By arifsmart
Layang Kangen



Layangmu tak tampa wingi kui

Wis tak waca apa karepe atimu

Trenyuh ati iki maca tulisanmu

Ra krasa netes eluh ning pipiku

Umpama tanganku dadi suwiwi

Iki uga aku mesti enggal bali

Ning kepiye maneh merga kahananku

Cah ayu entenana tekaku

Reff:


Ra maido sapa wonge ora kangen

Adoh bojo pengen turu angel merem

Ra maido sapa wonge ora trenyuh

Ra kepethuk sak wetara pengen weruh

Percaya aku kuatna atimu

Cah ayu entenana tekaku


Lagu senenganku :mewek

tak tambahi Videone o

Assololey recsel

[youtube]Bk46xFSS1oQ&playnext=1&list=PL0376B1A33F19383D[/youtube]
Syech.tAn - 13/07/2011 01:11 PM
#55

Mister. - 13/07/2011 01:17 PM
#56

[CENTER]Langit Mendung Kutho Ngawi


Dalan iki biyen nate tak liwati
nalika ne langit mendung kutho ngawi
sendang glagah wis geh urip jroning ati
saben liwat aku ora bisa lali
tak ulati isih koyo wingi uni
ora kroso lloh tumetes mbrebes mili
...
roso nglangut yen kathon par tanpo pagut
katresnanku tinenggut purbaning pesthi


[youtube]lVyPQd8UtBM[/youtube][/CENTER]
magondiss - 02/02/2012 10:21 PM
#57

masbrooo
karawitan jawi kok diparingi password??
napa nggih password e?
cileya81 - 03/06/2012 11:17 PM
#58

jiangkrik, sothange sambungan..............
lek kemis gak gelem dikon turu...............
pak lek cethile gak karuan.....................
sak repes dibelani padu.......................

iloveindonesias
5764285 - 14/07/2012 03:09 PM
#59

Quote:
Original Posted By cileya81
jiangkrik, sothange sambungan..............
lek kemis gak gelem dikon turu...............
pak lek cethile gak karuan.....................
sak repes dibelani padu.......................

iloveindonesias


iyo, hek eh
Page 3 of 3 |  < 1 2 3
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ░▒▓█ Engkang Remen Gending Jowo/ Campursari █▓▒░